CAMPIONAT NATIONAL 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: CAMPIONAT NATIONAL 2010

Mesaj de Vladut Mateianu »

Nu. Tu vorbesti ca unul care nu este in stare sa isi faca un lot de 8 pescari, Tie iti este greu sa iti gasesti si un partener, ce sa mai zic de inca 7.... :oops:

PS Vorbeste tu cu Parfene sa-ti dea balta gratis 4 zile, ptr o etapa...si explicai ca o sa scoata banii din antrenamente ! La fel, poti incerca si cu Victorash Petcu, Nicu Jubileu sau Gabi Sandu....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Vladut Mateianu

draga prietene eu am oferit niste argumente , pe care le mai pot dezvolta daca vrei ( dar mie teama ca plictisesc lumea deja ) . Tu ce argumente ai ? Spune-ne si noua de ce un lot este mai bun decit suma celor mai bune 4 echipe individuale - conduse de un capitan cu experienta ?
Vechiul conflict care "argumenta" ca daca se califica 2 pescari ireconciliabili in lotul national se alege praful , este depasita , in masura in care nu prea mai vad la calificari nume "grele" :wink: ( nu dau nume pentru a elimina polemica ) .
Uite ca si ce zice Cotelici imi place :wink: si este un argument in plus - valoarea echipei este data de cel mai slab membru al ei . Nu e cugetarea lui , este logo la SAS si Legiunea Franceza , dar e bine ca a mentionat-o .

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

Sistemul este bun ptr ca lotul poate puncta in trei sectoare simultan si se diminueaza factorul "bulan"si ca poate face "legal" anumite strategii pe care unii le considera nesportive... insa dpdv al valorii selectionatei varianta pe echipe de 2 (sau chiar individual) selecteaza mult mai eficient si Val are dreptate.(teoretic) La Romanica nu poate fi vorba de selectionata,ptr ca nu avem SELECTIONER. Pescarul de competitie ,aspirant la CM nu stie cine este Regele :lol: Presedintele lui de club il trimite la "lupta" in interesul lui personal,in cele mai multe cazuri sau in interesul Clubului in caz fericit .Deocamdata cuvintele ROMANIA,NATIONAL sunt umbrite rau de interese financiare obscure .Asa ca Val are dreptate ...Meritam AGVPS :lol:
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ Val Pangica

Iti spun eu care am participat in sistem individual si m-am calificat in echipa nationala, de ce nu este mai bun pentru Romania. In primul rand elimina asa cum spunea si Doru factorul noroc, elimina ajutorul colegilor de club (in sistem lot toti membri clubului lupta in aceasi echipa si nu in echipe separate) iar in ultimul rand cred ca un lot de pescari ce se cunosc si trec impreuna printr-un CN de 5 etape vor avea la CM un atu in plus.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@val

sunt multe de explicat, dar prefer la telefon..... :wink:

PS Valoarea unei echipe este data de valoarea lotului, nu de valoarea catorva vedete...vezi Unirea Urziceni....(joaca acum !) :wink:
CS SENZOR

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

O fi asa cum spuneti voi , dar eu inca sunt convins ca suma valorilor se poate face numai intr-un sistem individual , de 2 pescari . Nu avem experienta calificarii pe loturi , s-a organizat o singura data si au castigat aproape tot cei care s-au calificat si la individual . Nu mai luati de reper lotul Senzor - pentru ca acel lot a fost creat dupa 2-3 ani de pescuit individual , cu rezultate certe , samd iar in plus acum 80 % dintre ei nu mai participa la calificari . E un vis frumos , dar acum , fara sa jignesc pe nimeni "nema putirintza ....." . Poate si reperele competitiei internationale s-au schimbat prin numar mai mare de natiuni , samd .

Dam prea multa importanta cluburilor , sistemul national de calificare nu ar trebuii sa tina cont de sistemul 1 club - 1 vot ! Punem permanent caruta inaintea cailor si ne miram ca nu urca dealul . Dar ma rog , nu e treaba magarului de ce nu beau oile apa .... Imi fac datoria sa expun argumentat niste considerente , de care daca nu ati fi atit de orbiti de cluburile astea poate ati tine cont . Cert este ca la vreo sedinta de asta faimoasa nu o sa ma vedeti niciodata .

Putem pleca cu totii de la intelege baza si fundamentul acestor calificari . Dar asta cu alta ocazie , ca incepe repriza 2 la meci . Hai Unirea !

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Vladut Mateianu scrie:@val

PS Valoarea unei echipe este data de valoarea lotului, nu de valoarea catorva vedete...vezi Unirea Urziceni....(joaca acum !) :wink:
Poti sa faci si tu niste afirmatii sustinute de argumente viabile sau crezi ca daca ne dai exemple din fotbalul mioritic e suficient?Oricum nu se aplica!!!!!!!!!!
The second best is the first loser!

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Vladut Mateianu scrie:@val

@Vladut Mateianu: in anul 2005 aveai alta parere :

http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic ... light=#765

Citat:"In numele celor care au votat pe 28 decembrie 2004 la Dalvari ,
CER DIZOLVAREA DE URGENTA A ACESTEI COMISII, din urmatoarele motive:
1. Consider ca aceasta comisie NU REPREZINTA INTERESELE PESCARILOR ROMANI, deoarece in urma intalnirii de la Dalvari pescarii au votat in proportie de 85 % pentru sistemul de anul trecut.
2. Aceasta decizie ingradeste dreptul multor pescari din tara, dar si din Bucuresti de a participa la calificari.Participarea oricarei echipe de 2 oameni, va depinde de gasirea altor 2 echipe cu care sa formeze echipa mare !
Acest lucru incalca statutul AGVPS care da dreptul oricarui cetatean roman sa participe la orice competitie interna !
Ce se intampla daca eu eram din Valenii de Munte si vroiam sa ma inscriu anul acesta la calificari ? Ma baga cineva in seama daca nu stiam pe nimeni ?
Domnule Selaru, domnule Bentu va rog sa luati masurile de rigoare pentru a avea o comisie care sa reprezinte interesele pescarilor si nu interesele personale ale unor oameni ! "

Vladut Mateianu,pescar

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@zarguzon

Cu mult timp in urma, beam lapte. Apoi sucuri.Iar acum beau wiskhy !!!! Se numeste evolutie.
La fel si cu anumite pareri legate de pescuit, timpul ma ajuta sa fiu mai matur in gandire si mai calculat.
La tine si la Cotelici vad insa ca nu prea functineaza teoria ! :D

PS Stiu ca nici pe tine nu te vrea nimeni, dar poti sa arbitrezi in continuare, poate aia ti-era vocatia si tu nu realizai ! :wink:
CS SENZOR

Mugur Ioan

Mesaj de Mugur Ioan »

@ Vladut

Citeaza unii din ce ai scris de parca ai fi BIBLIA, citesc cu anii, sau retin cu anii.
Poti sa scrii cateva romane din postarile tale, sa le vinzi, ca sunt la mare cautare.
"Cine face si desface, toata ziua are ce face."
Mugur

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”