Clubul Ovidius a fost infiintat pentru a reuni pescari de competitie din judetul Constanta, si nu numai, pentru a ajuta la infiintarea Federatiei nationale de pescuit (sau cum ar fi vrut sa se numeasca). Am pierdut timp si bani (din buzunar, din bugetul familiei) pentru asta si am facut-o din placere, din convingerea ca o sa iasa ceva bun.
Aiurea! Timpul a trecut si Federatia e inca o fata morgana.

Dupa multi ani de certuri, in care noi, membrii clubului Ovidius nu am vrut sa fim implicati, si dupa dezvaluirile de ultima ora, iata ca se vrea infiintarea unei asociatii a cluburilor. Foarte bine, laudabila initiativa. Dar din pacate, dupa cate am inteles, nu se vrea infiintarea unei singure asociatii, ci se pare ca se vrea infiintarea a doua asociatii a cluburilor! Dupa interese!
Ei bine, eu, ca presedinte de club, nu vreau acest lucru. Ori formam o asociatie noua a cluburilor, cu o conducere noua, ori (parerea mea) mai bine lipsa. Sa fim din nou doua tabere care sa nu faca altceva decat sa se certe precum PD-L cu PSD? NU MERCI, am altceva mai bun de facut cu banii si timpul meu liber si daca se vrea performanta, nu asta e calea de urmat!
Decizia finala o sa o luam dupa Adunarea Generala a membrilor clubului si daca un membru al clubului o sa vrea sa continue in varianta cu doua asociatii, ii cedez cu draga inima conducerea clubului (cu tot ce inseamna asta) si o sa-i urez mult succes! Daca nimeni nu o sa vrea, si asociatia unica nu o sa se vrea a fi infiintata, o sa demarez procedura de desfiintare a clubului, deoarece scopul infiintarii lui nu mai exista!
Sper sa va treziti la realitate, altfel, parerea mea este ca viitorul pescuitului la crap o sa fie dominat de interese meschine, asa cum de altfel se intampa si in politica.
S’auzim de bine,
PS Sa se inteleaga bine, pana la Adunarea generala, asta este parerea mea, strict personala.