Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
in primul rand ar trebui sa te hotarasti ce fel de pescuit la crap vrei sa practici (lansat sau plantat) si dupa aceea sa ceri pareri despre echipament : lansete, mulinete, fire, barci, motoare, etc. Sunt stiluri diferite care necesita echipamente diferite.bambusache scrie:.Vreau sa pescuiesc pe balti,fiind din Urziceni,am numeroase variante,insa echipamentul,pe care vreau sa il achizitionez,sa poata face fata cat de cat si in Delta.De obicei as dori sa plantez,insa unde nu se permite sa pot atinge distante mai mari(stiu ca in mare parte depinde de tehnica ta,insa sa te ajute si echipamentul).
intre cele doua stiluri exista diferente in ansamblul de pescuit:bambusache scrie:Ati spus dumneavoastra ca trebuiesc cateva modificari in ceea ce priveste echipamentul intre cele doua stiluri plantat vs. aruncat.Care ar fi acelea?
Va multumesc pt informatii si astept un raspuns de la dumneavoastra
Eu nu prea inteleg cum vrei sa pescuiesti, pe balti (carpodroame) vrei sa pescuiesti plantatbambusache scrie:Vreau sa pescuiesc pe balti,fiind din Urziceni,am numeroase variante,insa echipamentul,pe care vreau sa il achizitionez,sa poata face fata cat de cat si in Delta.De obicei as dori sa plantez,insa unde nu se permite sa pot atinge distante mai mari(stiu ca in mare parte depinde de tehni ca ta,insa sa te ajute si echipamentul)
eu zic sa citesti aici mai intai:bambusache scrie:Intre timp am mai descoperit de la Dl.Mitranescu:
-MTX 10 3.6 m de 4 lbs....este mai ,,teapan" ca MTX 8-9 de 3.5 lbs?Pot face si cu acest bat aruncari la 100 de metri?In drill scot peste ca cu un ,,par" sau are si el putina elasticitate?