mulinete YUKI

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
osc1or
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de osc1or »

La o mulineta gen shimano xtd pretul reprezinta probabil 70% brand, dar are in spate un brand lider mondial pe piata de 40 ani. Yuki si-a vopsit frumos jucaria si a iesit pe piata cu un pret peste legendarul shimano total nejustificat.

A mai incercat cineva anul trecut cu lansete facute in urma experientei lor de pe piata de profil (cu toate ca ei vand nada) sa vanda lansete no name vopsite frumos la preturi uluitoare..
Vad ca acum, dupa un an, tot incearca cu promotii 3+1 sa scape de ele si tot nu reusesc....

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

gor965
Moderator

Re: mulinete YUKI

Mesaj de gor965 »

Preturile de catalog sunt intotdeauna mai mari, tocmai ca sa aiba fiecare (producator, comerciant) de unde sa faca discount-uri care sa incante clientul. Niciodata n-o sa vedeti un produs vandut direct la pret de catalog, decat daca e o tranzactie la termen, sau cu negociere ... ptr. ca acela e pretul recomandat de revanzare (RRP - Recommended retail prices) si e umflat artificial de producator.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

PallBogdan
pescar de competitie

mulinete YUKI

Mesaj de PallBogdan »

Voi chiar nu intelegeti...omul aduce numai calitate PREMIUM!!! Senzori, boilies-uri, mincioguri, fire de pescuit, lazi frigorifice...si acum mulinete!
Sunt cele mai bune produse din lume...o spune toata lumea, dar mai ales EL! Hai sa fim seriosi... Made in Japan...fabricate in China...

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Pretul este mare pentru ca e foarte scump transportul. Probabil ca si in cazul avertizorilor, domnul inginer merge cu mulinetele in toredoul masinii personale. Imaginati-va cate mii de km fac mulinetele alea pana sa-si gaseasca posesor! Cineva trebuie sa plateasca si motorina...

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

osc1or scrie:
jugarucristian scrie:Pretul de catalog pentru firul de 2000m este de 50 Euro, iar culmea el se vinde in Ro cu doar 160 de lei rola :)

Pai si mulineta are pret de catalog 260euro si el o vinde cu 200. E baiat bun, ofera calitate pescarilor la un pret super avantajos.

Mulineta yuki la 200 euro. :lol: :lol:
Pai pt doar 150 de lei in plus cumperi Daiwa Windcast Z. Cu tambur de rezerva din aluminiu.
Sau pt 200 ron in plus Shimano Ultegra CI4 cu doi tamburi de rezerva.
Dan Mitranescu vinde Hakuyo la un pret corect, parerea mea. Td-ul e 290 de lei in acest moment asa ca ironia lui xcarp e putin cam deplasata.
Pana la urma e vorba de raport pret calitate.
Ai disponibili 300 de lei pt o mulineta te orientezi catre TD, Adonis, FL YF9000 sau alte chestii similare.
Ai disponibili 1000 de lei te duci automat cu gandul la Daiwa sau Shimano.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

hannibal

Mesaj de hannibal »

pescarusull scrie:
osc1or scrie:
jugarucristian scrie:Pretul de catalog pentru firul de 2000m este de 50 Euro, iar culmea el se vinde in Ro cu doar 160 de lei rola :)

Pai si mulineta are pret de catalog 260euro si el o vinde cu 200. E baiat bun, ofera calitate pescarilor la un pret super avantajos.

Mulineta yuki la 200 euro. :lol: :lol:
Pai pt doar 150 de lei in plus cumperi Daiwa Windcast Z. Cu tambur de rezerva din aluminiu.
Sau pt 200 ron in plus Shimano Ultegra CI4 cu doi tamburi de rezerva.
Dan Mitranescu vinde Hakuyo la un pret corect, parerea mea. Td-ul e 290 de lei in acest moment asa ca ironia lui xcarp e putin cam deplasata.
Pana la urma e vorba de raport pret calitate.
Ai disponibili 300 de lei pt o mulineta te orientezi catre TD, Adonis, FL YF9000 sau alte chestii similare.
Ai disponibili 1000 de lei te duci automat cu gandul la Daiwa sau Shimano.
Bine punctat! in niciun caz daca as avea 900 lei disponibili nu as da pe o mulineta yuki. O sa se vada in timp ''calitatile'' acestor ''super mulinete''. Deocamdata publicitatea asta agresiva atrage doar pe cei nedocumentati in materie de scule de pescuit si usor naivi, care pot crede ca aceasta mulineta este egala la calitate cu Shimano sau Daiwa, care au in spate zeci de ani de experienta si munca in acest domeniu.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

xcarp scrie:Ia uite ca sa facut liniste si eu asteptam cu mare interes prezentarea la hakuio ,am si bagat shimano xtb ci4 la vanzare ca sa iau hakuyo ca nu au bucsa aia din plastic,asa am facut si cu free spirit hi-s200 le-am vandut in urma comparatilor cu hakuyo mtx 14 si le- am cumparat pe acestea din urma,ce sa mai ,altceva,sunt curios exista in lumea asta o firma sa nu se compare cu hakuyo?
Topicul era despre yuki daca nu ma insel?!
Si care e morala acestei povesti? Sa nu mai cumpere lumea chinezarii hakuyo la pret de chinezarii pentru ca pot sa ia acelasi produs de 3 ori mai scump de la firmele mari si consacrate ca....Yuki?

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

DumiD scrie:Si care e morala acestei povesti? Sa nu mai cumpere lumea chinezarii hakuyo la pret de chinezarii pentru ca pot sa ia acelasi produs de 3 ori mai scump de la firmele mari si consacrate ca....Yuki?
Hai nu fi timid. zi până la capăt, că nu-i vorba doar de yuki. :wink:

hannibal

Mesaj de hannibal »

Morala ar fi cam asa .Daca vrei chinezarii cu un pret corect si de o calitate ok la banii pe care ii dai, iei de la Hakuyo , daca vrei chinezarii si doar sa crezi ca ai calitate Shimano sau Daiwa , iei de la Yuki de cateva ori mai scump.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Morala: 90% habarniști.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”