Casting

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Ovidiu Bunea
Puncte: 0

Re: Casting

Mesaj de Ovidiu Bunea »

Ideea e ca am un set de xs1, cumparat de curand si n-am reusit inca sa ies la teste pe pamant. Si deja intrasem in fibrilatii in urma postarilor :lol: Obiectivul meu ar fi cam 140-150m cu montura :lol:
We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Ovidiu, pt 150m cu montura e mult mai importanta tehnica decat batul :)
Spor!

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Ovidiu Bunea scrie:Ideea e ca am un set de xs1, cumparat de curand si n-am reusit inca sa ies la teste pe pamant. Si deja intrasem in fibrilatii in urma postarilor :lol: Obiectivul meu ar fi cam 140-150m cu montura :lol:
Înclin să cred că mai repede le vei rupe decât să arunci 150m cu montură. :wink: :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Ovidiu Bunea

Mesaj de Ovidiu Bunea »

gabi1 scrie:
Ovidiu Bunea scrie:Ideea e ca am un set de xs1, cumparat de curand si n-am reusit inca sa ies la teste pe pamant. Si deja intrasem in fibrilatii in urma postarilor :lol: Obiectivul meu ar fi cam 140-150m cu montura :lol:
Înclin să cred că mai repede le vei rupe decât să arunci 150m cu montură. :wink: :D
@gabi1, Explica-mi te rog, ca sunt incepator :D

Florin, cand am participat anul asta in cadrul Carpbook(pe Hermes), langa mine era Levy si prindea malul opus fara probleme, chiar si cu plumb cu pasta :D. Acolo erau sigur 150+ metri :D
We are Anonymous. We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.

osc1or
Veteran

Casting

Mesaj de osc1or »

Ovidiu Bunea scrie:
gabi1 scrie:
@gabi1, Explica-mi te rog, ca sunt incepator :D

Florin, cand am participat anul asta in cadrul Carpbook(pe Hermes), langa mine era Levy si prindea malul opus fara probleme, chiar si cu plumb cu pasta :D. Acolo erau sigur 150+ metri :D
Levi nu are XS1, are Beastmaster.

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

Ovidiu Bunea

Mesaj de Ovidiu Bunea »

E mai ok pe casting Beastmaster vs xs1 ?

PallBogdan
pescar de competitie

Casting

Mesaj de PallBogdan »

Ovidiu Bunea scrie:E mai ok pe casting Beastmaster vs xs1 ?
Cea mai ok e mana care le arunca... Lanseta, oricare ar fi ea, nu pleaca de capul ei in lanseu!

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Ovidiu Bunea scrie:E mai ok pe casting Beastmaster vs xs1 ?
Mie XS1 mi se pare cam moale.
Eu prefer Beastmaster.
Critic echilibrat

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

gabi1 scrie:
cine a mai rupt un xs1 cu montura si aruncare corecta? :roll:
catch&release

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Noi ne-am strans in jur de 15-17 persoane din club si-am aruncat cu fel de fel de lansete si mulinete .
Eu personal , cu orice bat si mulineta am aruncat , cam tot pe-acolo am dat :D ....
Bat mai tare gen Sportex ,LR-42 s-au `moi cum ar fi baracuda , velocity ,etc ... tot atat am dat :lol: + - 10 metrii in functie cum am incarcat batul nestiind cum lucreaza fiecare .

in concluzie pt mine nu conteaza asa mult batul ....daca ai tehnica arunci bine cu orice :wink:
Sunt un aruncator mediu....... dar prin monturile folosite si mici trucuri , pescuiesc la distante unde pescuiesc cei mai tari in aruncari :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”