Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de EX-UL »

@tite

dragul meu - cineva a pus mana si unde este problema celorlalti ? Ati asteptat decizia APCR vizavi de acest gest ?
Ne faceti pe toti - din respect fata ce Rosioru nu spun cum ?! Adica eu , Cezar Bibu , Vladut Mateianu , Gabi Tomulescu , Vali Bonto , Andrei Vladeanu , Cristi Yamaha , Cornel Iacob , Vlad Parfene , Adi Dulau , Mircea F , samd - samd - suntem partasi si am luat din bani pescarilor ???????????? Pina acum 1 an de zile - era un merit sa fii acceptat in aceasta asociatie - acum vad ca ca lucurile se schimba de la zi la zi !

Cit priveste banii dati de tine , corecti , daca APCR nu va gasi o solutie de returnare a fondurilor lipsa - iti garantez ca iti voi da eu banii ! Spune-mi numai numarul de cont , dar macar respecta APCR-ul - macar pina la sedinta care va urma - pentru ca nici voi nu stiti cit suntem noi de prosti si nici noi nu stim cit sunteti voi de destepti ! Hai sa ne respectam macar pina cind putem vorbi cu pescarii nostrii !

tite

Mesaj de tite »

Val Pangica jr scrie:@tite

dragul meu - cineva a pus mana si unde este problema celorlalti ? Ati asteptat decizia APCR vizavi de acest gest ?
Ne faceti pe toti - din respect fata ce Rosioru nu spun cum ?! Adica eu , Cezar Bibu , Vladut Mateianu , Gabi Tomulescu , Vali Bonto , Andrei Vladeanu , Cristi Yamaha , Cornel Iacob , Vlad Parfene , Adi Dulau , Mircea F , samd - samd - suntem partasi si am luat din bani pescarilor ???????????? Pina acum 1 an de zile - era un merit sa fii acceptat in aceasta asociatie - acum vad ca ca lucurile se schimba de la zi la zi !
Nu Val, vinovati sunt cei din delegatie care au insotit lotul,cum adica numai Rosioru avea acces la bani???Inteleg ca fiecare a cheltuit cum a vrut si pe ce a dorit fiecare??? Val Pangica, sunt ferm convins ca tu ai indoieli cu privire la Rosioru si ca nu poti acuma sa spui nimic si te cred.

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

George , dragul meu , asta o stiu numai ei - cei implicati . Ma bate D-zeu daca spun ceva rau de pescari , pentru ca problemele au fost la varf - unii au furat pe fata , altii prin bagaje , dar sa fim seriosi , tot furt se cheama !

tite

Mesaj de tite »

Val Pangica jr scrie:George , dragul meu , asta o stiu numai ei - cei implicati . Ma bate D-zeu daca spun ceva rau de pescari , pentru ca problemele au fost la varf - unii au furat pe fata , altii prin bagaje , dar sa fim seriosi , tot furt se cheama !
Corect Vali, cei implicati in anul 2009 sa nu se mai implice in 2010 si sa vezi ce calificari si bine o sa fie, si nu uita, implicate mai serios in acest fenomen. Sa auzim numai de bine.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

[quote][/q Adica eu , Cezar Bibu , Vladut Mateianu , Gabi Tomulescu , Vali Bonto , Andrei Vladeanu , Cristi Yamaha , Cornel Iacob , Vlad Parfene , Adi Dulau , Mircea F , samd - samd - suntem partasi si am luat din bani pescarilor ???????????? uote]

acesti oameni nu au nicio vina, dar din pacate fac parte dintr-o asociatie care a fost patata de chiar conducatorul ei...apcr a fost compromisa de presedintele ei, nu membrii acestei asociatii, iar aceasta dezonoare ma face sa cred ca schimbarea ar trebui sa vina chiar de la denumire...se pare ca asta este marul discordiei
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ val pangica

val, daca tu poti compara furtul si falsul cu o haina luata dintr-o sacosa a carui provenienta era incerta, atunci esti numai bun pentru a incerca avocatura :D

din pacate tu le pui pe aceeasi trapta doar pentru faptul ca hotul si falsificatorul ti-e prieten, presedinte si...cata "obiectivitate" !?!
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Val, stii cine a facut propunerea ca APCR sa se transforme din asociatie de persoane in asociatie de cluburi? Eu, la mansa de la Lates anul acesta. Initial, Vladeanu, Rosioru, Oana, Gabi Sandu si nu stiu cu cine am mai vorbit, au fost entuziasmati de idee. Mai recent, au inceput sa se codeasca, sa-mi spuna ca nu tine. Culmea, Sorin Rudeanu nu vedea atunci cu ochi buni proiectul. Ce i-a determinat acum sa-si schimbe din nou parerea? Tocmai acum, cand s-a inceput discutia despre un alt proiect pe care nu-l mai putea controla nimeni?!
Intr-o postare anterioara m-ai nominalizat si pe mine printre cei carora trebuie sa le faci fata. Cred ca ai o parere gresita despre mine. In ciuda faptului ca de multe ori avem puncte de vedere diferite si polemica mea a fost bazata mereu pe argumente in care cred cu adevarat, sunt absolut convins ca esti la fel de idealist ca si mine si crezi sincer ca lucrurile pot fi simple, ca oamenii nu pot fi decat buni sau rai si stiind asta, stii pe cine te poti baza si pe cine nu. Imi pare rau dar am constatat ca de fapt majoritatea sunt "gri" sa nu spun perversi. Azi prieteni, maine dusmani, poimaine habar n-ai ce surprize si din partea cui mai apar.
Cu toate ca nu ai o parere grozava pentru mine, din considerentele aratate mai sus, eu cred ca esti potrivit la subcomisia de crap a AGVPS. Sunt convins ca ai putea lua deciziile cu mintea nu cu inima.
Mai am o ultima rugaminte. Nu mai introduce numele clubului Carp Zone in discutii cu conotatii negative. Sunt absolut convins ca Orhei nu a spus ca acest club doreste sa faca o liga de crap. Ar fi si absurd, o liga neputand fi facuta de un singur club. Cred (nu la-m intrebat pentru ca nu e o ora de dat telefoane) ca mai degraba dorea sa vada daca acel acord cu AGVPS-u poate fi transferat de la APCR la o eventuala liga. Poate ca discutia sa fi degenerat in alte sensuri, nu stiu dar un club nu poate fi, in cazul acesta, decat un initiator alaturi de alte cluburi, nicidecum un detinator de drepturi.
In ceea ce priveste aparitia de azi de pe net, inteleg ca este doar un instrument de lucru care va fi cedat integral ligii, indiferent cine o va coordona sau va face parte din ea, chiar daca acel cineva se va numi Vladut Mateianu, Val Pangica, Vali Vesa, Catali Prichici, etc. Nu am vazut nimic agresiv acolo, daca nu cumva e vorba despre simpla aparitie a acestui instrument care se numeste altfel decat APCR. Daca totul este conditionat de dorinta ca noua formula sa se numeasca numai si numai APCR, atunci e o problema pe care sincer nu o inteleg. Vezi tu, e o contradictie chiar si in afirmatiile tale. Pe de o parte aprobi ca totul sa se faca de comun acord, fara sa mai existe vreun "unic" si negi o anumita initiativa a celor care vor sa formeze liga de crap dar pe de alta parte il aprobi pe Vladut care vorbeste despre proiectul LUI la care lucreaza, despre preluarea de catre EL a initiativei, despre implicarea LUI in refacerea APCR. Stiu ca esti cu inima alaturi de APCR si prietenii vechi de acolo dar ceva nu e ok. Chiar si faptul ca Orhei nu poate posta nimic aici in apararea sa, desi ii este des pomenit numele, nu e ok, cum nu e in regula ca cineva sa fie banat pentru ca face trimitere la o initiativa pe care multi isi doresc poate sa o vada conturata. Ne este luat dreptul la optiune.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ florentin

dragul meu, tu n-ai inteles nimic...initiativa nu trebuie sa vina de oriunde.
exista un singur loc de unde trebuie sa vina ea...de la "sfantul" apcr, care nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase...oare ???

chestia cu banarea lui victor oana cred ca pune capac la toate...acum stim exact cine vrea binele pescarilor

@ vladut

imi pare rau, dar nu pot sa vin la sedinta voastra...desi sunt ateu, daca vreau sa vorbesc cu Dumnezeu o fac fara martori !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cornel serbu

Nu este nicio problema, o sa vina george Tite il locul tau.... :D Oana este liber sa scrie unde vrea , dar aici nu ! De aici incepe " tara in care lumea nu are nevoie de oana"..... Tu chiar nu poti sa intelegi ca lumea s-a saturat de el ! Ca nu mai trebuie sa fie EL implicat in niciun proiect ? Ca ar fi mai bine sa stea ascuns cativa ani , pana se uita afacerea "valiza" si "alianta" cu Rosioru ?

PS Sedinta nu este a noastra, ci a tuturor celor care vor sa scape de combinatii, aranjamente si jocuri de culise ! :evil: De aceea, sunt bineveniti toti care vor sa faca ceva bun ptr competitia romaneasca....

@florentin

Orhei reprezinta CZ. Deci las-o moarta.... Acelasi om sustine ca vrea sa faca o liga(federatie) care sa preia de la AGVPS puterea.... Prima oara a incercat cu forta, apoi cand a vazut ca nu merge, a incercat cu zaharelul ! El vrea sa distruga AGVPS-ul , si sa-i preia sarcinile...si alte lucruri care costa bani multi ! :oops:

Ceea ce nu intelegi tu, este ca EU doar am inceput si promovat aceasta "rascoala" populara daca vrei, nu vreau sa conduc, nu vreau sa fiu SEF, vreau doar sa scapam de oana si apoi sa plec pe balta !(tot sezonul 2010 !) :D !
Dar tu nu vrei sa intelegi asta, ca dovada ca esti primul care este langa oana , si il sprijina....(apropo, clubul pe care il reprezinti stie ca esti partenerul lui oana ?). Eu cred ca daca ar fi stiut nu ar fi fost de acord, la fel ca majoritatea pescarilor de buna credinta din tara....

PS orhei este liber sa se logheze si sa scrie .
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Florentin Iuga scrie: (....) Chiar si faptul ca Orhei nu poate posta nimic aici in apararea sa, desi ii este des pomenit numele, nu e ok, cum nu e in regula ca cineva sa fie banat pentru ca face trimitere la o initiativa pe care multi isi doresc poate sa o vada conturata. Ne este luat dreptul la optiune.
orhei nu are ce sa spuna public, pentru simplul motiv ca nu exista in carp-fishing. si nici tu (ma refer la competitie nu la realizare emisiuni) . nici cotelici, sluga lui oana pe viata.
sa lasam oamenii seriosi, care au ceva de spus in acest sport, sa aranjeze un sistem competitional bun. sa nu uitam ca lumea a mers inainte condusa de elite, nu de popor. textu" cu "cei multi" nu mai merge nici macar la basescu, ultimul mohican al europei moderne, care vrea sa conduca prin referendumuri, cu poporul, si nu cu lideri.

p.s. APCR este o asociatie privata. alternative la aceasta asociatie pot aparea o mie. este legal si constitutional. tot asociatii private. o eventuala liga este "asociatia liga de crap", un presupus ordin nu poate fi decat "asociatia ordinul cavalerilor crapisti", sau o ipotetica divizie va trebui sa se numeasca "asociatia divizia A de crap".
prin urmare nu incercati sa induceti lumea in eroare prin sugerarea unui caracter national unic al unei ligi si, totodata, prin blamarea APCR-uli ca "gasca". nu e deloc asa.
inca o data, vorbim de acelasi concept, cel de ASOCIATIE. apropo, are si tarus vreo doua, cu titulaturi foarte nationale si reprezentative.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”