LACUL CORBU-CUPA RIG LA CRAP ED.XX - CALITATE 17-21.08.201

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
viorelb73
Puncte: 0

Re: LACUL CORBU-CUPA RIG LA CRAP ED.XX - CALITATE 17-21.08.2

Mesaj de viorelb73 »

La Coca Cola, TOATE cântăririle s-au facut CU MARTOR, pentru a evita orice comentariu sau contestație la final .... iar la terminarea competitției între locul 2 și 3 a fost o diferență de doar 1,5 kg (a fost concurs de cantitate, unde toți peștii au punctat). Fișele au fost semnate de 3 persoane - concurent, arbitru și martor .... la final nu a existat nici cea mai mică problemă. Poate pe viitor se va institui această regulă.

Respect

Rep

Mesaj de Rep »

Vreu sa adaug urmatoarea clarificare la postarea"comisia o rusine a pescuitului rominesc" .Postarea nu facea trimitere la membrii comisiei ci la faptul ca nu era statutara.Regulamentul nu prevedea asa ceva.Comisii avem la CN si laCM unde se formeaza comisia cu juri,in numar de cinci ,prin tragere la sorti,din delegatii tarilor participante .
Cum sa-l jignesc pe domnul Cirstocea ,care la premiere mi-a spus textual:baieti va primiti cupele si banii,dar imi platiti pestele;daca vreti ,daca nu,nu.La comisie ,cind se cerea sactionarea noastra cu 50%,a intervenit spunind "voi chiar vreti sa le luati toti banii"-respectul nostru domnule Cirstocea si au fost si altii . Cum puteti sa va ginditi ca puteam sa-ijignesc pe Mitanu si Bogdan praspeti campioni mondiali,care erau colegii nostri?
Daca se dadea postarea care mi-a fost stearsa (prima mea postare) spuneam acelasi lucru, mai mult ceream sa fim supusi oprobiului pescarilor participanti.Ceream sa se formeze o comisia in mod aleator si sa fim judecati pe net sa vada toata lumea.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cine a sters postarea ? Despre ce postare este vorba ? Hai ca sa lamurim si chestia asta, ca cu comisia vad ca ai rezolvat-o... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Rep

Mesaj de Rep »

Vladut,ti-am dat sms imediat, ca mi-a fost scoasa postarea , uita-te pe telefon ca ai si data si ora smseului meu.Vei vedea ca sms-ul a fost dat inaintea primei postari aparuta pe sait
Nu am facut ultima postare ca vezi Dumnezeule am fost sanctionat,asta face parte din intelegerea mea cu C.U.,
Te rog ,esti unul din formatorii de opinii pe acest sait,explica tu legitimitatea acelei comisii sa intelegem si noi muritorii de rind .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Rep scrie:Vladut,ti-am dat sms imediat, ca mi-a fost scoasa postarea , uita-te pe telefon ca ai si data si ora smseului meu.Vei vedea ca sms-ul a fost dat inaintea primei postari aparuta pe sait
Nu am facut ultima postare ca vezi Dumnezeule am fost sanctionat,asta face parte din intelegerea mea cu C.U.,
Te rog ,esti unul din formatorii de opinii pe acest sait,explica tu legitimitatea acelei comisii sa intelegem si noi muritorii de rind .
O sa ne lamureasca George cine ti-a sters postarea si de ce, daca chiar a existat o postare. Mie poti sa-mi dai 100 d3 sms-uri, nu pot face nimic. Ba din contra, cand vad ora la care suni ma ia capul... :oops:

Eu mi-am spus punctul de vedere. Nu trebuia sa se faca nicio comisie, arbitrul trebuia sa elimine echipa in prima clipa, fara discutii. Cu regulamentul in fata. Si nu se mai ajungea aici....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dumitrache

Mesaj de Dumitrache »

Eu nu inteleg de ce a fost exclus din lotul clubului,ca isi apara dreptul si banii?pana la urma a investit,serios Bogdane...omu'chiar are dreptate,ii cantaresti pestele a 2 a zi,nicio problema,primeste avertisment,concursul continua,termini pe locul 1 si atunci ne amintim ca i-a murit un peste acum 2 saptamani,ce dracu... :lol:

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Vladut Mateianu scrie: O sa ne lamureasca George cine ti-a sters postarea si de ce, daca chiar a existat o postare.......
Nu prea am ce sa lamuresc ... e vorba de postarea de la pagina 13 (facuta la ora 10:59 PM): http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 4-180.html
Mi-a mai spus cineva ca la un moment dat, in cursul noptii, nu ar mai fi aparut insa cand am verificat dimineata postarea era la locul ei. M-am uitat in Panoul Moderatorului la rubrica Rapoarte si postarea nu apare nici stearsa, nici mutata si nici editata. Eu sunt simplu Moderator pe forumul asta asa ca nu pot verifica alte date ce tin de Panoul Administratorului... ptr. ca acolo mai apar chestii in plus legate de modificari la forum, administrare conturi, backup, upgrade, evidenta la atasamente, etc.,etc.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Rep scrie:Referitor la cazul c 25
1Regulamentul dupa care am fost judecati,este al SC RIG SERVICE ,eu am platit organizatorului SCClubCorbu(nu ai vazut asta domnule Vladeanu
2Am fost judecati dupa art 10 gresit onorata comisie,acesta se refera laimterpretarea data de Mitranescu(bravo Dane ,invata-i si pe mondialii astia regulamentul.Trebuia sa fim incadrati la art43 peste letargic.
3Fapta a fost comisa intre cintarul 2-3 cind eram pe locul12 (nu eram). un pericol.
4Sanctiunea transmisa de arbitru a fost Avertisment verbal - si eliminare la urmatoarea abatere.5
5Nu mi s-a prezentat contestatia Calota a primit oinformare prin care se punea presiune pe el sa ia odecizie radicala-rusine!
6Cit tupeu poate avea onorota comisie sa ne ia50%din premiu +premiul lor.Rusine!7
7Opinia mea : -Calota nevinovat a actionat sub presiune.
-Comisia o rusine a pescuitului rominesc
-Noi am actionat coform regulamentului,si niciodata nu voi pescui linga un hoit asa cum ni s-a sugerat car fi mai bine
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

oanavictor scrie:
Rep scrie:Referitor la cazul c 25
1Regulamentul dupa care am fost judecati,este al SC RIG SERVICE ,eu am platit organizatorului SCClubCorbu(nu ai vazut asta domnule Vladeanu
2Am fost judecati dupa art 10 gresit onorata comisie,acesta se refera laimterpretarea data de Mitranescu(bravo Dane ,invata-i si pe mondialii astia regulamentul.Trebuia sa fim incadrati la art43 peste letargic.
3Fapta a fost comisa intre cintarul 2-3 cind eram pe locul12 (nu eram). un pericol.
4Sanctiunea transmisa de arbitru a fost Avertisment verbal - si eliminare la urmatoarea abatere.5
5Nu mi s-a prezentat contestatia Calota a primit oinformare prin care se punea presiune pe el sa ia odecizie radicala-rusine!
6Cit tupeu poate avea onorota comisie sa ne ia50%din premiu +premiul lor.Rusine!7
7Opinia mea : -Calota nevinovat a actionat sub presiune.
-Comisia o rusine a pescuitului rominesc
-Noi am actionat coform regulamentului,si niciodata nu voi pescui linga un hoit asa cum ni s-a sugerat car fi mai bine
Asta e postarea despre care se spune ca a fost stearsa?

Rep

Mesaj de Rep »

Nu Dane prima posare afost mai lunga siexplicam si cadrul ilegal al formarii comisiei,postarea mi-a fost stearsa,l-am sunat pe vladut nu a raspuns(ora era. inaintata) apoi i-am dat sms si am trimis o a doua postare ce am vrut-o scurta si rapida pentru a nu mai fi stearsa(se vede din postare ; greseli.exprimari incoerente )
Si acum sunt pe balta cu nepotul bate soarele si aba vad ce scriu.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”