CAMPIONAT NATIONAL 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: CAMPIONAT NATIONAL 2010

Mesaj de cornelserbu »

sergiu_q scrie:
matei1971 scrie: si poate ma ajutati sa descopar si roata spunandu-mi de ce africa de sud este de 2 ori consecutiv campioana mondiala!
aia se antreneaza 4 zile pe saptamana, nu au timp de sprituri , gratare , cautat de si prin genti :) , nu fac smecherii cu sponsorii/sponsorizarile si dupa cum au spus si ei chiar stiu ce fac si nu fac nimic la intamplare.
dupa ce am vazut sedintele de anul asta eu inca ma minunez cine sunt cei care organizeaza calificarile in romania pentru cupa mondiala si ma intreb cine i-a imputernicit sa faca asta :? . intreb pentru ca, chiar nu stiu cine are dreptul sa organizeze aceste calificari si daca este reglementata cumva aceasta actiune.
eu pescuiesc doar de placere, hobby, dar ca roman ma intereseaza cine imi reprezinta tara si evident ma intereseaza si cum o reprezinta indiferent de sport.
tin sa te contrazic...2 medalii de argint, 2 medalii de bronz, un loc 4, un loc 9 si un loc 5...de fapt insiruirea asta aproape ca-ti sterge postarea, asa ca, mai reflecteaza inainte sa arunci cu noroi in obrazul unor oameni care fac chestia asta din placere...poate sedinta n-a semanat cu fostele sedinte de partid unde toata lumea era telecomandata, dar din sedinte ca asta au iesit rezultatele de mai sus :wink:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:Cine vrea sa vada ce peste are lacul Floreasca, este invitat maine sa-l urmareasca pe Mircea Gheran la treaba !
A sosit pe balta sambata la 16, iar pana la 8 seara luase deja 7 bucati intre 2 si 5 kg...... :wink:
echipa de filamre "MINCINOSII" a fost duminica acolo. l-a surprins pe mircica in actiune. reportajul o sa vorbeasca serios! :D
The One Team

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

HOOK FISHING CLUB urmareste cu mare atentie discutiile si certurile de pe forum si ne intrebam daca avem si noi loc in aceste competitii.Ne pregatim sa intram in marile competitii dar cand vad si aud atata barfa ma lasa rece.Trebuie gasita o solutie si lasati deoparte rautatile si bine ar fi sa nu va mai lasati manipulati,as vrea sa mai spun ca MV2 este o balta buna dar nu trebuie neglijata nici Chiroiu.Oare cat "costa" un vot?
Balta Puiesti

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

votul nu ar trebui sa coste nimic,mai ales ca sunt puse gratuit de catre proprietari,partea proasta este ca uni dintre acestia au ales sa plateasca ca sa poata intra in grficul etapelor,
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Daca ar fi dupa mine toti proprietarii de balti care au pretentia sa gazduiasca o etapa de calificari ar trebui sa plateasca minim 2000 de euro pentru a avea acesta onoare.
Sa accepte desfasurarea etapei inclusiv de JOI pana DUMINICA.Banii astia nu sunt o investitie a proprietarilor de balti ci se scot usor din taxele celor care se vor antrena in vederea participarii.
Asta ar insemna ca interesele de club sa fie puse in planul doi cand e vorba de interesul general.Ceea ce nu e imposibil........... si ne-ar apropia de un alt obiectiv.
Dominatia pescarilor asupra patronilor de balti si nu invers.
Pescarii sunt clientipentru patronii baltilor. Patronii baltilor sunt clientii pescarilor cu magazine. :wink:
The second best is the first loser!

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

stai sa ne intelegem,una este sa platesti o sponsorizare lotului national si alta este sa cumperi voturi pt a avea balta nominalizata la calificari.

In cea ce priveste onoarea de a organiza...bla...bla,stati linistiti ca proprietari baltilor fac eforturi imense pt a pastra baltile la un standard in care pescarul care pescuieste sa aiba si satisfactie si rezultate....etc,si toate astea costa bani si nu putini,timp.......
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Domnilor , am sa scriu o parere strict personala cu privire la calificarile astea pe echipe ( sau pe loturi ) . Imi mentin parerea ca sustinerea unei astfel de solutii are mari dezavantaje si se persista intr-o mare greseala "politica" . Enumar :

- imposibilitatea asociatiilor judetene sau din marile orase , ma refer la asociatii de pescari membre ale AGVPS , de a prezenta echipe complete . In schimb , o asociatie judeteana isi poate forma 1 echipa din 2-3 pescari , pe care sa inscrie in sistemul national de calificari , patronat de AGVPS ( adica institutia mama ) . Practic aceste cluburi , nerecunoscute de AGVPS , elimina prin vointa lor ( sic ! ) posibilitatea deschiderii catre asociatiile membre ale AGVPS . Practic in curtea AGVPS fac regulile niste persoane din afara sistemului si exclud apriori pe cei carora ar trebuii sa le ceara acceptul sa ii reprezinte . Ginditi bine la acest aspect ......
- Niciodata un lot calificat , indiferent de cine il inscrie si de cum s-a format , nu va fi cea mai buna si valoroasa solutie a momentului , la pachet de 8-9 pescari . Este cert ca vor exista intotdeauna 1-2 echipe din alte loturi , care pot sa completeze lotul national , astfel incit valoarea acestuia sa creasca , iar lotul national astfel format sa nu aiba slabiciunile inerente unui "grup la pachet" . Matematica saraca , ne dovedeste ca pentru a obtine o buna solutie de aproximare a celui mai bun rezultat , trebuie sa imparti intervalele de raportare la minimul posibil , catre infinit . In pescuit infinitul care ne duce la cea mai buna aproximare este echipa de 2 pescari . Orice alta cifra mai mare de 2 , ne ofera rezultate care se indeparteaza de adevarul ecuatiei . Si cu cit ne ducem spre cifre de 8-9 pescari ( loturi ) cu atit eroarea de judecata va deveni grosiera . Dar asta e matematica si poate e deja prea complicat ......
- nu am vazut sistemul asta de calificare "la pachet" , la nici o asociatie nationala serioasa , cu rezultate mult mai mari decit cele ale tarii noastre . Nu stiu daca in Africa de Sud , Anglia , Serbia , samd exista acest gen de concurs - pe loturi . Lumea civilizata apreciaza individualitatile si rezultatele mari din suma de indivizi puternici , numai in Romania se fac osanale puterii poporului , vazut ca o mare gloata .
- este adevarat ca pentru un pescar mediocru , fara experienta , omogenizarea lui intr-un lot ii acopera o parte din defecte , dar asta nu il face cu nimic mai bun pe plan individual . Practic ne furam singuri caciula , atit in cadrul lotului cit si fata de cei care ne judeca performanta .
Caracterele tari si valorile certe participa singuri si raspund de rezultatele lor . Asa cum esentele tari se tin in sticlutze mici , tot asa si noi trebuie sa cuantificam prestatia pe balta a unor echipe de 2 pescari si nu a loturi de 8-9 pescari , mult mai greu de judecat si disecat in priceperea lor , ca entitate . De aici si confuzia . Dar poate asta se si doreste .
- omogenizarea , strategia de echipa , samd - sunt din punctul meu de vedere vorbe in vinat , spuse de unele "loturi" , care habar nu au cum este la un CM , sau nu au participat niciodata la un concurs de acest fel . De aceea exista capitan al echipei nationale , sef de delegatie , antrenor , samd - ca sa omogenizeze cei mai buni 8-9 pescari ai tarii , proveniti din loturi diferite , cu practici diferite , cu obiceiuri diferite , dar cu interes comun .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@ val

Gresit. Total. Este cel mai bun sistem . Si asta ti-o zice unul care a fost la 5 campionate mondiale cu diversi colegi de echipa. In rest, nu cred ca Agvps cunoaste carpfishingul asa de bine sa poata recomanda ceva, mai ales ca nu sustine financiar aceasta latura a pescuitului.....

@cotelici

Sa zici mersi ca exista patroni de balta dspusi sa puna baltile la dispozitie...ptr ei inseamna pierderi de zeci de milioane un weekend blocat, ca sa nu mai spun ca sunt balti care nu mai au nevoie de reclama, ca MV2 sau Tancabesti. Iar daca se vrea promovarea unei balti, cu 2000 de euro ajunge la ProTV..... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Vladut Mateianu scrie:@ val

Gresit. Total. Este cel mai bun sistem . Si asta ti-o zice unul care a fost la 5 campionate mondiale cu diversi colegi de echipa. In rest, nu cred ca Agvps cunoaste carpfishingul asa de bine sa poata recomanda ceva, mai ales ca nu sustine financiar aceasta latura a pescuitului.....

@cotelici

Sa zici mersi ca exista patroni de balta dspusi sa puna baltile la dispozitie...ptr ei inseamna pierderi de zeci de milioane un weekend blocat, ca sa nu mai spun ca sunt balti care nu mai au nevoie de reclama, ca MV2 sau Tancabesti. Iar daca se vrea promovarea unei balti, cu 2000 de euro ajunge la ProTV..... :D
Am fost singurul care a sustinut selectia pe echipe si nu pe loturi.
Puterea unui lot este puterea celei mai slabe echipe din componenta lui.
Singura solutie castigatoare este organizarea calificarilor pe echipe de 2 pescari.
Cele 4 echipe calificate trebuie sa mearga la CM conduse de un capitan care are rolul de a-i mobiliza in vederea obtinerii unui rezultat mai bun decat in anul precedent.Un capitan care daca nu-si indeplineste obiectivul ..PLEACA.
@ mateianu
Mai lasa-ma cu pierderile astea ca se compenseza cu taxele incasate la antrenamente si cu taxele de la concursurile organizate pe baltile respective.Cred ca patonii carora le plangi de mila castiga suficient si un weekend alocat CM nu-i baga in faliment nici pe Vlad Parfene si nici pe Dl.Petcu.
Eu vorbesc de mandrie nationala si tu-mi faci teoria rentabilitatii?
The second best is the first loser!

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

@Val
Perfect de acord, dar cu mentiunea ca lotul ar trebui format mult mai devreme decat anul acesta si rodat in cateva concursuri gen "Carp Show".

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”