Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Înclin să cred că mai repede le vei rupe decât să arunci 150m cu montură.Ovidiu Bunea scrie:Ideea e ca am un set de xs1, cumparat de curand si n-am reusit inca sa ies la teste pe pamant. Si deja intrasem in fibrilatii in urma postarilorObiectivul meu ar fi cam 140-150m cu montura
@gabi1, Explica-mi te rog, ca sunt incepatorgabi1 scrie:Înclin să cred că mai repede le vei rupe decât să arunci 150m cu montură.Ovidiu Bunea scrie:Ideea e ca am un set de xs1, cumparat de curand si n-am reusit inca sa ies la teste pe pamant. Si deja intrasem in fibrilatii in urma postarilorObiectivul meu ar fi cam 140-150m cu montura
![]()
Levi nu are XS1, are Beastmaster.Ovidiu Bunea scrie:@gabi1, Explica-mi te rog, ca sunt incepatorgabi1 scrie:Înclin să cred că mai repede le vei rupe decât să arunci 150m cu montură.Ovidiu Bunea scrie:Ideea e ca am un set de xs1, cumparat de curand si n-am reusit inca sa ies la teste pe pamant. Si deja intrasem in fibrilatii in urma postarilorObiectivul meu ar fi cam 140-150m cu montura
![]()
Florin, cand am participat anul asta in cadrul Carpbook(pe Hermes), langa mine era Levy si prindea malul opus fara probleme, chiar si cu plumb cu pasta. Acolo erau sigur 150+ metri
Cea mai ok e mana care le arunca... Lanseta, oricare ar fi ea, nu pleaca de capul ei in lanseu!Ovidiu Bunea scrie:E mai ok pe casting Beastmaster vs xs1 ?
Mie XS1 mi se pare cam moale.Ovidiu Bunea scrie:E mai ok pe casting Beastmaster vs xs1 ?
cine a mai rupt un xs1 cu montura si aruncare corecta?gabi1 scrie:Înclin să cred că mai repede le vei rupe decât să arunci 150m cu montură.Ovidiu Bunea scrie:Ideea e ca am un set de xs1, cumparat de curand si n-am reusit inca sa ies la teste pe pamant. Si deja intrasem in fibrilatii in urma postarilorObiectivul meu ar fi cam 140-150m cu montura
![]()