Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Doeat
pescar de competitie
Mesaje: 2430
Membru din: Lun Mar 09, 2009 12:13
Puncte: 0
Localitate: Arad
Contact:

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de Doeat »

Doamne Ajuta!
Roland K.
KRap-Baits RO

marin laurentiu
Mesaje: 626
Membru din: Mie Ian 31, 2007 20:57
Puncte: 0
Localitate: bucuresti

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de marin laurentiu »

andrei vladeanu scrie:
doar pt faptul ca cele 4 initiale trezesc amintiri neplacute unora?

dar ce aveti cu A? dar cu P? C, sau R?[/quote]

raspunsul l-ai putea avea in acest citat:
".....In plus nimeni nu mai acorda la tribunal , atribute "din Romania" , "national" , in denumirea nici unei astfel de asociatii samd - se considera de instante ca aceste cuvinte atribuie gresit acestor asociatii un eventual caracter national ".

AV este deplasat ca cineva...oricine...pescar de crap din ROMANIA sa considere ca APCR(fostul...nu neaparat si....vitorul)
nu ii reprezinta interesele personale...ca pescar????
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Avatar utilizator
cornelserbu
Veteran
Mesaje: 4167
Membru din: Dum Oct 16, 2005 19:01
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de cornelserbu »

andrei vladeanu scrie:actualmente APCR intentioneaza sa se transforme intr-o asociatie de cluburi. si lucrurile ajung exact in acelasi punct. eu intreb. de ce sa iei de la inceput un lucru care este facut pana la un anumit punct? doar pt faptul ca cele 4 initiale trezesc amintiri neplacute unora?
domnilor, razbunati-va si razboiti-va cu persoane, nu cu litere.
tavaliti-l pe rosioru, injurati-l pe mateianu, detronati-l pe vladeanu!
dar ce aveti cu A? dar cu P? C, sau R?
daca mi te adresezi mie, nu-ti pot spune decat ca nu am nimic cu persoanele andrei vladeanu, vladut mateianu sau cornel rosioru...oamenii de la mine din club, nu stiu de ce, au ceva cu acele initiale de care vorbesti, poate renuntati si voi la ele si noi la orgoliile aferente si ... dar ce, noi suntem vali vesa ??? :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18915
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de Vladut Mateianu »

@laurentiu

Daca omul de care intrebi este in cunostinta de cauza, raspunsul este NU. Dar ca sa spuna ca nu ii reprezinta interesele, trebuie mai intai sa cunoasca niste aspecte. Personal, nu la sugestia, recomandarile sau barfele altora....
APCR-ul a facut ptr pescuitul romanesc cat nu au facut restul cluburilor la un loc : cupe, medalii, la CN si CM ! Inclusiv ca aduce CM in Romania.... Sau pe astea nu le mai vedem ? :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Avatar utilizator
andrei vladeanu
Veteran
Mesaje: 5808
Membru din: Lun Ian 10, 2005 11:10
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de andrei vladeanu »

marin laurentiu scrie: AV este deplasat ca cineva...oricine...pescar de crap din ROMANIA sa considere ca APCR(fostul...nu neaparat si....vitorul)
nu ii reprezinta interesele personale...ca pescar????
ai pus punctul pe i. este vorba de viitorul APCR pe care cluburile sunt invitate sa-l construiasca. exista un caracter national in titulatura, de ce sa nu se profite de acest lucru?
The One Team

Avatar utilizator
Cristi Y
pescar de competitie
Mesaje: 2597
Membru din: Mar Ian 11, 2005 22:33

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de Cristi Y »

Vladut Mateianu scrie:APCR-ul a facut ptr pescuitul romanesc cat nu au facut restul cluburilor la un loc : cupe, medalii, la CN si CM ! Inclusiv ca aduce CM in Romania.... Sau pe astea nu le mai vedem ?


Lasa Pilhane ca pentru rezultatele astea este este tras la raspundere Vladeanu , dictatorul care a facut cel mai mare rau pescuitului la crap

Sa-i taiem capul nemernicului , eventual in ziua de craciun ca asa-i sta bine unui dictator
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Avatar utilizator
Florentin Iuga
Mesaje: 554
Membru din: Sâm Oct 07, 2006 0:42
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de Florentin Iuga »

Daca este vorba de initiale, APCR sau ALRC e totuna, ambele contin particula nationala. Diferente la constituire? Niciuna inafara de faptul ca ALRC a facut un pas inainte, si-a demonstrat dorinta de a oferi cluburilor instrumentele de lucru pe baza carora sa se formeze. Totul la fel de democratic pe cat clameaza Vladut ca doreste.
APCR trebuie mai intai sa se dizolve iar apoi sa se inregistreze de la 0 ca o asociatie de cluburi ca sa fie ceea ce vreti voi. Si daca APCR este in aceeasi situatie ca si ALRC , daca Vladut poate veni in ALRC sa-si depuna proiectul, ba chiar poate convoca el ALRC pentru prima sedinta de constituire unde si cand vrea, atunci ma intreb cine tine mortis de initiale si de ce? De ce l-ar mai interesa pe Tataie de exemplu ce se intampla in APCR daca nu ar mai fi membru al asociatiei? Doar o chestie sentimentala, de suflet? Asta o inteleg. Dar ce-i intereseaza pe cei din tara sentimentele voastre? Pe ei ii intereseaza o structura care sa-i reprezinte pe toti, curata, facuta de la 0, in care sa aiba un cuvant si un drept egal cu totii. Discursuri de genul celui al lui Vladeanu ma sperie. Citez :
andrei vladeanu scrie:sa nu uitam ca lumea a mers inainte condusa de elite, nu de popor. textu" cu "cei multi" nu mai merge nici macar la basescu, ultimul mohican al europei moderne, care vrea sa conduca prin referendumuri, cu poporul, si nu cu lideri.
Cu asemenea adevarate amenintari in forta, cu siguranta nu vrea nimeni sa le stea in preajma. Vladut lucreaza 10 zile la un proiect pe care sa-l propuna EL cluburilor, o adunatura de fraieri care nu pot si nici nu mai au dreptul de a gandi. Ei, cei doi veri Vladeanu si Mateianu sunt cei care se numesc lideri si se simt chiar indreptatiti sa conduca, pe principiul ca cine nu are atatea cupe in raft cate au ei nu are niciun cuvant de spus in carpfishigul romanesc. Cata vreme "poporul" plateste din propriul buzunar toata participarea la competitii, este suveran si a vorbi in numele lui, despre cate drepturi i se dau, despre cine trebuie sa-l conduca si in general cat de prost este, fara a-l consulta si a avea un mandat corect, e dovada unei infatuari care depaseste orice limita. Ce-mi place cel mai mult este modul cum conlucreaza, ca pistoanele unui motor. Cand se da unul la fund se ridica celalat, cu schimbul, doar sa nu slabeasca nicio clipa presiunea de pe capul "maimutoilor" sau a "slugilor" unuia sau altuia, cum le place sa catalogheze partenerii de discutii.
Pana la urma n-am nimic cu ei, ii compatimesc si ma uit cum isi sapa singuri groapa fara sa realizeze. Ma deranjeaza doar minciuna, inventiile si exagerarile cu care incearca sa-si doboare rand pe rand oponentii, cei care nu le impartasesc ideile.
Sa nu se inteleaga ca am ceva cu membrii APCR. Ii respect, am fost si eu membru al acestei asociatii si a reprezentat un ideal care a facut multe pentru promovarea carpfishingului. Dar pestele de la cap se impute. Si acum pute rau.
Daca sunteti voi doi atat de imbatabili in a organiza un sistem, o puteti face si in ALRC. Singura problema este ca nu puteti cere nimic mai mult decat ceilalti. Sunt deja 4 cluburi care si-au exprimat adeziunea, aduceti voi mai multe si veti avea mai multe voturi, nu va opreste nimeni, ba chiar ati fost invitati sa faceti parte din membrii fondatori din cate mi s-a spus. Dati dovada ca aveti deschidere catre un parteneriat corect si ca nu tineti mortis sa fie totul cum vreti voi, chiar daca acum simtiti ca e greu sa faceti acest pas.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Avatar utilizator
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Mesaje: 18915
Membru din: Sâm Ian 08, 2005 20:23
Puncte: 0
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de Vladut Mateianu »

Florentin Iuga scrie:.1. Vladut lucreaza 10 zile la un proiect pe care sa-l propuna EL cluburilor, o adunatura de fraieri care nu pot si nici nu mai au dreptul de a gandi.
2. Pana la urma n-am nimic cu ei, ii compatimesc si ma uit cum isi sapa singuri groapa fara sa realizeze.
3. Daca sunteti voi doi atat de imbatabili in a organiza un sistem, o puteti face si in ALRC. .

1. Cat timp gandesti asa, o sa ramai din ce in ce mai singur...... Cine nu este alaturi de tine sunt fraieri ? :roll: :oops: Interesant punct de vedere.
2. Ca sa ajunga unul ca tine sa ne compatimeasca pe noi, este cale lunga.... :oops: Ti-am mai spus si o repet : tu esti un realizator de emisiuni de pescuit si atat. Ca pescar esti zero, deci nu poti emite tu pretentii : cum sa ne organizam, ce sa facem, regulamente, stiluri, etc.
3. Oana este cel mai mare rau din carpfishingul romanesc. Omul care s-a tinut de putere cu dintii, care a facut orice sa fie sef...Atata timp cat el este implicat undeva, EU nu ii voi face jocurile...si voi lupta cat pot sa il determin sa stea ascuns de lumea asta....mai ales cand voi face cateva destainuiri despre culisele afacerii Rosioru 2500 euro... :oops: :oops:

PS Ceea ce ma mira la tine Florentine, este ca pana acum cateva saptamani erai un dusman declarat de-al lui Oana, vorbindu-l de rau pe toate drumurile ...Ce te-a determinat acum sa-i fi alaturi ? Ciolanul promis sau remuscarile ? :roll:
Vezi ca in curand va pierde si clubul Pelicanul, nu il mai vor nici baietii lui..... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Avatar utilizator
DAVID NICU
Mesaje: 482
Membru din: Sâm Ian 31, 2009 20:26

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de DAVID NICU »

Domnilor observ cu stupoare ca suntem sfatuiti prin diferite mijloace sa ne orientam catre o alta organizatie numita
ALRC,dar din pacate noi pescari nu stim nimic de ea,cum ar fi


1.Cine sunt initiatori care stau la baza acestei Asociati?
2.Citi sunteti?
3.Ce specialisti aveti in echipa in domeniul pescuitului la crap?(CV)
4.Ce garanti ne oferiti ca nu sunteti la fel ca cei pe care vrem sa ii schimbam(pt ca au gresit (int-un fel sau altul) dintr-o asociatie deja creata,cu un istoric bogat,cu rezultate pozitive obtinute international,pentru ce?nu ese o asociatie comunista,de opozitie nu se pune problema in pescuitul la crap,toti pescuim acelasi peste,ce vreti ?ce aveti in plan?impartasitine si noua din planurile voastre nevazute pina acum,poate ne intereseaza.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

oanavictor
Pescar de competitie
Mesaje: 3665
Membru din: Mar Ian 25, 2005 22:06
Puncte: 0
Contact:

Re: Asociatia cluburilor de pescuit la crap

Mesaj de oanavictor »

3. Oana este cel mai mare rau din carpfishingul romanesc. Omul care s-a tinut de putere cu dintii, care a facut orice sa fie sef...Atata timp cat el este implicat undeva, EU nu ii voi face jocurile...si voi lupta cat pot sa il determin sa stea ascuns de lumea asta....mai ales cand voi face cateva destainuiri despre culisele afacerii Rosioru 2500 euro... :oops: :oops:

1 Oana a fost primul care a reusit sa aduca la masa tratativelor toate cluburile de maimutoi .
2 Oana a fost primul care sa rasculat impotriva sistemului totalitar impus de rosioru ,vladeanu ,mateianu .
3 Oana a fost singurul care nu a tinut cont de propunerea lui vladeanu de a da toti banii in premii la turneul de anul acesta ,si a obligat organizatorii sa dea jumatate pentru lot .
4 Oana a fost primul care a depus un bilant de incasari si cheltuieli .
5 Oana a fost cel ce l-a obligat si fortat pe rosioru sa recunoasca furtul celor 2500 euro .
6 Oana a postat pe net chitantele falsificate de rosioru .
7 OANA CERE CONDUCERII APCR SA FACA PUBLICE DECONTURILE PENTRU ANII 2005,2006,2007 ,2008 ,ACOLO SA VEDETI SURPRIZE :!:
7 ASTEA SUNT CULISELE CELOR 2500 EURO :idea: :idea:

P.S -ESTE ADEVARAT CA MATEIANU A LUAT SOTIA IN DEPLASARE PE BANII LOTULUI :?: :?:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”