POSIBILE FRAUDE IN CONCURSURI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Re: POSIBILE FRAUDE IN CONCURSURI

Mesaj de Gabi Tomulescu »

cine sa-l dea afara pe Costica Buhac din CZ... Poate sa-l rugati frumos sa plece. Si o sa plece numai daca vrea el. Ia uite ce se unfla baietii astia. Bai baieti voi ati luat-o razna. Clubul l-a formst ca pescar??????? S-a format ca pescar cu Ninel. Pacat ca nu mai fac echipa impreuna. Mare pacat.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:@costica

Arbitri au fost penalizati corespunzator, chiar drastic as putea spune..... :wink:

Daca stii cine a furat ,cum a furat ,care au fost arbitrii ,ce au facut in foi ..........CE MAI ASTEPTI PENTRU A PUNE DOVEZILE PE MASA :!: :!:

Ceea ce nu sti tu este ca stimabilul domn Orhei, este un fel de Oana 2, dar nu prea il ajuta ........ :D
Se pare ca doctorii au crezut ca ai capul la coloana si au gresit operatia pe care ti-au facut-o .
SE PARE CA OPERATIA NU A REUSIT SI ACUM AI ''BUBA LA CAP''iar CREIERII AU LUAT-O RAZNA ,DACA IN ORICE POSTARE A TA NU TE POTI ABTINE SA FOLOSESTI NUMELE DE OANA .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vali Bonto

Mesaj de Vali Bonto »

Buhac scrie:DOMNULE COLONEL ORHEI

Dumneavoasta ma sunati si spuneti ca ati vorbit cu Dl. Vali Bonto care va confirmat ca eu am luat un crap de trei kg si am modificat foile pentru a castiga locul unu pe sector.
1 Cine sa castige locul unu pe sector ? Concursul nici nu a fost pe sectoare.
2 Locul unu a fost castigat chiar de Dl Vali Bonto.
3 Daca Dl Vali Bonto a fost organizator a cantarit un crap de trei kg si mi la dat mie sau la gasit in portbagaj la mine si decat la cantarit?
Intr-adevar am fost sunat de dl Orhei si i-am precizat urmatoarele:
-Concursul "Best 9" a fost ideea lui Vlad Parfene,el fiind si organizatorul de facto si nu eu.
Eu am postat pe site la rugamintea lui anuntul despre acest concurs.
-A fost un singur sector si s-au premiat primele 3 locuri.
-Dupa concurs NIMENI nu a fost controlat in autoturisme,deci dl Buhac nu a fost prins cu crapi in portbagaj..
-Numele d-lui Buhac a fost vehiculat in legatura cu acest incident exact la nunta lui Vlad Parfene,deci 1 luna mai tarziu.
-De fata erau : eu,Vlad Parfene,mai multi pescari de competitii si apropiati ai lui Vlad.
-Nu am sa fac public niciodata numele celui care ne-a spus acest lucru tuturor.
-Repet:NU exista dovezi ca dl Buhac a comis asa ceva ci numai zvonuri.
-Pana apar dovezile...exista prezumtia de nevinovatie..

Referitor la intrebarea dansului legata de modificarea foilor de arbitraj i-am raspuns ca nu am cunostinta de asa ceva pentru simplul motiv ca a fost un singur sector.
Dl Buhac nu putea sa modifice fisele de arbitraj ale acelui concurs deorece ele erau intocmite de arbitrii (daca nu ma insel a fost dl Cici,un om de un caracter si o corectitudine deosebite).
Deci probabil acuzatia cu foile se refera la disputarea unui alt concurs.

Am rugamintea sa nu mai amestecati numele meu in aceste discutii...nu eu am facut acuzatiile respective..!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vali Bonto scrie:
Deci probabil acuzatia cu foile se refera la disputarea unui alt concurs.

Bingo !!!!!!!!

@v. oana

Era o lauda sincera, la care mi-ai raspuns cu jigniri..... :( :oops: Pacat.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

marcu

Mesaj de marcu »

gabi scrie:cine sa-l dea afara pe Costica Buhac din CZ... Poate sa-l rugati frumos sa plece. Si o sa plece numai daca vrea el. Ia uite ce se unfla baietii astia. Bai baieti voi ati luat-o razna. Clubul l-a formst ca pescar??????? S-a format ca pescar cu Ninel. Pacat ca nu mai fac echipa impreuna. Mare pacat.

va rog nu....exista un consiliu de administratie care a dat 100% girul DL COL ORHEI ptr a face curatenie in ograda.daca dl BUHACU nu se conformeaza cu ceea ce doreste clubul e liber sa plece asa cum dealtfel au plecat si marii combinatori din club :evil: :evil: .despre faptul ca nu mai face echipa cu pescarul NINEL o sa rezolvam si aceasta problema tot in cadrul clubului.
daca nu se conformeaza cu noi e liber sa plece :!:

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

am fost si eu cu domnul Buhac la o "braila" si am castigat locul 2 pe balta dar am jucat cinstit si am castigat meritat.IN echipa noastra nu s-a facut nici o manarie sau carat de peste si nici nu cunosc sa fi facut altcineva .Doar atat stiu ca domnul Orhei anul trecut la cupa iernii moara vlasiei a venit la noi, echipa era ( eu-George -Catalin Duta ) cu propunerea sa ne de-a niste pesti el fiind vecinul de stand.....Am refuzat categoric si la intrarea lui in club i-am amintit ce a vrut sa faca si a afirmat ca" ne-a pus la incercare." :lol: ....
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Buhac

Mesaj de Buhac »

LA MULTI ANI !

tibi0102

Mesaj de tibi0102 »

dl Cristi vad ca esti un membru activ si mai cunosti si membri din carp zone de ce nu imi zici si mie ce raspunsuri trebuie sa dau si de cine sunt anchetat .

marcu

Mesaj de marcu »

tibi0102 scrie:dl Cristi vad ca esti un membru activ si mai cunosti si membri din carp zone de ce nu imi zici si mie ce raspunsuri trebuie sa dau si de cine sunt anchetat .
mai usor cu adevaratii membrii CARP ZONE :!:
poate ne spui ceva despre foile de arbitraj........ :wink: sau macar cine t-ea sunat zilele trecute :?: :?: :idea:
au plecat hotii , au ramas hotii :wink: :roll:
nu ptr mult timp!

Buhac

Mesaj de Buhac »

Domnii Marcu si Cristi
Eu va consider doi noi colegi si membrii ai clubului CARP ZONE si va asigur ca nu dau cu pietre in club ,dar nu ma consider un pescar format incat sa fac parte din lotul de 8 al clubului care sa participe la calificarile pentru C.M. 2010.Asta am zis-o in timpul sedintei .
Consider ca in clubul CARP ZONE la ora actuala domnul presedinte Mitranescu are de unde sa aleaga pentru a forma un lot competitiv cu sanse de a reprezenta Romania in 2010 .
Dar daca noi dorim sa facem parte din lot majoritatea nu facem decat sa-i ingreunam munca de a selectiona pe cei mai buni .Crezi despre mine ca as fi mandru sa fac parte din cei 8 si lotul sa iasa pe ultimul loc sau sa participe cei mai buni cu mai multa experienta si rezultate mai bune care au participat la mai multe concursuri si sa iasa pe primul loc ?
De plecat o sa plec daca o sa consider ca am facut ceva care ar pata imaginea clubului .
Cu datul afara si aranjatul calmeaza-te daca ai fost primit pe usa asta nu inseamna ca nu poti iesi prin geam .Moara nu am de ce sa o opresc ca nu ma incadrez la ce a postat Vladut cu furatul si modificatul foilor .Singurul care a considerat ca indeplinesc aceste calitati a fost Managerul .
Va urez o seara placuta ma duc sa sarbatoresc ziua Romaniei cu o saramura de CRAP si FATA IN IARBA .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”