Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Mie mi-au intrat asa:Chryys scrie:Scuzati postarea dubla, dar am o nelamurire. Cat fir intra cu reductiile de 10.000 si cu cele de 3500. Am sa folosesc fir de 0.25. Nu folosesc la plantant, doar lansat, undeva la 250-300m imi e peste cap daca am pe tambur. Daca folosesc reductiile de 3500 intra? Am pus o poza dar imi pare foarte putin loc pentru fir.
O parere pur personala am fost fan shimano am avut mulinete shimano de 20 de ani pana in prezent , am renuntat la shimano din cauza acestui plastic ,la o partida de patru sau sa zic cinci zile sa taiat plasticul la toate patru mulinete ,si acum toate lumea o za zica ca nu am folosit mulinete corectarsinel scrie:Am fost azi la TF si am vazut mulineta. Micuta,finuta,usurica dar are galet de kk.![]()
![]()
Orcum decat sa dai 1200 de lei pe un Ci4 si sa-ti taie plasticul de la galet si sa nu mai caraie cand ia pestele fir mai bine asta,ramane sa vedem cum este dupa 5,6 partide.
Alin Galbenu scrie:Poti face o poza la ambii tamburi ? Din lateral, te rog.
Multumesc
Big Likeodsec scrie:O parere pur personala am fost fan shimano am avut mulinete shimano de 20 de ani pana in prezent , am renuntat la shimano din cauza acestui plastic ,la o partida de patru sau sa zic cinci zile sa taiat plasticul la toate patru mulinete ,si acum toate lumea o za zica ca nu am folosit mulinete corectarsinel scrie:Am fost azi la TF si am vazut mulineta. Micuta,finuta,usurica dar are galet de kk.![]()
![]()
Orcum decat sa dai 1200 de lei pe un Ci4 si sa-ti taie plasticul de la galet si sa nu mai caraie cand ia pestele fir mai bine asta,ramane sa vedem cum este dupa 5,6 partide.
dar intreb daca pescuiesti la plantat la 350 de mal e ora 1 noaptea sunt valuri de jumatate de metru ai trasatura si te duci dupa peste la ce te uiti, sau cum tenzionezi firul ,cummanevrezi barca,nici nu gandesti sa prinzi firul ca sa fie tensionat
si cat a costat mulinata sa nu reziste cateva zile , super slow oscilation 50 sunt si alte mulinete cu aceste caracteristici si la un pret mult mai bun sigur o sa incerc mulineta shimano cand se va schimba aceata piesa din plastic stiu ca sunt multi care folosesc aceste mulinete si vor fii, dar eu monentan am renuntat