Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Pai nu mai are. Ca de aici cred ca a inceput cautarea de solutii.Decebalus scrie:
![]()
SC Răduță Sporting Tours SRL are concesionate zone inca din 2014
Si mai sunt 3-4 sacali cu concesionari
Ce înțelegi tu...carbocalm scrie:Avand in vedere ca se construieste si super catedrala mega mantuirii pot sa spun ca suntem un popor fericit. Multumim Liviu Dragnea ! Multumim PSD ! Sunteti superbi !
Sincer, mă îndoiesc că ai pricepe, chiar dacă ți s-ar desena. În termeni de specialitate ești ceea ce se cheamă un analfabet funcțional.ethicalhack scrie:off: Si cu ce va incurca pe voi Biserica ? Care-i problema voastra ca se construiesc biserici, catedrale, etc ? Va obliga cineva sa dati bani din buzunar ? Majoritatea persoanelor care dau bani catre Biserica, dau pentru simplul fapt ca VOR ! Eu n-am nicio problema cu faptul ca sunteti atei(sau ce sunteti), dar lasati frustrarile in alta parte !
Dovada ca nu e:Dan Mitranescu scrie:....daca gramatica era un semn edificator de inteligenta...
ethicalhack scrie:off: Si cu ce va incurca pe voi Biserica ? Care-i problema voastra ca se construiesc biserici, catedrale, etc ? Va obliga cineva sa dati bani din buzunar ? Majoritatea persoanelor care dau bani catre Biserica, dau pentru simplul fapt ca VOR ! Eu n-am nicio problema cu faptul ca sunteti atei(sau ce sunteti), dar lasati frustrarile in alta parte !