Solacolu

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
mihvo
Puncte: 0

Re: Solacolu

Mesaj de mihvo »

popescu59 scrie:Hai sa spunem adevarul despre aceasta superba locatie .
Drumul de la autostrada pina la locatie este prost aprox 10 km .
Locatia este superba si o recomand pentru relaxare cazare superba in casute cu tot confortul , personalul nota 10 .
Singura problema este pestele care nu prea este , in 36 de ore de pescuit am avut un tac si am reusit sa scot un caras la 50grame . Nu sunt un pescar profesionist dar cind incerci cam tot ce se poate incepind cu mamaliga , pasta , bile , plastice etc etc si ai un tac in 36 de ore e suficient .
S e tot vorbeste de piscina , cazare , mincare dar nimeni din administratie nu iese in fata sa ne spuna ce populari sar fi facut cu ce peste sau ceva de genul . Majoritatea celor de pe aici sunt pescari , pescari care vor sa se relaxeze dar sa si traga de ceva peste .
Recomand locatia celor care doresc liniste si relaxare in familie , nu recomand pescarilor care spera ca pe linga relaxare vor trage si de ceva peste, vor pleca foarte dezamagiti,

Pestele este dar e acoperit cu apa, iar pescuitul nu e chiar pentru toti si asa cum bine ai spus este ideal pentru liniste si relaxare si acolo le cam gasesti pe toate... inclusiv pesti daca stii sa-i prinzi.
Normal ca daca mergi la gratar si la spritz si umbli la lansete odata la 8 ore fara sa nadesti deloc e mai complicat sa prinzi peste, chestii care sunt valabile cam pe toate baltile.
Doar ca pe foarte putine balti ai conditiile de aici, casute, mancare, magazin de nada, loc de joaca pentru copii si nu in ultimul rand un personal amabil care nu te deranjeaza cu absolut nimic dimpotriva iti mai aduce si mancarea pe care ai comandat-o la standul de pescuit.
Exemplul cel mai bun care sa confirme cele de mai sus este faptul ca nu gasesti loc in weekend decat daca faci rezervare cu 3- 4 saptamani inainte semn ca ce se ofera pe Solacolu este pe placul celor mai multi dintre noi pescari care nu par sa fie deranjati foarte tare de drumul de acces pana la balta. Singurul minus al acestei locatii din punctul meu de vedere ramane distanta destul de mica intre standuri, casute etc, dar daca te pricepi putin se rezolva si problema asta.

mihai.sava

Mesaj de mihai.sava »

Solacolu este de departe o super balta..super conditii....am fost duminica spre luni 22-23mai la casuta nr 2.
Am nadit in 24 de ore aprox 3kg de bile.
Am prins aprox 20 de pesti....4 sau 5 intre 8 si 12 kg restul ciortani.
Pot sa spun ca a fost prima data cand am avut un drill de 20-25 de min cu un peste de 9 kg(virgin in gura...probabil de la ultima populare ..adus de la 70 m(si nu pescuiesc de ieri :) ).
Toate aceste pot fi confirmate de grupul de 4-5 pescari ce au pescuit in dreapta mea.
P.S
In seara respectiva a fost un pescar la casa 1 care probabil nu a prins nimic ...sau nu am vazut eu......asta dupa ce a nadit o ora si jum cu spombul porumb ..bile sau ce o fi avut prin geanta
C.S. CARP ZONE

mihai.sava

Mesaj de mihai.sava »

Pt cine vrea sa vada pozele...sunt pe facebook
C.S. CARP ZONE

dancalinescu

Re:

Mesaj de dancalinescu »

mihai.sava scrie:Solacolu este de departe o super balta..super conditii....am fost duminica spre luni 22-23mai la casuta nr 2.
Am nadit in 24 de ore aprox 3kg de bile.
Am prins aprox 20 de pesti....4 sau 5 intre 8 si 12 kg restul ciortani.
Pot sa spun ca a fost prima data cand am avut un drill de 20-25 de min cu un peste de 9 kg(virgin in gura...probabil de la ultima populare ..adus de la 70 m(si nu pescuiesc de ieri :) ).
Toate aceste pot fi confirmate de grupul de 4-5 pescari ce au pescuit in dreapta mea.
P.S
In seara respectiva a fost un pescar la casa 1 care probabil nu a prins nimic ...sau nu am vazut eu......asta dupa ce a nadit o ora si jum cu spombul porumb ..bile sau ce o fi avut prin geanta
Subscriu, e o balta foarte frumoasa.
Legat de ce ai zis tu cu pestele, e putin probabil sa fi fost de la ultima populare. In general pe Solacolu se populeaza cu ciortan de 1,5-3,0kg de 2-4 ori pe sezon si creste in balta. Nu prea am vazut/auzit cazuri sa aduca direct noptiere in balta. :) De aceea si predomina pestele sub 8 kg in balta.
Ce e drept, e o balta cu populatie (densitate) destul de mare de peste (cantitativ e in top 3 ca numar de tone populate anual dintre baltile din zona.) si e foarte posibil ca desi mai vechi in balta, acest exemplar sa nu fi fost prins niciodata. :)

mihai.sava

Mesaj de mihai.sava »

Din ce am vazut pe facebook,au bagat 10 sau 15 buc mai mari ...cel mai mare 13.5 kg
C.S. CARP ZONE

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Mihvo -[Pestele este dar e acoperit cu apa, iar pescuitul nu e chiar pentru toti]

Foarte adevarat cea ce ai scris , nu stiu daca eu ma incadrez printre ei dar sa vedem.
Sper sa fie destul de concludente pozele.

Referitor la ocuparea casutelor e clar ca nu gasesti decit daca faci rezervare cu 1 luna inainte dar stiti de ce?
Findca nu sunt decit 8 casute deci 8 pescari , ar fi culmea sa nu se gaseasca 8 pescari la ce conditii de cazare se ofera . Daca ar fi 30 de casute atunci ar fi un mic semn de intrebare .
Fişiere ataşate
313.jpg
313.jpg (149.6 KiB) Vizualizat de 1678 ori
281.jpg
281.jpg (86.59 KiB) Vizualizat de 1678 ori
224.jpg
224.jpg (129.27 KiB) Vizualizat de 1678 ori

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

naie,
Cu derogare poți participa și ai cupiță asigurată dacă te lasă și cu vaporașul!
:idea: http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 46385.html.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

mihai.sava

Mesaj de mihai.sava »

Derogare+vaporas+compania remunerata a unui pescar cu experienta=cupita
C.S. CARP ZONE

mihai.sava

Mesaj de mihai.sava »

Da ce vorbim aici....mai bine mergem cu totii pe lazar.
C.S. CARP ZONE

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Din pacate nici pe Lazar nu poti gasi o casuta fara o rezervare cu 1 luna inainte darrrrrrrrrr pe Lazar ai ocazia sa tragi de un ciortanas .
Acum diferenta o face piscina care recunosc este superba , la fel si cazarea jos palaria punctul minus este pesticu in rest totul nota 10 pentru Solacolu.

Aveti mare grije de corpurile voastre.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”