Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Mulineta yuki la 200 euro.osc1or scrie:jugarucristian scrie:Pretul de catalog pentru firul de 2000m este de 50 Euro, iar culmea el se vinde in Ro cu doar 160 de lei rola
Pai si mulineta are pret de catalog 260euro si el o vinde cu 200. E baiat bun, ofera calitate pescarilor la un pret super avantajos.
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Bine punctat! in niciun caz daca as avea 900 lei disponibili nu as da pe o mulineta yuki. O sa se vada in timp ''calitatile'' acestor ''super mulinete''. Deocamdata publicitatea asta agresiva atrage doar pe cei nedocumentati in materie de scule de pescuit si usor naivi, care pot crede ca aceasta mulineta este egala la calitate cu Shimano sau Daiwa, care au in spate zeci de ani de experienta si munca in acest domeniu.pescarusull scrie:Mulineta yuki la 200 euro.osc1or scrie:jugarucristian scrie:Pretul de catalog pentru firul de 2000m este de 50 Euro, iar culmea el se vinde in Ro cu doar 160 de lei rola
Pai si mulineta are pret de catalog 260euro si el o vinde cu 200. E baiat bun, ofera calitate pescarilor la un pret super avantajos.
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk![]()
![]()
Pai pt doar 150 de lei in plus cumperi Daiwa Windcast Z. Cu tambur de rezerva din aluminiu.
Sau pt 200 ron in plus Shimano Ultegra CI4 cu doi tamburi de rezerva.
Dan Mitranescu vinde Hakuyo la un pret corect, parerea mea. Td-ul e 290 de lei in acest moment asa ca ironia lui xcarp e putin cam deplasata.
Pana la urma e vorba de raport pret calitate.
Ai disponibili 300 de lei pt o mulineta te orientezi catre TD, Adonis, FL YF9000 sau alte chestii similare.
Ai disponibili 1000 de lei te duci automat cu gandul la Daiwa sau Shimano.
Si care e morala acestei povesti? Sa nu mai cumpere lumea chinezarii hakuyo la pret de chinezarii pentru ca pot sa ia acelasi produs de 3 ori mai scump de la firmele mari si consacrate ca....Yuki?xcarp scrie:Ia uite ca sa facut liniste si eu asteptam cu mare interes prezentarea la hakuio ,am si bagat shimano xtb ci4 la vanzare ca sa iau hakuyo ca nu au bucsa aia din plastic,asa am facut si cu free spirit hi-s200 le-am vandut in urma comparatilor cu hakuyo mtx 14 si le- am cumparat pe acestea din urma,ce sa mai ,altceva,sunt curios exista in lumea asta o firma sa nu se compare cu hakuyo?
Topicul era despre yuki daca nu ma insel?!
Hai nu fi timid. zi până la capăt, că nu-i vorba doar de yuki.DumiD scrie:Si care e morala acestei povesti? Sa nu mai cumpere lumea chinezarii hakuyo la pret de chinezarii pentru ca pot sa ia acelasi produs de 3 ori mai scump de la firmele mari si consacrate ca....Yuki?