Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
ZABELEA

Re: Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Mesaj de ZABELEA »

Vladut Mateianu scrie:
Tapu scrie:salut.
sunt nou in lumea pescuitului la crap motiv pentru care, cerandu-mi scuze pentru interventie, va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie (rugaminte adresata in special lui Vladut):
sumele vehiculate pentru participarea la CN organizat in Romania (pe corbu mai exact) din ce sunt alcatuite? ce anume duce la o taxa de 12000lei/club??
va multumesc foarte mult.
Datorita starii conflictuale de la sedinta nu am stat pana la sfarsit, dar am aflat de la colegi care sunt costurile ptr Corbu :

Mansa 1 - 1550 arbitraj+100E (taxa cips)+ 1080 balta = 3080 lei
Mansa 2 - 2750 arbitraj + 4500(taxa echipa nationala) + 1080 balta =8330 lei

In total sunt 11.400 lei.

La care se adauga nada ptr 2 manse de circa 15.000 lei (daca vrei sa ai sanse)+inca 3000 lei(per mansa) ptr deplasare, cazare, mancare.

Adica circa 33.000 lei/lot.
Salut Vlăduț, poți sa faci aceeași simulare de calcul și pentru Ungaria?
Mansa 1 - arbitraj+100€(taxa Cips)+ balta = ?
Manșa 2 - arbitraj+4500(echipa)+ balta =?
Nada=?
Deplasare+cazare+mâncare=?
MIHAI PRIPON - CARP UNITED TEAM.

barbumarius
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de barbumarius »

Fiind o balta noua poti sa adaugi minim un antrenament(eu cred ca sunt necesare 2), asta ca sa nu ne ducem ca prostii pe acolo.

Tudor Cosmin

Mesaj de Tudor Cosmin »

esti in sah Vladut!!! ce urmeaza???
CAMPION NATIONAL 2011 & 2014 & 2015 & 2016

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

barbumarius scrie:Fiind o balta noua poti sa adaugi minim un antrenament(eu cred ca sunt necesare 2), asta ca sa nu ne ducem ca prostii pe acolo.
Asa vin si altii la Corbu.... ca mieii la taiere ! :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

ZABELEA scrie:
Salut Vlăduț, poți sa faci aceeași simulare de calcul și pentru Ungaria?
Mansa 1 - arbitraj+100€(taxa Cips)+ balta = ?
Manșa 2 - arbitraj+4500(echipa)+ balta =?
Nada=?
Deplasare+cazare+mâncare=?
Cheltuielile legate de taxa balta+arbiraj sunt asemanatoare, reducere mare se face la nada, balta nu are f mult peste !
Si fara taxa de 4500 lei ptr "echipa nationala", nici pana acum nu a existat aceasta taxa si au fost bani.... poate chiar mai multi decat necesar....
CS SENZOR

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Vladut Mateianu scrie: Si fara taxa de 4500 lei ptr "echipa nationala"...
Cam atat o sa coste carburantul ptr. un lot care pleaca cu 5 masini din Bucuresti.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Intreb si eu ceva, ca ma tot gandesc de ani buni si nu gasesc raspunsul.
Nu inteleg da ce unii platesc mai putin decat altii la inceputul unei competitii, in care toata lumea intra cu aceleasi drepturi, sanse, ... voturi ?

Adica de ce sa nu plateasca toata lumea de la inceput 5500 lei ( fata de 3100 lei ) si in felul acesta nimeni sa nu mai isi faca socotelile pe 11.000 lei pentru a participa la CN si nimeni sa nu se mai sperie ca intra in finala.

Pe langa acest aspect, platile separate genereaza o dezechilibrare a competitiei.
Este clar ca cei care si-au facut socotelile pentru o singura mansa ( pentru ca nu ai cum sa te gandesti la doua cand nu vrei sa le acoperi cu 5500 lei in loc de 11000 lei ) vor fi speriati putin de o eventuala pozitionare in primele 6 clasate, sau in imediata apropiere a acestora. Deci o slabire a motoarelor, mai mult sau mai putin constienta, o sa existe. Competitia in sine are de pierdut prin aceste dezechilibrari zonale care vor aparea.

Si in finala. Ce se intampla cu un lot care vine la CN cu calculele facute pe 3000 lei si se pomeneste ca mai are de dat inca de 3 ori mai mult cand se califica in finala ?
Hai sa zicem ca face pe naiba in sapte si se duce cu cheltuielile in 11000 lei ( ca nu a vrut sa dea de la inceput decat jumatate ). Cu ce consumabile se prezinta acel lot in finala ( nada, saci solubili, fire, ace , plumbi, ... ) Eu cred ca vine sa faca numai act de prezenta ... si sa dezechilibreze inclusiv finala.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

gor965 scrie:
Cam atat o sa coste carburantul ptr. un lot care pleaca cu 5 masini din Bucuresti.
Tot cam atat ii costa deplasarea la Corbu si pe cei din Ardeal ! Sau ora exacta se da de la Bucuresti si in rest nu mai conteaza ?
CS SENZOR

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Vladut Mateianu scrie:
gor965 scrie:
Tot cam atat ii costa deplasarea la Corbu si pe cei din Ardeal ! Sau ora exacta se da de la Bucuresti si in rest nu mai conteaza ?
Nu e vorba despre cat ii costa pe unii carburantul ci m-am referit la faptul ca loturile din partea estica a tarii vor avea cheltuieli cu tot atatia bani cat s-ar FI dat ptr. lotul national. Nu stiu cate loturi din Ardeal au venit la Corbu in ultimele 5 campionate dar e sigur ca loturile din estul tarii sunt cu mult Mai numeroase. Daca in cazul unui campionat in Ungaria loturile din Ardeal sunt Mai multe, cheltuiala cu carburantul celorlalte e justificata. Ma refer strict la acest tip de cheltuieli SI nu la restul. Avantajele SI dezavantajele unei CN in Ungaria tin de strategia fiecarui lot.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Daniel Ene
pescar de competitie

Mesaj de Daniel Ene »

Dar anul viitor ce fac loturile astea (momentan fantoma) din Ardeal care conditioneaza participarea la CN-ul Romaniei, de disputarea in Ungaria?
Dar peste doi ani daca ne loveste CM-ul pe lacul Corbu ce vor face? Vor astepta CM-ul din Ungaria peste nu stiu cati ani?
Sedintele viitoare le facem la Budapesta ca sa participe si ei?
Referitor la costuri, pentru Clubul Carping, deplasarea in Ungaria pentru etapa de calificari aduce o crestere totala a costurilor cu 5000 lei (incluzand si nada), fata de deplasarea la Corbu.
Ideea lui Dan Mitranescu pe care am spus-o si eu in sedinta este de luat in calcul: toate costurile organizarii CN-ului sa se regaseasca prin mediere intr-o singura taxa platita de toate loturile participante in etapa de calificari. Pentru finala cele 6 loturi vor avea taxa ZERO.
http://www.naviscarpo.ro
NAVIS CARPO - bait boats

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”