Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
matei1971 scrie:o sugestie:
ce-ar fi sa procedam ca la toate sporturile de echipa, adica se tine un campionat, nationala are un antrenor care alege cel mai bun lot cu care se prezinta la CE sau CM.
parca la englezi la fel se stabileste lotul national de crap!
multumesc, stiam asta, dar incerc sa le mai amintesc unora cum se face in tari civilizate, care vin la competitii sa castige si nu sa faca sprituri, gratare sau cine mai stie ce! nu am vazut in relatarile despre sedinta sa se fi propus asa ceva!cornelserbu scrie:matei1971 scrie:o sugestie:
ce-ar fi sa procedam ca la toate sporturile de echipa, adica se tine un campionat, nationala are un antrenor care alege cel mai bun lot cu care se prezinta la CE sau CM.
parca la englezi la fel se stabileste lotul national de crap!![]()
![]()
...felicitari, ai descoperit apa calda...inca o data felicitari !
asta-i de nota 10matei1971 scrie:Decat sa faceti un antrenament in anglia inainte de cm mai bine se tine finala acolo!
la asta nu m-am gandit!cornelserbu scrie:
rota e usor de descoperit...pentru simplul motiv ca de doi ani sunt cei mai buni din lume...![]()
![]()
Florentin,Felicitari pentru Mitranescu.!Florentin Iuga scrie:Am inceput sa pun sedinta pe net [url=http://infopescar.tv/cn2010.html][
Dan Mitranescu e acum presedinte la CZ.
aia se antreneaza 4 zile pe saptamana, nu au timp de sprituri , gratare , cautat de si prin gentimatei1971 scrie: si poate ma ajutati sa descopar si roata spunandu-mi de ce africa de sud este de 2 ori consecutiv campioana mondiala!