Shimano Ultegra 14000 XTD - 2016

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Hrib George
Puncte: 0

Mesaj de Hrib George »

Cele de 6000 nu le ai ?

Chryys

Re: Shimano Ultegra 14000 XTD - 2016

Mesaj de Chryys »

Doar 3500 si 10000 sunt in pachet. 2 seturi, cate unu pentru fiecare tambur

Hrib George

Mesaj de Hrib George »

La cele de 3500 nu intra 300m de 0.25

Hrib George

Mesaj de Hrib George »

Folosestele pe cele de 1000 pui umplutura de un fir mai vechi

tecsi78

Mesaj de tecsi78 »

Chryys scrie:Scuzati postarea dubla, dar am o nelamurire. Cat fir intra cu reductiile de 10.000 si cu cele de 3500. Am sa folosesc fir de 0.25. Nu folosesc la plantant, doar lansat, undeva la 250-300m imi e peste cap daca am pe tambur. Daca folosesc reductiile de 3500 intra? Am pus o poza dar imi pare foarte putin loc pentru fir.
Mie mi-au intrat asa:

- fir mono 0,28 P-Line CX Hi-Vis fluorescent green - 250m aprox. pe reductiile marimea 3500, cred ca intra si 300
- fir mono 0,4 Senzor competition premium clear - 200m aprox. pe reductiile de 6000

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Poti face o poza la ambii tamburi ? Din lateral, te rog.
Multumesc

odsec

Mesaj de odsec »

arsinel scrie:Am fost azi la TF si am vazut mulineta. Micuta,finuta,usurica dar are galet de kk. :lol: :lol: :lol: Orcum decat sa dai 1200 de lei pe un Ci4 si sa-ti taie plasticul de la galet si sa nu mai caraie cand ia pestele fir mai bine asta,ramane sa vedem cum este dupa 5,6 partide.
O parere pur personala am fost fan shimano am avut mulinete shimano de 20 de ani pana in prezent , am renuntat la shimano din cauza acestui plastic ,la o partida de patru sau sa zic cinci zile sa taiat plasticul la toate patru mulinete ,si acum toate lumea o za zica ca nu am folosit mulinete corect :D dar intreb daca pescuiesti la plantat la 350 de mal e ora 1 noaptea sunt valuri de jumatate de metru ai trasatura si te duci dupa peste la ce te uiti, sau cum tenzionezi firul ,cummanevrezi barca,nici nu gandesti sa prinzi firul ca sa fie tensionat :?: si cat a costat mulinata sa nu reziste cateva zile , super slow oscilation 50 sunt si alte mulinete cu aceste caracteristici si la un pret mult mai bun sigur o sa incerc mulineta shimano cand se va schimba aceata piesa din plastic stiu ca sunt multi care folosesc aceste mulinete si vor fii, dar eu monentan am renuntat

Chryys

Mesaj de Chryys »

Alin Galbenu scrie:Poti face o poza la ambii tamburi ? Din lateral, te rog.
Multumesc
Imagine

Imagine

Imagine

romanraul

Mesaj de romanraul »

odsec scrie:
arsinel scrie:Am fost azi la TF si am vazut mulineta. Micuta,finuta,usurica dar are galet de kk. :lol: :lol: :lol: Orcum decat sa dai 1200 de lei pe un Ci4 si sa-ti taie plasticul de la galet si sa nu mai caraie cand ia pestele fir mai bine asta,ramane sa vedem cum este dupa 5,6 partide.
O parere pur personala am fost fan shimano am avut mulinete shimano de 20 de ani pana in prezent , am renuntat la shimano din cauza acestui plastic ,la o partida de patru sau sa zic cinci zile sa taiat plasticul la toate patru mulinete ,si acum toate lumea o za zica ca nu am folosit mulinete corect :D dar intreb daca pescuiesti la plantat la 350 de mal e ora 1 noaptea sunt valuri de jumatate de metru ai trasatura si te duci dupa peste la ce te uiti, sau cum tenzionezi firul ,cummanevrezi barca,nici nu gandesti sa prinzi firul ca sa fie tensionat :?: si cat a costat mulinata sa nu reziste cateva zile , super slow oscilation 50 sunt si alte mulinete cu aceste caracteristici si la un pret mult mai bun sigur o sa incerc mulineta shimano cand se va schimba aceata piesa din plastic stiu ca sunt multi care folosesc aceste mulinete si vor fii, dar eu monentan am renuntat
Big Like :!: :!:
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

LIKE si din partea mea!!!
Sa dai jum de salariu de inginer pe o mulineta si sa nu fie ce trebuie, iar voi posesorii de asa ceva sa va indobitociti -sa spuneti ca poate nu e folosita corect, MIE MI SE PARE O INEPTIE!
Mai bine va abtineti si parerile, care cu siguranta stiti ca va sunt si voua potrivnice , sa le tineti pt voi!
catch&release

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”