e o chestie de `mecanica care nu se pupa cu aceasta montura daca atasezi ceva la ea ...
Fi-mi-ar scarba de ea. Nu imi vine sa cred ca am ajuns sa pescuiesc cu asa cevapetre iulian scrie: simplu ,ieftin si eficient..acum nu stiu daca m-am facut inteles
... este o montura elicopter `romaneasca
..
pharaoh scrie:Fi-mi-ar scarba de ea. Nu imi vine sa cred ca am ajuns sa pescuiesc cu asa ceva
Pai explica-i omului de ce, ce si cum. Ca inafara de-a boscorodi montura postata de Iulian n-ai zis mnic.Sau macar "deseneaza" montura aia ca (nici)eu nu vizualizez ce-a spus omul alapharaoh scrie:Nici montura ta nu are nici o legatura cu cea "withy pool" asa ca..
Deci daca nu ne vede militia putem ciordi. Eu asta inteleg din ce spui tu.R0bert scrie:Atat timp cat pe balta unde pescuiesc , nu imi interzice nimeni aceasta montura ... Montura mea e inca sportiva fata de acei pescari care folosesc 4-5 carlige la un lanseu. Cand ajung acasa o sa pun niste poze cu monturile "pescuite" de acolo. Si acum sincer , eu nu am vazut pesti cu monturi rupte in gura. Dar multumesc de sfaturi. Mai astept pareri.