Dupa o analiza a opinilor concurentilor angrenati in acest concurs, am hotarat schimbarea regulamentului initial. Noul regulament este afisat pe prima pagina a concursului. Din acest moment nu se va mai face nici un fel de modificare a regulamentului. Astept 48 ore pentru cei care au platit avansul pe vechiul regulament, si vor sa se retraga dupa noul regulament sa imi trimita MP, iar eu le voi returna avansul platit imediat.
Mentionez ca in acest moment sunt 10 avansuri platite si 2 taxe integral. Deci practic mai sunt 12 locuri libere.
Contul in care va rog sa faceti plata este RO50INGB0000999905042847 - Banca ING, titular Visan Adrian Nicolae.
Pentru orice alde detalii va rog sa imi dati MP sau sa ma contacta-ti telefonic la numarul 0727.314.469
O zi buna.
Cei trei care s-au retras in urma modificari regulamentului nu faceau parte din cei cu avansul platit. Astazi am mai primit o confirmare de plata a avansului, deci practic mai sunt 11 locuri libere. Astept in continuare confirmari de plata pe privat ca sa putem definitiva lista.
O zi buna.