mulinete YUKI

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
georgeRO
Puncte: 0

Mesaj de georgeRO »

Am o rugaminte, imi definiti si mie, termenul "chinezarie" ?

Trimis de pe al meu LG-D722 folosind Tapatalk

gabi1
Veteran

Re: mulinete YUKI

Mesaj de gabi1 »

Bună întrebare.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Chinezarie = un produs fabricat in China care nu beneficiaza de un brand de renume mondial
Critic echilibrat

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

osc1or scrie:Chinezarie = un produs fabricat in China care nu beneficiaza de un brand de renume mondial
---------------------

Chinezarie = un produs fabricat in China copiat de la un brand de renume mondial :D :D
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Simu Alexandru

Mesaj de Simu Alexandru »

da ca restul mulinetelor le face japonezii deghizati in chinezi cam 92 % din lumea asta este fabricat sau ansamblat in china asa ca despre ce vorbim
Nu este atat de grav daca vorbesti singur...Mai nasol este daca vorbesti singur si afli noutati!!!
Imagine
CarpBait Fishing Club
Nume utilizator schimbat din SEPY31

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

NEXT Fishing scrie:dane... ia o pauza... sa nu dezvoltam subiectul referitor la cuparaturile la kg pe care le faci din cixi...
stii la ce ma refer
Ia dezvolta domnul next subiectul, ca nu stiu la ce te referi.
P.S esti cumva baiatul ala care spunea ca aduce avertizori Hakuyo 2017 in iarna trecuta ?

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

in China e mana de lucru mai ieftina ...
Stiati ca : Carligele Fudo sunt fabricate in Japonia dar ambalarea lor se face in China ? :shock:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

hannibal

Mesaj de hannibal »

Termenul de ''chinezarie'' este legat de produsele vandute in en-gros-uri gen Dragon si Europa, unde in general se vand produse de proasta calitate aduse de comerciantii chinezi.Acest termen a fost generalizat la o gramada de produse cu nume asiatic si nu numai, despre care oamenii si au facut o parere preconceputa, de lucru prost facut, in unele cazuri gresita. In materie de articole de pescuit care sunt catalogate ca chinezarii se afla multe nume, gen Hakuyo,Barracuda, FL,Oxygen, Rainbow,Pokee si altele. Dintre acestea cea mai cunoscuta si cu produse ok, raportate la pret este Hakuyo, care a castigat o faima printre pescarii autohtoni, prin produse bune la preturi corecte . Deci termenul de chinezarie este o eticheta pentru mai multe produse , nu numai pentru scule de pescuit despre care lumea considera ca sunt de slaba calitate. Acum toate firmele mari produc in China in fabrici si ateliere dar asta nu inseamna ca produsele lor se pot numi chinezarii. Si Samsung si Iphone fac teleoane in China si nu le poti numi chinezarii. Produsele chinezesti au o calitate indoielnica in general , dar nu si cele ale altor producatori care si-au adus acolo fabricile din cauza costului scazut de productie .

Dan Mitranescu
Veteran

xcarp scrie:Ia uite ca sa facut liniste si eu asteptam cu mare interes prezentarea la hakuio ,am si bagat shimano xtb ci4 la vanzare ca sa iau hakuyo ca nu au bucsa aia din plastic,asa am facut si cu free spirit hi-s200 le-am vandut in urma comparatilor cu hakuyo mtx 14 si le- am cumparat pe acestea din urma,ce sa mai ,altceva,sunt curios exista in lumea asta o firma sa nu se compare cu hakuyo?
Topicul era despre yuki daca nu ma insel?!
Mai mult. Tot de la treaba asta Hi-s 200 chiar a dat faliment si a dat si altceva in loc de garantiile alea pe viata :wink: , pe care le vehicula in promovarea produsului.
Si mai mult, am reusit ca in opt ani sa pun in cap piata lansetelor de peste 200 de euro. Imi cer scuze. :roll:
Oare de ce nu mai apreciaza nimeni "calitatea de altadata", in afara de dumneavoastra.

Domnul xcarp, v-ati vandut inclusiv delkimii , aici cine v-a mai indus in eroare. Tot Hakuyo.? :wink: :)
Cu mulinetele mai asteptati putin, ca inca nu stiu prea multe. :)
Va spun totusi prieteneste , nu sigur, dar peste 90%, sa vindeti si mulinetele, ca daca apar alea de la Hakuyo , o sa va fie greu sa o mai faceti. :)

Dan Mitranescu
Veteran

petre iulian scrie:in China e mana de lucru mai ieftina ...
Stiati ca : Carligele Fudo sunt fabricate in Japonia dar ambalarea lor se face in China ? :shock:
Si tu stiai ca otelul pentru acele de calitate este din Germania si ca Japonia detine numai tehnologia?! :wink:

Sunt singurele lucruri pe care inca nu a reusit China sa le detina:
Otelul din Germania si tehnologia de prelucrare a lui din Japonia.
In rest , ... :)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”