Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
---------------------osc1or scrie:Chinezarie = un produs fabricat in China care nu beneficiaza de un brand de renume mondial
Ia dezvolta domnul next subiectul, ca nu stiu la ce te referi.NEXT Fishing scrie:dane... ia o pauza... sa nu dezvoltam subiectul referitor la cuparaturile la kg pe care le faci din cixi...
stii la ce ma refer
Mai mult. Tot de la treaba asta Hi-s 200 chiar a dat faliment si a dat si altceva in loc de garantiile alea pe viataxcarp scrie:Ia uite ca sa facut liniste si eu asteptam cu mare interes prezentarea la hakuio ,am si bagat shimano xtb ci4 la vanzare ca sa iau hakuyo ca nu au bucsa aia din plastic,asa am facut si cu free spirit hi-s200 le-am vandut in urma comparatilor cu hakuyo mtx 14 si le- am cumparat pe acestea din urma,ce sa mai ,altceva,sunt curios exista in lumea asta o firma sa nu se compare cu hakuyo?
Topicul era despre yuki daca nu ma insel?!
Si tu stiai ca otelul pentru acele de calitate este din Germania si ca Japonia detine numai tehnologia?!petre iulian scrie:in China e mana de lucru mai ieftina ...
Stiati ca : Carligele Fudo sunt fabricate in Japonia dar ambalarea lor se face in China ?