bobalex76 scrie:Atentie la userulYntisar26. Om neserios pretinde ca vinde produse cu garantie,iar dupa ce primesti produsele,bineinteles cu banii in cont,iti spune ca iti trimite altadata garantia. O sa verific la Arrow savedem daca este valabila.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
bobalex76 scrie:Atentie la userulYntisar26. Om neserios pretinde ca vinde produse cu garantie,iar dupa ce primesti produsele,bineinteles cu banii in cont,iti spune ca iti trimite altadata garantia. O sa verific la Arrow savedem daca este valabila.
EVITATIZsolt1980 scrie:Evitati tranzactiile cu userul cristi81 din Bucuresti. Dupa ce ne-am inteles ca doreste sa cumpere patru mulinete Shimano Ultegra 5500 XSC, fara tamburi de rezerva, i-am expediat coletul, cu verificare colet. Nici macar nu a desfacut coletul, pur si simplu nu l-a preluat. Astfel, bineinteles ca am plimbat coletul prin tara, pe cheltuiala mea. L-am sunat sa lamurim situatia, dar fiind lipsit de caracter, nu a raspuns nici la telefon.
Mulțumesc pentru aprecieri.roby71 scrie:Recomand userul zsolt1980,mulineta ultegra 5500xsc impecabila,ca noua.