Sa lamuresc pe mai multi...
Foarte ok procedura, din puctul meu de vedere...
Am primit mesaj privat, in care magazinul Totalfishing s-a oferit sa imi trimita, GRATUIT, 4buc plastice... nu este cazul, fiind doar una taiata... iar plasticul asta, fiind 10lei, o sa-l consider consumabil... cate fire am rupt.... si costa mult mai mult decat acest plastic...
Procedura asta o au/avem cu totii care activam in domeniul vanzarilor (eu cu electrice ma ocup)... se aduc produsele cu probleme, impreuna cu documentele doveditoare de garantie, se trimit la producator si producatorul rezolva problema, prin reparare sau inlocuire... dureaza cateva zile, si nu am timp de pierdut, + 2 drumuri la Totalfising (daca intru in magazin se lasa cu alte achizitii)
Am sa-mi platesc cele 4 plastice, 40lei, am nevoie doar de 1buc, doar la una s-a taiat... si o sa tin pe cele 3buc de rezerva in caz ca mi se mai intampla...am observat ca daca impingi firul cu mana, cand incepi sa recuperezi, nu ramane blocat pe plastic... mai mult, pana weekendul trecut am avut fir de 0.22 si nu am avut problema... peste 15partide... am pus 0.20 si s-a taiat
O bila alba, de la mine, pentru Totalfishing!!