Asta e pestele prins anul trecut, la finala CN, de catre cei de la WLC, pe sectorul A.Dan M scrie:
Avem si captura competitiei.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Asta e pestele prins anul trecut, la finala CN, de catre cei de la WLC, pe sectorul A.Dan M scrie:
Felicitari pentru locul 2 -A03 - Mirel Steflea - Dan Tanase - Cosmin Laiuc. Forza Constanta!iulixa scrie:A03, padon... Hai baieti!iulixa scrie:Ce nesuferiti sunt aia de pe 03
Legat de neplacerile create ne cerem scuze si ne pare rau ca nu ne-am ridicat la pretentiile dvs.Adi Mihalache scrie:Salut...ca si participant la acest concurs am un gust amar in legatura cu circul care s-a intâmplat la acest concurs...
1. Proasta organiare a concursului onca de la tragerea la sorti...
2. Standuri neexistente pe B-uri......stand 26.........descarci echipament ..campezi dupa care vine d-nul Cici si ne anunta ca standurile sunt gresit numerotate...nici macar nu au vericat.....
3.Cum poti ca organizator sa participi la propiul concurs...
4.Au sarit cantarul de sambata.....
5.Nu sunt poze..ptr. ca nu s-au facut....macar din respect.
Total dezamagit de proasta organizare.
Si mie mi s-a părut că seamănă. La CN eram chiar în stand la WLC când a fost prins, făceam cântarul la ei în acel moment.gor965 scrie:Asta e pestele prins anul trecut, la finala CN, de catre cei de la WLC, pe sectorul A.Dan M scrie: