Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de Vali Vesa »

Val Pangica jr scrie: ...le facem scheme de personal , propunem noi si votam ce trebuie sa faca ei si pe cine unde sa numeasca...
Asta era si nedumerirea mea. Functia asta face parte parte din schema AGVPS. Ce treaba avem noi cu ea? Si nu, nu cred ca cel numit de AGVPS in aceasta functie o sa refuze proiectul de calificari hotarat de NA. Ca n-ar mai avea cu cine sa le faca daca noi o sa fim toti uniti in NA.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

CLUBUL PELICANUL ESTE DE ACORD CU TOATE PUNCTELE ENUMERATE DE TINE CU CONDITIA CA ACEASTA NOUA ASOCIATIE SA SE NUMEASCA LIGA ROMANA DE CRAP SAU LIGA NATIONALA DE CRAP SI IN NICI INTR-UN CAZ APCR,ACPR,ARCP,APRC..............

ps .La punctul 8 se pare ca vom avea o surpriza de proportii si anume ca este o functie dorita de vladeanu , functie ce nu face parte din noua din noua liga .........MAI USCAT .....MAI CURAT ............MAI PARFUMAT ............
DACA VA MAI EXISTA ACEASTA FUNCTIE [EU NU CRED CA ESTE NECESARA ]EA NU MAI TREBUIE DETINUTA DE NICI UN MEMBRU APCR [mai ales de catre vladeanu ]
EU NU DORESC ACEASTA FUNCTIE .
[/quote]

Nu mai bate campii cu discursuri comuniste si nu mai interpreta cum vrei tu spusele mele .
Am spus destul de clar ca daca aceasta functie TREBUIE sa existe ,atunci AGVPS sa numeasca pe cineve din interior [ASA CUM ERA LUPSANU]sa se ocupe de aceasta functie .
Rosioru a avut aceasta functie timp de 5 ani si nici macar nu a avut carnet de membru agvps !!!!!!!!!!!
Datorita neregulilor din cadrul apcr ,daca va exista aceasta functie [FUNCTIE DETINUTA DE apcr 5 ANI ],ea nu mai trebuie ocupata de nici un membru al acestei asociatii cel putin 5 ani de acum inainte .!!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ vali, florentin

de ce nu luati intiativa sa reuniti toti presedintii sau reprezentantii de cluburi in vederea formarii acestei asociatii ???

nu inteleg, daca toata lumea vrea acelasi lucru, atunci de ce sunt doua "proiecte" (stiti ca ma calca pe nervi cuvantul asta folosit cum nu trebuie), sau daca sunt doua, foarte bine, de ce nu se prezinta amandoua intr-o singura adunare si lumea-l alege pe cel mai bun ???

pentru ca nu se vrea, iar motivul il stim cu totii.

nu vreau sa mai spun ca dupa o asemenea adunare la care s-ar lua niste hotarari in mod democratic, sigur unora nu le-ar iesi pasentele si s-ar gandi sa declare adunarea ca fiind lovita de nulitate...desertaciuni domnilor, mai bine ne apucam de braconaj :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

cornelserbu scrie:@ vali, florentin

de ce nu luati intiativa sa reuniti toti presedintii sau reprezentantii de cluburi in vederea formarii acestei asociatii ???

nu inteleg, daca toata lumea vrea acelasi lucru, atunci de ce sunt doua "proiecte" (stiti ca ma calca pe nervi cuvantul asta folosit cum nu trebuie), sau daca sunt doua, foarte bine, de ce nu se prezinta amandoua intr-o singura adunare si lumea-l alege pe cel mai bun ???

pentru ca nu se vrea, iar motivul il stim cu totii.

nu vreau sa mai spun ca dupa o asemenea adunare la care s-ar lua niste hotarari in mod democratic, sigur unora nu le-ar iesi pasentele si s-ar gandi sa declare adunarea ca fiind lovita de nulitate...desertaciuni domnilor, mai bine ne apucam de braconaj :D
Toata lumea stie ca nu au fost si nu sunt 2 proiecte .
Nu a fost decat un singur proiect si anume cateva cluburi care tipa de 5 ani sa se intalneasca toti la o masa si sa se voteze ceva democratic si o anumita grupare care a acaparat prin frauda o competitie si care au refuzat permanent orice discutie cu ''MAIMUTOII''
In urma infractiunilor comise de presedintele apcr ,realizand ca sistemul de conducere actual este compromis ,un grup de initiativa compus din 6 cluburi au luat hotararea de a infiinta o asociatie a cluburilor binenteles dupa ce vor face anuntul respectiv pe un site nou si dand un termen de 2 saptamani cluburilor si asociatiilor care doresc sa se afilieze .Acest lucru nu a fost tinut secret ,contactandu-se mai multe cluburi in vederea asocierii .
Acest lucru a ajuns si la urechile lui andrei vladeanu ,care a luat pe loc hotararea de a faca o asociatie a altor cluburi impreuna cu apcr ,si dandu-i denumirea tot de apcr numai ca aceasta asociatie nu va mai fi din persoane fizice,si ea va fi din persoane jurihuce [cluburi ]
Nu se putea gasi un alt moment mai propice pentru readucerea apcr-ului pe linia de plutire decat aderarea mai multor cluburi si infiintarea asociatiei sub vechea denumire [mai curat ...............mai uscat .........mai parfumat ]
De ce pana acum apcr [rosioru si vladeanu ]nu a vrut niciodata sa stea la masa cu maimutoii,iar acum vor neaparat sa faca acest lucru,maimutoii devenind dintr-o data niste persoane indispensabile ,chiar lasandu-i sa voteze si sa-si aleaga conducatorii ,dar neaparat sub umbrela apcr
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

[quote="Florentin Iuga"]Vali, se pare ca nu se doreste o discutie serioasa aici. Cel putin eu asa constat.Apoi se vorbeste despre transformarea APCR-ului in asociatie de cluburi dar asta se hotaraste in adunarea generala a APCR? Fara sa fie lansata nicio invitatie cluburilor sau asociatiilor care asteapata o forma de organizare? [/ quote]

Nu mai dezinforma ! Ai fost invitat la sedinta APCR si sunt astepati toti cei care au de facut propuneri concrete.

Dar cat timp exista doar problemele voastre personale, cred ca discutia despre viitorul acestui sport trece pe locul 2...... :( :oops:

@oana, florentin

De formarea noii asociatii ma ocup eu, impreuna cu cativa colegi din APCR, pe Andrei nu-l mai intereseaza subiectul......
Sunteti liberi sa aderati la proiect, sau puteti continua cu sabotarea....dar spuneti la toti ce incercati sa faceti ....si ce texte aruncati pe la AGVPS !!! :oops: :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

E clar. Doua tabere care vor sa organizeze fiecare NA. Nimeni nu se lasa. Oare de ce?
Pana nu se ajunge la consens, pe noi, Ovidius, nu ne mai intereseaza discutia.

Va urez minte limpede !!!

PS De fapt ce vad eu e ca VO se cearta cu APCR (prin reprezentantii ei). Si eu ma bag ca prostu'... UNDE SUNT CELELALTE CLUBURI ???
Somn usor si vise placute !
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

@Vladut
Nu am fost invitat la sedinta APCR. Am fost invitat de Vladeanu la o discutie privata cu alte 2-3 persoane, la care mi-am declinat participarea. La sedinta APCR nu stiu in ce calitate sa fiu invitat, deoarece nu mai sunt membru de 2 ani de cand nu mi-am mai platit cotizatia. Nu sunt eu presedintele clubului Carp Zone iar Vladeanu a spus ca mai bine sta la masa cu Orhei decat cu presedintele clubului Dan Mitranescu. Aici pe forum mai scriu doar pentru ca ceilalti nu mai pot sa o faca, sunt banati, batjocoriti sau li se modifica postarile.
De asemenea nu vad rostul participarii la sedinta APCR cu toti membrii acestei asociatii. Acceptabila este doar o sedinta cu cate un reprezentant al fiecarui club/asociatie.
APCR-ul are propria problema de conducere, de sediu, etc. si nu se pot amesteca lucrurile in aceeasi asedinta.
Cum ati proceda? Votati dizolvarea asociatiei de persoane fizice si pe urma invitati sa paraseasca sala toti in afara de presedintii de cluburi care sa formeze asociatia de cluburi?
Membrii APCR sunt impacati cu asta, i-ati intrebat sau vorbiti asa, ce vreti voi?
Mai bine ramane APCR-ul in structura actuala si poate face foarte bine parte din Liga ca asociatie separata in care pot intra cei care nu vor la alte cluburi.

Va rog sa tineti cont de faptul ca incerc in mod realist si pozitiv sa dezbatem serios ceva dar daca se poate, deschis si transparent.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Pina la urma pentru ce aceasta disputa care ne macina si care dureaza de 6-7 pagini de Forum ????????? Devenim niste comedianti in fata publicului ....... Eu unul m-am saturat de chestia asta .Mi-am luat 5 zile libere , cu familia , sa ma linistesc cu capul la birou si stau ca boul si scriu pe Forum de 3 zile.......... Pentru ce ? Faceti domnilor ce stiti mai bine - eu unul nu mai scriu la acest subiect , pentru ca suntem in sisteme paralele si uite ca nu ma fac inteles . Am considerat ca dialogul public si argumentat , este o varianta - m-am convins ca nu este !
Vom vedea ce se va intimpla concret fara sa folosim acest Forum drept canal de "comunicare" intre noi .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@florentin

Nu cred ca este problema ta ce va face APCR-ul.....

PS Esti invitat la sedinta daca vrei, ca fost membru APCR......
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:Nu cred ca este problema ta ce va face APCR-ul.....
pai nu mai inteleg nimic...atunci unde-i deschiderea, unde-i marea schimbare, unde-i ... oricum, nu-mi place...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”