Moderator: gor965
Nu Val, vinovati sunt cei din delegatie care au insotit lotul,cum adica numai Rosioru avea acces la bani???Inteleg ca fiecare a cheltuit cum a vrut si pe ce a dorit fiecare??? Val Pangica, sunt ferm convins ca tu ai indoieli cu privire la Rosioru si ca nu poti acuma sa spui nimic si te cred.Val Pangica jr scrie:@tite
dragul meu - cineva a pus mana si unde este problema celorlalti ? Ati asteptat decizia APCR vizavi de acest gest ?
Ne faceti pe toti - din respect fata ce Rosioru nu spun cum ?! Adica eu , Cezar Bibu , Vladut Mateianu , Gabi Tomulescu , Vali Bonto , Andrei Vladeanu , Cristi Yamaha , Cornel Iacob , Vlad Parfene , Adi Dulau , Mircea F , samd - samd - suntem partasi si am luat din bani pescarilor ???????????? Pina acum 1 an de zile - era un merit sa fii acceptat in aceasta asociatie - acum vad ca ca lucurile se schimba de la zi la zi !
Corect Vali, cei implicati in anul 2009 sa nu se mai implice in 2010 si sa vezi ce calificari si bine o sa fie, si nu uita, implicate mai serios in acest fenomen. Sa auzim numai de bine.Val Pangica jr scrie:George , dragul meu , asta o stiu numai ei - cei implicati . Ma bate D-zeu daca spun ceva rau de pescari , pentru ca problemele au fost la varf - unii au furat pe fata , altii prin bagaje , dar sa fim seriosi , tot furt se cheama !
orhei nu are ce sa spuna public, pentru simplul motiv ca nu exista in carp-fishing. si nici tu (ma refer la competitie nu la realizare emisiuni) . nici cotelici, sluga lui oana pe viata.Florentin Iuga scrie: (....) Chiar si faptul ca Orhei nu poate posta nimic aici in apararea sa, desi ii este des pomenit numele, nu e ok, cum nu e in regula ca cineva sa fie banat pentru ca face trimitere la o initiativa pe care multi isi doresc poate sa o vada conturata. Ne este luat dreptul la optiune.