Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Se pare ca doctorii au crezut ca ai capul la coloana si au gresit operatia pe care ti-au facut-o .Vladut Mateianu scrie:@costica
Arbitri au fost penalizati corespunzator, chiar drastic as putea spune.....
Daca stii cine a furat ,cum a furat ,care au fost arbitrii ,ce au facut in foi ..........CE MAI ASTEPTI PENTRU A PUNE DOVEZILE PE MASA![]()
![]()
Ceea ce nu sti tu este ca stimabilul domn Orhei, este un fel de Oana 2, dar nu prea il ajuta ........![]()
Intr-adevar am fost sunat de dl Orhei si i-am precizat urmatoarele:Buhac scrie:DOMNULE COLONEL ORHEI
Dumneavoasta ma sunati si spuneti ca ati vorbit cu Dl. Vali Bonto care va confirmat ca eu am luat un crap de trei kg si am modificat foile pentru a castiga locul unu pe sector.
1 Cine sa castige locul unu pe sector ? Concursul nici nu a fost pe sectoare.
2 Locul unu a fost castigat chiar de Dl Vali Bonto.
3 Daca Dl Vali Bonto a fost organizator a cantarit un crap de trei kg si mi la dat mie sau la gasit in portbagaj la mine si decat la cantarit?
Vali Bonto scrie:
Deci probabil acuzatia cu foile se refera la disputarea unui alt concurs.
gabi scrie:cine sa-l dea afara pe Costica Buhac din CZ... Poate sa-l rugati frumos sa plece. Si o sa plece numai daca vrea el. Ia uite ce se unfla baietii astia. Bai baieti voi ati luat-o razna. Clubul l-a formst ca pescar??????? S-a format ca pescar cu Ninel. Pacat ca nu mai fac echipa impreuna. Mare pacat.
mai usor cu adevaratii membrii CARP ZONEtibi0102 scrie:dl Cristi vad ca esti un membru activ si mai cunosti si membri din carp zone de ce nu imi zici si mie ce raspunsuri trebuie sa dau si de cine sunt anchetat .