Moderator: gor965
Nu sunt mai presus de toti. Dar fata de tine, da. Ptr ca am 20 de ani de pescuit in spate si 7 ani de competitii....Si de aceea imi permit sa ma amestec in multe discutii legate de pescuit. TU, in ce calitate intervi ?Florentin Iuga scrie:Ma tot intreb, de ce porti toata polemica asta cu mine? Ce crezi ca poti rezolva? Ce castigi? Ce simti cu adevarat?
Chiar te simti maret, infailibil, atoatestiutor, judecatorul fara pata, gestionarul problemelor altora, impartitorul drepturilor si obligatiilor, mai presus de toti?
In toate postarile mele m-am legat STRICT DE PESCUIT IN COMPETITII !Vladut Mateianu scrie:
Acum te astept sa zici si de mine ca sunt betiv, ca am vandut peste in facultate si alte detalii intime....![]()
poate e mai bine sa mori ca un leu decat sa traiesti ca un caineVladut Mateianu scrie:Nu trebuie sa ti-l sterg. Ai varianta sa nu postezi.
PS Legat de caini. Acum 3 ani am avut un ciobanesc mioritic la tara. La inceput era jucaus si haios. Apoi a crescut si a inceput sa latre si sa muste. Apoi, a inceput sa se bata cu restul cainilor din sat, pe care ii batea non stop. Devenise foarte sigur pe el si foarte increzut.....A trebuit sa-l duc la o stana, nu ma mai intelegeam cu el si se dadea la toata lumea.
Intr-o zi , un urs a atacat stana. Toti caini latrau, numai Gore (ca asa il chema) a avut nesabuinta (sau curajul prostesc) sa atace..... sperand ca il vor urma si ceilalti caini.In cateva minute zacea intr-o balta de sange, cu beregata sfasiata....restul cainilor au fugit la timp , scapand cu viata.
![]()
URSUL, a plecat nestingherit in padure cu prada, dovedind inca o data ca este si va ramane stapanul padurii. Si uitand in cateva ore ca a existat un catel curajos pe nume Gore.....![]()
Sa fi iubit.