Noul mtx class vs Shimano Tribal XS1 Intensity 13" 3,75 lb

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Noul mtx class vs Shimano Tribal XS1 Intensity 13" 3,75

Mesaj de Dan Mitranescu »

florin.irimia84 scrie:
Dan Mitranescu scrie: P.S. Reparam mandrine pe absolut toate tipurile de lansete, iar mtx 14 este unul dintre modelele cu cel mai mic procentaj in acest sens. Ultima cauza de rasucire a mandrinelor este apa. Adezivul , soarele, aruncari laterale , ..., da , dar apa , ...mai greu.
Reparati mandrine pt toate tipurile,dar de ce nu oferiti garantie si la mandrine???????
P.S. Nu am nici o problema cu Mtx urile chiar le folosesc cu plăcere dar pina acum am lipit mandrina la toate Mtx urile pe care le am avut (8,12,14)si credeti mă este foarte neplăcut.....chir ar fi bine daca ati găsi o rezolvare la problema asta..
Se ofera garantie si la mandrine si la tot !!!!! " Garantie" ca la mine in magazin nu cred ca exista in tara asta. Pot sa spun ca am ajuns in latura prostiei incercand o colaborare cat mai placuta cu clientii.
Imi pare bine ca folositi MTX-uri , dar in acelasi timp imi pare rau ca nu folositi si alte branduri. Eu in schimb le repar pe toate.
Ma lovesc de tot felul de povesti :
Primul inel cu matisajul taiat . Posesorul spune ca din cauza firului textil, sau a lansetei sau ... . Eu ii spun : dar cum se face ca indiferent cu ce lanseta arunci pateste acelasi lucru si produse similare folosite de alti pescari nu patesc nimic ? Lasa firul mai lung la aruncare si nu o sa se mai intample nimic . Raspuns : Sunt sigur ca nu este de la asta si in plus nu pot sa arunc altfel ... Dar de unde stii cum arunc ???
Mai am cazuri similare care mi-au mancat ceva zile din viata. Motiv pentru care atunci cand intalnesc varianta " toate mi se intampla numai mie" nu caut rezolvarea in dreptul meu.

In alta ordine de idei am sa incerc sa dau un sfat. Incercati sa tineti mulineta perpendicular deasupra lansetei cand aruncati. Tinuta lateral forteaza frecvent prin rotatie in adeziv si nimic nu este vesnic pe lumea asta.

P.S. Cand ati cerut garantie in magazinul meu si nu ati beneficiat de acest lucru ?

florin.irimia84

Mesaj de florin.irimia84 »

Nu am cerut garantie,...dar daca oferiti garantie si la mandrine este foarte bine,chiar nu stiam .....faceti o treaba foarte buna la Hakuyo tineti o tot asa!!!!
Multi pescuiesc,dar foarte putini sunt PESCARI....!

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

florin.irimia84 scrie:Nu am cerut garantie,...dar daca oferiti garantie si la mandrine este foarte bine,chiar nu stiam .....faceti o treaba foarte buna la Hakuyo tineti o tot asa!!!!
Multumesc si garantez ca fac tot ce cred ca e mai bine pentru clientii mei, de la recomandari si pana la garantii.

flo11111982

Mesaj de flo11111982 »

tranis scrie:am avut tribal x-ta care erau extraordinare in dril , in aruncare cam moi, mi-am luat x s1, sunt extraordinare , in dril se compara cu x-ta iar in aruncare net superioare, sunt convins ca nu o sa-ti para rau.Ce mi se pare un minus ar fi faptul ca inelele cu un singur picior sunt un pic cam slabute, trebuie sa fi atent la transport.

costache Nicolae

Mesaj de costache Nicolae »

buna ziua,

ce garantie oferiti dl Mitranescu pentru lansetele MTX CLASS ?

multumesc,

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Depinde foarte mult ce pescuit iti doresti, cea mai buna incercare este sa arunci cu amandoua si sa faci drill cu amandoua. Eu unul am aruncat cu Intensity si mi se pare o lanseta care se incarca relativ usor, dar in acelasi timp arunca foarte bine. Am facut si drill cu ea si este foarte ok, amortizeaza bine si este blanda chiar si aproape de mal, nesimtind vibratii ca la lansetele dure. Despre MTX Class nu pot spune multe pentru ca nu am aruncat cu el si nici nu am facut drill.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

romanraul

Mesaj de romanraul »

Mtx Class este o lanseta care ajuta un aruncator care isi bazeaza aruncarea pe forta. Nu te ajuta in lanseu decat forta. Una este in casting cand toata lumea arunca 170-180-190 m.... Dar intr-un concurs dupa 2-3 zile de munca nu mai dai nici pe aproape atat. Pentru ca nute ajuta lanseta....
La Intensity te ajuta si lanseta, nu iti mai rupe spatele cum face clasul....
Tin sa precizez ca am Class si colegii de club Intensity.... Am pescuit cu ambele....
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

costache Nicolae

Mesaj de costache Nicolae »

Pe mine ma interesa ce garantie da domnul Dan la acest class, de la un prieten am auzit ca a rupt unul in aruncare si nu a beneficiat de garantia promisa.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Este cam vechi topicul, cam 2 ani :D

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

costache Nicolae scrie:Pe mine ma interesa ce garantie da domnul Dan la acest class, de la un prieten am auzit ca a rupt unul in aruncare si nu a beneficiat de garantia promisa.
Pai si vorbesti din auzite?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”