Se ofera garantie si la mandrine si la tot !!!!! " Garantie" ca la mine in magazin nu cred ca exista in tara asta. Pot sa spun ca am ajuns in latura prostiei incercand o colaborare cat mai placuta cu clientii.florin.irimia84 scrie:Reparati mandrine pt toate tipurile,dar de ce nu oferiti garantie si la mandrine???????Dan Mitranescu scrie: P.S. Reparam mandrine pe absolut toate tipurile de lansete, iar mtx 14 este unul dintre modelele cu cel mai mic procentaj in acest sens. Ultima cauza de rasucire a mandrinelor este apa. Adezivul , soarele, aruncari laterale , ..., da , dar apa , ...mai greu.
P.S. Nu am nici o problema cu Mtx urile chiar le folosesc cu plăcere dar pina acum am lipit mandrina la toate Mtx urile pe care le am avut (8,12,14)si credeti mă este foarte neplăcut.....chir ar fi bine daca ati găsi o rezolvare la problema asta..
Imi pare bine ca folositi MTX-uri , dar in acelasi timp imi pare rau ca nu folositi si alte branduri. Eu in schimb le repar pe toate.
Ma lovesc de tot felul de povesti :
Primul inel cu matisajul taiat . Posesorul spune ca din cauza firului textil, sau a lansetei sau ... . Eu ii spun : dar cum se face ca indiferent cu ce lanseta arunci pateste acelasi lucru si produse similare folosite de alti pescari nu patesc nimic ? Lasa firul mai lung la aruncare si nu o sa se mai intample nimic . Raspuns : Sunt sigur ca nu este de la asta si in plus nu pot sa arunc altfel ... Dar de unde stii cum arunc ???
Mai am cazuri similare care mi-au mancat ceva zile din viata. Motiv pentru care atunci cand intalnesc varianta " toate mi se intampla numai mie" nu caut rezolvarea in dreptul meu.
In alta ordine de idei am sa incerc sa dau un sfat. Incercati sa tineti mulineta perpendicular deasupra lansetei cand aruncati. Tinuta lateral forteaza frecvent prin rotatie in adeziv si nimic nu este vesnic pe lumea asta.
P.S. Cand ati cerut garantie in magazinul meu si nu ati beneficiat de acest lucru ?