Moderator: gor965
Nea' Gabi, tre' sa recunosc ca esti bun! Cand e sa le arunci in derizoriu intri tare, la rupere...gabi1 scrie:Când dai amenzi de 1000 E pentru un ten de 6-7 kg, că ''așa vrea mușchiu' meu'' începi să-ți pui întrebări dacă mai merită sau nu să frecventezi locația. Cu puțină ''imaginație'' poți rămâne fără casă, mașină...![]()
Aici combatem idei, nu persoane... Crezi ca daca iti spun cine sunt, adevarul e altul?Vladut Mateianu scrie:Iti raspund cu placere. Mai ales daca stiu cu cine vorbesc....
Scuze, dar vin de pe balta si am degetele amortite....
Cand "a aparut" aceasta propunere, domnule Orhei, ca sedinta s-a terminat de ceva timp?oliviu orhei scrie:A mai aparut o propunere:
In cazul in care se inscriu mai mult de 15 loturi la prima etapa , in finala sa mearga 12 loturi.
Fiecare sector sa fie impartit in doua subsectoare model Franta.
Avantaje:
- Taxa de participare scade.
- Participa un numar mai mare de cluburi.
- Sanse mai mari pentru fiecare club.
Iulixo,iulixa scrie:Aici combatem idei, nu persoane... Crezi ca daca iti spun cine sunt, adevarul e altul?Vladut Mateianu scrie:Iti raspund cu placere. Mai ales daca stiu cu cine vorbesc....
Ideea e ca daca te-ai bagat in lobby-ul asta desantat in favoarea Hu, va trebui sa iti asumi tot ce decurge de aici. Lucrurile nu se opresc la CN 2017, trebuie sa privim in viitor![]()
Gandeste-te ca datorita unor orgolii am pierdut organizarea CM in Ro in 2014. Si culmea e ca NU doar Popescu a fost vinovat. O multime de alte cozi de topor au actionat atunci in numele INTERESULUI NATIONAL. Unde oi fi mai auzit asta, cu "interesul national", ca nu imi dau seama?!
Simplul fapt ca refuza sa se prezinte spune multe.....RSC scrie:Iulixo,iulixa scrie:Aici combatem idei, nu persoane... Crezi ca daca iti spun cine sunt, adevarul e altul?Vladut Mateianu scrie:Iti raspund cu placere. Mai ales daca stiu cu cine vorbesc....
Ideea e ca daca te-ai bagat in lobby-ul asta desantat in favoarea Hu, va trebui sa iti asumi tot ce decurge de aici. Lucrurile nu se opresc la CN 2017, trebuie sa privim in viitor![]()
Gandeste-te ca datorita unor orgolii am pierdut organizarea CM in Ro in 2014. Si culmea e ca NU doar Popescu a fost vinovat. O multime de alte cozi de topor au actionat atunci in numele INTERESULUI NATIONAL. Unde oi fi mai auzit asta, cu "interesul national", ca nu imi dau seama?!
1. Ce "lobby desantat" vezi tu la Vladut, care isi spune parerea ref HU, dar nu refuza nici Corbu daca asa o sa iasa la vot?
2. Ce legatura are CM 2014 cu CM 2017?
3. Ce "decurge de aici" si Vladut trebuie sa-si asume?
4. Ce legatura are Popescu (si alte "cozi de topor") cu CM din HU?
5. Cat de mult "trebuie sa privim in viitor" si de ce? Daca se tine CN la Corbu va asigurati viitorul?
6. Daca interesul national e o notiune necunoscuta tie, poti sa ne spui al cui "interes" trebuie urmarit prin desfasurarea CN 2017 la Corbu?