Va rog cateva sfaturi !

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

paduraresh

Re: Va rog cateva sfaturi !

Mesaj de paduraresh »

Da , inteleg ideea , si ma bucur ca am apelat la forumul acesta pentru informatii . Cred ca voi ramane totusi la 3,6 m lungime dar voi opta pentru o lanseta ceva mai puternica . Ideal ar fi sa fie si usoara nu doar "teapana" dar totusi la bugetul meu nu cred ca e cazul sa am mari pretentii :)

paduraresh

Mesaj de paduraresh »

Referitor la sugestia domnului Florescu si anume " http://www.totalfishing.ro/lanseta-kkar ... 49716.html " ce spuneti ?
Mie mi-a facut cu ochiu aceasta lanseta : http://www.arw.ro/lansete-crap/cormoran ... -5lb-corm/ dar recunosc ca doar ca estetica si fiindca e usoara , in rest necunoscand nimic despre ea ... si pretul bine-inteles mi se pare atractiv

paduraresh

Mesaj de paduraresh »

Va salut din nou :) si vreau sa va spun ca dupa cautari, cercetari si luat aminte la sfaturile voastre mi-am luat 3 lansete , si anume : fox warrior s de 3,9 m. si 3,5 lb . Fata de ce-am mai vazut eu prin magazine arata foaarte bine ! dar cam atat pot as va spun despre ele intrucat isi asteapta perechea si anume cate o mulineta :) Si aici as avea iarasi nevoie de ajutorul vostru , sa-mi fac o idee cam ce ar merge la ele .
Lanseta este destul de usoara dar nu stiu ecxact ce greutate are , n-am vazut nicaieri specificat (daca aveti idee va rog sa-mi spuneti si mie) deci as prefera deasemenea o mulineta destul de usoara . Bugetul fiind destul de scuturat :) dupa achizitia lansetelor , pentru mulinete as aloca max 300/buc (cam tot atat au fost si betele ;) ) Multumesc anticipat !

Andrei91
Puncte: 0

Mesaj de Andrei91 »

Okuma axeon sau Hakuyo TD6000

Rusu Andrei

Mesaj de Rusu Andrei »

de la inceputul topicului ai pomenit des de cat de usoara e lanseta x sau y.problema sta in greutatea mulinetei la care sa fii atent ca batul singur e usor oricare firma ar fi el.Iar mulinetele care le doresti tu cu tambur mare de obicei sunt grele,raportat la eventualul pret de achizitie de max 300 ron per mulineta.Cele mari si mai usoare te urca la pret din cauza materialului din care sunt confectionate.Spor !

Rusu Andrei

Mesaj de Rusu Andrei »

de exemplu pe poza mea de profil vezi o lanseta usoara ( shimano speedmaster) dar mulineta ( renumita big bite ) a ingreunat fff mult lanseta pt ca desi fiind o mulineta foarte buna pe care multi pescari o au sau au avut-o ,ea este f grea.
Insa dak tu zici ca nu te preocupa concursurile atunci la partidele de placere nu cred ca greutatea este o problema chiar atat de mare

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Rusu Andrei scrie:de exemplu pe poza mea de profil vezi o lanseta usoara ( shimano speedmaster) dar mulineta ( renumita big bite ) a ingreunat fff mult lanseta pt ca desi fiind o mulineta foarte buna pe care multi pescari o au sau au avut-o ,ea este f grea.
Să ai tu cîte una de 50 euro în buzunar cîti pescari consacrați și cu dare de mîna folosesc în concursuri BBLC-uri, așa grele cum sunt.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Rusu Andrei

Mesaj de Rusu Andrei »

chiar mi-as dori ca inseamna ca as fi bogat.Eu nu am zis ca nu se folosesc.am zis ca sunt grele.Si sincer....cam incep sa dispara usor,usor...

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Rusu Andrei scrie:...am zis ca sunt grele.
Dacă te referi la pesoane de 1.60m/50kg sunt de acord.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Rusu Andrei

Mesaj de Rusu Andrei »

:lol:
Nu.Ma refer la concursuri de gen Doripesco,Moara,Corbu s.a., adik acolo unde cantitatile de peste sunt mari iar intr-un concurs mulinetele grele sunt un impediment ,asta nu ca nu se poate si cu ele...
Si asta spun dupa ce am vorbit si cu alti pescari de competitie despre subiectul acesta si multi au renuntat la ele tocmai din acest motiv.Si vorbesc de persoane cu ceva muschi pe ele,nu 50 kg.Pentru ca pe langa driluri lungi si grele,lansari la distanta,tras de saci si mai ales cobre multe,o mulineta grea o simti la un moment dat,indiferent de statura si greutatea pe care o ai.Ma rog,am zis,este un lucru care nu este foarte grav si indispensabil,poate si un mic moft....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”