Ca si participant, pot spune ca a fost un succes acel concurs, faptul ca nu s-au inscris per numar de locuri, s-a vazut, acesta a fost principalul motiv pentru care acel concurs a fost pot spune de senzatie, un concurs cu voie buna.Dragos Sinca scrie:Gresesti...Iti dau ca exemplu concursul organizat de clubul nostru in primavara pe Moara Vlasiei, in weekend. Taxa mica, considerabil sub salariul mediu pe care l-ai amintit, si mai mult, taxa de concurs per pescar iesea mai ieftin decat o partida de pescuit la liber de 72 ore pe mv2. Cu toate astea nu s-au ocupat locurile, si am avut destui oameni care mi-au spus, public sau in privat, ca nu au cum sa dea acei bani ca sa castige doar cupe si diplome....osc1or scrie:Dragos Sinca scrie:Discutia asta nu face decat sa pateze imagine competitiilor, intr-un moment in care si asa nu prea apar foarte multe echipe noi in fenomen
Aici imi permit sa te contrazic. Sunt foarte ulte echipe care doresc sa participe la competitii da nu prea au la ce.
Da- mi te rog 3 exemple de taxa de concurs anul asta sub salariul mediu pe economie (1500lei) tinute in weekend..
Trebuie sa renunti la concediul cu familia ca sa poti participa la un concurs.
Problema nu sunt echipele ci organizatorii care nu se mai inghesuie la concursuri low cost din motive lesne de inteles.
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind TapatalkProbabil sunt genul de oameni care nu concep sa mearga la o partida de pescuit de placere unde sa pescuiasca catch & realease. Pentru ei exista catch & portbagaj sau concursuri unde vin pentru premii.
Cat priveste profitul organizatorilor, eu de fiecare data calculez aceeasi suma care sa imi ramana profit pentru club, indiferent de taxa. Poti verifica acest lucru la concursurile pe care le-a organizat WLC anul acesta.
Sper sa se organizez astfel de concursuri mai des.
Sunt multe concursuri de succes cu taxa mica daca privim in urma...
Numai bine