Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Sedinta extraordinara 08.11.2016, ora10:30 - sediu AGVPS

Mesaj de gabi1 »

Când dai amenzi de 1000 E pentru un ten de 6-7 kg, că ''așa vrea mușchiu' meu'' începi să-ți pui întrebări dacă mai merită sau nu să frecventezi locația. Cu puțină ''imaginație'' poți rămâne fără casă, mașină... :oops: :oops:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

iulixa

Mesaj de iulixa »

gabi1 scrie:Când dai amenzi de 1000 E pentru un ten de 6-7 kg, că ''așa vrea mușchiu' meu'' începi să-ți pui întrebări dacă mai merită sau nu să frecventezi locația. Cu puțină ''imaginație'' poți rămâne fără casă, mașină... :oops: :oops:
Nea' Gabi, tre' sa recunosc ca esti bun! Cand e sa le arunci in derizoriu intri tare, la rupere...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Iti raspund cu placere. Mai ales daca stiu cu cine vorbesc....
Scuze, dar vin de pe balta si am degetele amortite....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

iulixa

Mesaj de iulixa »

Vladut Mateianu scrie:Iti raspund cu placere. Mai ales daca stiu cu cine vorbesc....
Aici combatem idei, nu persoane... Crezi ca daca iti spun cine sunt, adevarul e altul?
Ideea e ca daca te-ai bagat in lobby-ul asta desantat in favoarea Hu, va trebui sa iti asumi tot ce decurge de aici. Lucrurile nu se opresc la CN 2017, trebuie sa privim in viitor :wink:
Gandeste-te ca datorita unor orgolii am pierdut organizarea CM in Ro in 2014. Si culmea e ca NU doar Popescu a fost vinovat. O multime de alte cozi de topor au actionat atunci in numele INTERESULUI NATIONAL. Unde oi fi mai auzit asta, cu "interesul national", ca nu imi dau seama?!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Bine.
CS SENZOR

iulixa

Mesaj de iulixa »

oliviu orhei scrie:A mai aparut o propunere:
In cazul in care se inscriu mai mult de 15 loturi la prima etapa , in finala sa mearga 12 loturi.
Fiecare sector sa fie impartit in doua subsectoare model Franta.
Avantaje:
- Taxa de participare scade.
- Participa un numar mai mare de cluburi.
- Sanse mai mari pentru fiecare club.
Cand "a aparut" aceasta propunere, domnule Orhei, ca sedinta s-a terminat de ceva timp?
CINE A PROPUS si CAND?
Sunteti persoana publica si trebuie sa raspundeti. Aveti aceasta obligatie, daca v-ati expus pe acest forum... Vrem sa stim daca cineva face "trafic" intre sedinte si post-sedinte la agvps.
N.b. Pe site-ul agvps nu am gasit informatii publice referitoare la organizarea, continutul si deciziile referitoare la organizarea campionatului national de pescuit la crap.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

iulixa scrie:
Vladut Mateianu scrie:Iti raspund cu placere. Mai ales daca stiu cu cine vorbesc....
Aici combatem idei, nu persoane... Crezi ca daca iti spun cine sunt, adevarul e altul?
Ideea e ca daca te-ai bagat in lobby-ul asta desantat in favoarea Hu, va trebui sa iti asumi tot ce decurge de aici. Lucrurile nu se opresc la CN 2017, trebuie sa privim in viitor :wink:
Gandeste-te ca datorita unor orgolii am pierdut organizarea CM in Ro in 2014. Si culmea e ca NU doar Popescu a fost vinovat. O multime de alte cozi de topor au actionat atunci in numele INTERESULUI NATIONAL. Unde oi fi mai auzit asta, cu "interesul national", ca nu imi dau seama?!
Iulixo,

1. Ce "lobby desantat" vezi tu la Vladut, care isi spune parerea ref HU, dar nu refuza nici Corbu daca asa o sa iasa la vot?
2. Ce legatura are CM 2014 cu CM 2017?
3. Ce "decurge de aici" si Vladut trebuie sa-si asume?
4. Ce legatura are Popescu (si alte "cozi de topor") cu CM din HU?
5. Cat de mult "trebuie sa privim in viitor" si de ce? Daca se tine CN la Corbu va asigurati viitorul?
6. Daca interesul national e o notiune necunoscuta tie, poti sa ne spui al cui "interes" trebuie urmarit prin desfasurarea CN 2017 la Corbu?
"Keep it simple!"

clampa

Mesaj de clampa »

Va raciti gura de pomana cu constantenii ca nu vor sa inteleaga.stiu doar corbu si atat in rest nu au iesit la concursuri.Sau primesc si partide gratis de pescuit daca conving cluburile sa voteze corbu?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

RSC scrie:
iulixa scrie:
Iulixo,

1. Ce "lobby desantat" vezi tu la Vladut, care isi spune parerea ref HU, dar nu refuza nici Corbu daca asa o sa iasa la vot?
2. Ce legatura are CM 2014 cu CM 2017?
3. Ce "decurge de aici" si Vladut trebuie sa-si asume?
4. Ce legatura are Popescu (si alte "cozi de topor") cu CM din HU?
5. Cat de mult "trebuie sa privim in viitor" si de ce? Daca se tine CN la Corbu va asigurati viitorul?
6. Daca interesul national e o notiune necunoscuta tie, poti sa ne spui al cui "interes" trebuie urmarit prin desfasurarea CN 2017 la Corbu?
Simplul fapt ca refuza sa se prezinte spune multe.....
Eu ma opresc aici, am expus parerea mea personala, ma voi supune insa votului majoritatii, joi, la sedinta.
CS SENZOR

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Clampaule, mai slabeste-ne. Pe banii nostri pescuim unde vrem, apropo` de iesit la concursuri. Oricum, nu trebuie sa dam raportul nimanui.
Avem si argumente pertinente legate de optiunea noastra de organizare la Corbu. Care au fost expuse si aici, nu numai de noi dar, la fel cum nu le intelegem noi pe cele cu Ungaria, nu le inteleg nici ceilalti pe ale noastre.
Acum, ca sa nu fim ipocriti, este evident ca avem si un interes personal sa se tina la Corbu. E la mintea cocosului, nu vad nimic gresit in asta. In sensul ca ne este aproape de casa, ne da o stare de confort, inclusiv in chestiunea legata de costuri (care pentru noi conteaza. Suntem un club mic, fara alte interese, afaceri in domeniu, firme de nada, etc. Mergem la servici, avem familii, unii opereaza in spitale, altii sapa santuri, etc. Ne uneste pasiunea pentru pescuit). Iar daca suntem sau nu batausi, sa spuna cei care ne-au cunoscut si au participat la concursurile organizate de noi.
Cu toate astea, in afara de noi, mai sunt cel putin 13 cluburi care au aceeasi optiune. Chiar asa, i-am influentat pe toti?
Alt aspect: ce are balta Corbu de castigat asa mult din organizarea CN-ului aici? O taxa de 800 de lei de lot (3 echipe, 4 zile de concurs)? Reclama? Notorietate? Sa fim seriosi... De castigat au, si au avut mereu, echipele participante pe Corbu, care au avut parte de conditii, corectitudinte, echilibru, sanse reale sa se bata la titlu. Asa cum nu au mai avut pana se tina la Corbu. E o caruta care merge bine in ultimii ani. Pe care vrem sa o tragem pe dreapta pentru nu stiu ce lac anost din Ungaria, in numele unui fals interes national. Sa inceapa iar manariile si can-can-ul.
Oricum, totul se va rezuma la vot.
Marius Sârbu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”