Moderator: gor965
doar pt faptul ca cele 4 initiale trezesc amintiri neplacute unora?andrei vladeanu scrie:
daca mi te adresezi mie, nu-ti pot spune decat ca nu am nimic cu persoanele andrei vladeanu, vladut mateianu sau cornel rosioru...oamenii de la mine din club, nu stiu de ce, au ceva cu acele initiale de care vorbesti, poate renuntati si voi la ele si noi la orgoliile aferente si ... dar ce, noi suntem vali vesa ???andrei vladeanu scrie:actualmente APCR intentioneaza sa se transforme intr-o asociatie de cluburi. si lucrurile ajung exact in acelasi punct. eu intreb. de ce sa iei de la inceput un lucru care este facut pana la un anumit punct? doar pt faptul ca cele 4 initiale trezesc amintiri neplacute unora?
domnilor, razbunati-va si razboiti-va cu persoane, nu cu litere.
tavaliti-l pe rosioru, injurati-l pe mateianu, detronati-l pe vladeanu!
dar ce aveti cu A? dar cu P? C, sau R?
ai pus punctul pe i. este vorba de viitorul APCR pe care cluburile sunt invitate sa-l construiasca. exista un caracter national in titulatura, de ce sa nu se profite de acest lucru?marin laurentiu scrie: AV este deplasat ca cineva...oricine...pescar de crap din ROMANIA sa considere ca APCR(fostul...nu neaparat si....vitorul)
nu ii reprezinta interesele personale...ca pescar????
Vladut Mateianu scrie:APCR-ul a facut ptr pescuitul romanesc cat nu au facut restul cluburilor la un loc : cupe, medalii, la CN si CM ! Inclusiv ca aduce CM in Romania.... Sau pe astea nu le mai vedem ?
Cu asemenea adevarate amenintari in forta, cu siguranta nu vrea nimeni sa le stea in preajma. Vladut lucreaza 10 zile la un proiect pe care sa-l propuna EL cluburilor, o adunatura de fraieri care nu pot si nici nu mai au dreptul de a gandi. Ei, cei doi veri Vladeanu si Mateianu sunt cei care se numesc lideri si se simt chiar indreptatiti sa conduca, pe principiul ca cine nu are atatea cupe in raft cate au ei nu are niciun cuvant de spus in carpfishigul romanesc. Cata vreme "poporul" plateste din propriul buzunar toata participarea la competitii, este suveran si a vorbi in numele lui, despre cate drepturi i se dau, despre cine trebuie sa-l conduca si in general cat de prost este, fara a-l consulta si a avea un mandat corect, e dovada unei infatuari care depaseste orice limita. Ce-mi place cel mai mult este modul cum conlucreaza, ca pistoanele unui motor. Cand se da unul la fund se ridica celalat, cu schimbul, doar sa nu slabeasca nicio clipa presiunea de pe capul "maimutoilor" sau a "slugilor" unuia sau altuia, cum le place sa catalogheze partenerii de discutii.andrei vladeanu scrie:sa nu uitam ca lumea a mers inainte condusa de elite, nu de popor. textu" cu "cei multi" nu mai merge nici macar la basescu, ultimul mohican al europei moderne, care vrea sa conduca prin referendumuri, cu poporul, si nu cu lideri.
Florentin Iuga scrie:.1. Vladut lucreaza 10 zile la un proiect pe care sa-l propuna EL cluburilor, o adunatura de fraieri care nu pot si nici nu mai au dreptul de a gandi.
2. Pana la urma n-am nimic cu ei, ii compatimesc si ma uit cum isi sapa singuri groapa fara sa realizeze.
3. Daca sunteti voi doi atat de imbatabili in a organiza un sistem, o puteti face si in ALRC. .