dc ti-e frica ca va bate?osc1or scrie:Aveti grija, sa nu intre GLul cu 5 echipe. Nu ii provocati :)a
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

Moderator: gor965
dc ti-e frica ca va bate?osc1or scrie:Aveti grija, sa nu intre GLul cu 5 echipe. Nu ii provocati :)a
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
istratealexandru scrie:
In cazul in care , vor fii mai mult de 25 de loturi , cum se va desfasura concursul ?
La asta m-am gandit ! Doar ca nu specificase nimeni , nicaieri !Marian Constantin scrie:istratealexandru scrie:
In cazul in care , vor fii mai mult de 25 de loturi , cum se va desfasura concursul ?
O varianta ar fi impartirea grupei in doua si desfasurarea a doua manse eliminatorii ....
ex: 26 loturi / 2 ... cate 13 loturi pe mansa , pleaca in finala primele 3 loturi ...
tragere la sorti pentru mansa 1 si 2
prima mansa 18-21 Mai , participa 13 loturi - pleaca primele 3
a doua mansa 25-28 Mai participa 13 loturi - pleaca primele 3
finala 22-25 iunie
E discutabila diferenta intre un club si o asociatie (ca nivel de reprezentare), mai ales cand e vorba de numarul de membrii. Un AVPS poate avea afiliate mai multe cluburi si asa cum la nivel general sunt multe cluburi afiliate direct la AGVPS, se poate aplica solutia asta si in cazul lor. Cluburile din Suceava daca fac cerere de afiliere la AGVPS au aceleasi drepturi cu restul din Bucuresti, Constanta, etc.. E suficient ca ulterior membrii cluburilor sa aiba carnetele de membrii AVPS cu cotizatia la zi.surgeon scrie:...dar nu este ok ca sa participe doua echipe din cadrul aceluiași club/agvps...măcar principial, asta ca sa nu vorbim de statut.
...dar implica alte costuri!surgeon scrie:Este ok varianta propusă de Marian Constantin...
costurile pe mansa 1 erau in jur de 25000 ron / 18 loturigor965 scrie:...dar implica alte costuri!surgeon scrie:Este ok varianta propusă de Marian Constantin...
Nu cunosc costurile pe etape, asa ca am presupus o dublare a lor pentru prima mansa. Cum in loc de 18 loturi intro singura serie, ar trebui sa fie cate 13 in cele doua serii, am presupus o crestere a costurilor cu minim 500 ron per lot. Cheltuielile cu mansa finala e clar ca se micsoreaza in functie de numarul mai mare de participanti.Marian Constantin scrie: costurile pe mansa 1 erau in jur de 25000 ron / 18 loturi
1.Pana acum cativa ani, fix pe acelasi reguli, o asociatie inscrisa la AGVPS putea sa inscrie si 100 de cluburi prin simpla inscriere a acestora in asociatie (Liga de Crap). S-a schimbat ceva intre timp ?gor965 scrie:E discutabila diferenta intre un club si o asociatie (ca nivel de reprezentare), mai ales cand e vorba de numarul de membrii. Un AVPS poate avea afiliate mai multe cluburi si asa cum la nivel general sunt multe cluburi afiliate direct la AGVPS, se poate aplica solutia asta si in cazul lor. Cluburile din Suceava daca fac cerere de afiliere la AGVPS au aceleasi drepturi cu restul din Bucuresti, Constanta, etc.. E suficient ca ulterior membrii cluburilor sa aiba carnetele de membrii AVPS cu cotizatia la zi.surgeon scrie:...dar nu este ok ca sa participe doua echipe din cadrul aceluiași club/agvps...măcar principial, asta ca sa nu vorbim de statut.