Buna ziua si bine vam regasit din nou.Multumesc pt. raspunsuri,dar confuzia creste in loc sa scada.Cum ramane cu sfaturile marilor crapisti englezi care recomanda o alta valoare proteica pe apa rece decat pe o apa calda?????????;totodata recomanda si schimbarea proteinelor pe timp de toamna probabil si primavara ca sa nu mai vorbim de iarna,si anume sa marim proteinele lactice fiind mai usor digerabile!
ARE 1016(mixul) un nivel echilibrat de proteine lactice si de org.animala care sa functioneze in ambele situatii?(apa rece apa calda). Care este nivelul proteic al mixului?
Am pescuit cu bile preparate din mix special pt. apa rece si cu 1016 pe o apa cu o temperatura de 10-12 grade iar rezultatele au fost net in favoarea bilelor de apa rece.Partida de pescuit a fost de 48 ore.Au mai fost si alte partide,in total 4 in Octombrie si Noiembrie iar bilele de apa rece au facut diferenta.
Poate nu e relevant dar totusi DE CE MIXUL DE APA RECE A FACUT DIFERNTA?
RAMAN la parerea ca mixul 1016 poate fii modificat sau adaptat pt apa rece daca cunosti valoarea proteica a continutului si felul proteinelor din mix ,lucru pe care am sa il fac daca voi cunoaste aceste doua lucruri si am sa-l testez in primavara,si cred ca va face diferenta.deocamdata parerea mea umila este ca nu exista un mix care sa faca fata cu brio tot timpul anului pt ca trebuie tinut cont de perioada si modul de hranire a crapului din aceea perioada.
pe aceasta tema se poate discuta mult,dar avem timp acuma si sper sa dezvoltam subiectul.Voi trece si la partea lichida dar mai incolo.
MISTER VLADEANU: raspunsul despre ph este nesatisfacator

oare este un subiect tabu?
oricum multumesc pt.raspunsuri.
Va salut pe toti cu respect.
RAZVAN M. C.
C.S. CARP CLUJ SOCIETY
CRAPI IN DRIL,ALB NEGRU SI VOIE BUNA