Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
O sa ne lamureasca George cine ti-a sters postarea si de ce, daca chiar a existat o postare. Mie poti sa-mi dai 100 d3 sms-uri, nu pot face nimic. Ba din contra, cand vad ora la care suni ma ia capul...Rep scrie:Vladut,ti-am dat sms imediat, ca mi-a fost scoasa postarea , uita-te pe telefon ca ai si data si ora smseului meu.Vei vedea ca sms-ul a fost dat inaintea primei postari aparuta pe sait
Nu am facut ultima postare ca vezi Dumnezeule am fost sanctionat,asta face parte din intelegerea mea cu C.U.,
Te rog ,esti unul din formatorii de opinii pe acest sait,explica tu legitimitatea acelei comisii sa intelegem si noi muritorii de rind .
Nu prea am ce sa lamuresc ... e vorba de postarea de la pagina 13 (facuta la ora 10:59 PM): http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 4-180.htmlVladut Mateianu scrie: O sa ne lamureasca George cine ti-a sters postarea si de ce, daca chiar a existat o postare.......
Rep scrie:Referitor la cazul c 25
1Regulamentul dupa care am fost judecati,este al SC RIG SERVICE ,eu am platit organizatorului SCClubCorbu(nu ai vazut asta domnule Vladeanu
2Am fost judecati dupa art 10 gresit onorata comisie,acesta se refera laimterpretarea data de Mitranescu(bravo Dane ,invata-i si pe mondialii astia regulamentul.Trebuia sa fim incadrati la art43 peste letargic.
3Fapta a fost comisa intre cintarul 2-3 cind eram pe locul12 (nu eram). un pericol.
4Sanctiunea transmisa de arbitru a fost Avertisment verbal - si eliminare la urmatoarea abatere.5
5Nu mi s-a prezentat contestatia Calota a primit oinformare prin care se punea presiune pe el sa ia odecizie radicala-rusine!
6Cit tupeu poate avea onorota comisie sa ne ia50%din premiu +premiul lor.Rusine!7
7Opinia mea : -Calota nevinovat a actionat sub presiune.
-Comisia o rusine a pescuitului rominesc
-Noi am actionat coform regulamentului,si niciodata nu voi pescui linga un hoit asa cum ni s-a sugerat car fi mai bine
Asta e postarea despre care se spune ca a fost stearsa?oanavictor scrie:Rep scrie:Referitor la cazul c 25
1Regulamentul dupa care am fost judecati,este al SC RIG SERVICE ,eu am platit organizatorului SCClubCorbu(nu ai vazut asta domnule Vladeanu
2Am fost judecati dupa art 10 gresit onorata comisie,acesta se refera laimterpretarea data de Mitranescu(bravo Dane ,invata-i si pe mondialii astia regulamentul.Trebuia sa fim incadrati la art43 peste letargic.
3Fapta a fost comisa intre cintarul 2-3 cind eram pe locul12 (nu eram). un pericol.
4Sanctiunea transmisa de arbitru a fost Avertisment verbal - si eliminare la urmatoarea abatere.5
5Nu mi s-a prezentat contestatia Calota a primit oinformare prin care se punea presiune pe el sa ia odecizie radicala-rusine!
6Cit tupeu poate avea onorota comisie sa ne ia50%din premiu +premiul lor.Rusine!7
7Opinia mea : -Calota nevinovat a actionat sub presiune.
-Comisia o rusine a pescuitului rominesc
-Noi am actionat coform regulamentului,si niciodata nu voi pescui linga un hoit asa cum ni s-a sugerat car fi mai bine