mulinete YUKI

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Bogdan Zaharia
Moderator
Puncte: 0

Re: mulinete YUKI

Mesaj de Bogdan Zaharia »

Chinezul iti face ce doresti tu, nu ce doreste el
De aici si pretul ;)
ImagineImagine
BÂZ

georgeRO

Mesaj de georgeRO »

Deci daca o firma fara renume mondial alege sa investeasca in plus in materiale si proces tehnologic jumatate din taxa de brand al gigantului concurent, produsul iesind la acelasi pret, acel produs este o chinezarie care nu poate concura cu gigantul nu?

Trimis de pe al meu LG-D722 folosind Tapatalk

Bogdan Zaharia
Moderator

Mesaj de Bogdan Zaharia »

Eu cred ca sunt putini pe aici care stiu exact cam cum e in China, dar din cate stiu eu, e ceva de genu, vrei un produs de 1 euro atata e calitatea, vrei acelasi produs de 100 de euro, bineinteles si calitatea difera...Din pacate multi cumpara cu 1 euro si vand calitate de 100.
Majotitatea producatorilor si au mutat productia in China pentr ca este mana de lucru mult mai ieftina.
(Hainele de la Ferarri se faceau intr un timp la Barlad ;) )
E posibil ca aceste mulinete Yuki sa fie foarte bune, doar timpul poate sa decida cat de fiabile sunt.
ImagineImagine
BÂZ

CLAUMAR PESCAR
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUMAR PESCAR »

Daca Yuki este un brand asa de mare, in ce mari magazine se gasesc produse Yuki? Sau le vinde un baiat pe Facebook, fara factura, fara Garantie, fara holograma....?

Chryys

Mesaj de Chryys »

cam aici :mrgreen:

ps: nu stiu ce de acordati atata atentie la noname-uri, netestate, nevazute, nepescuite.

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

CLAUMAR PESCAR scrie:Daca Yuki este un brand asa de mare, in ce mari magazine se gasesc produse Yuki? Sau le vinde un baiat pe Facebook, fara factura, fara Garantie, fara holograma....?
din ce am văzut pe ultimele pagini ale catalogului pe 2017 (link pe pagina 2) au distribuţe şi persoane de contact în Maroc-Algeria, Spania-Portugalia şi Franţa-Belgia.
Hakuyo ăsta nu cred că dă marfă pe acolo, dar bine că dă în Ro. :lol:

PallBogdan
pescar de competitie

mulinete YUKI

Mesaj de PallBogdan »

CLAUMAR PESCAR scrie:Daca Yuki este un brand asa de mare, in ce mari magazine se gasesc produse Yuki? Sau le vinde un baiat pe Facebook, fara factura, fara Garantie, fara holograma....?
ImagineImagineImagine

NIMIC IESIT DIN COMUN!

xcarp

Mesaj de xcarp »

hannibal scrie:Termenul de ''chinezarie'' este legat de produsele vandute in en-gros-uri gen Dragon si Europa, unde in general se vand produse de proasta calitate aduse de comerciantii chinezi.Acest termen a fost generalizat la o gramada de produse cu nume asiatic si nu numai, despre care oamenii si au facut o parere preconceputa, de lucru prost facut, in unele cazuri gresita. In materie de articole de pescuit care sunt catalogate ca chinezarii se afla multe nume, gen Hakuyo,Barracuda, FL,Oxygen, Rainbow,Pokee si altele. Dintre acestea cea mai cunoscuta si cu produse ok, raportate la pret este Hakuyo, care a castigat o faima printre pescarii autohtoni, prin produse bune la preturi corecte . Deci termenul de chinezarie este o eticheta pentru mai multe produse , nu numai pentru scule de pescuit despre care lumea considera ca sunt de slaba calitate. Acum toate firmele mari produc in China in fabrici si ateliere dar asta nu inseamna ca produsele lor se pot numi chinezarii. Si Samsung si Iphone fac teleoane in China si nu le poti numi chinezarii. Produsele chinezesti au o calitate indoielnica in general , dar nu si cele ale altor producatori care si-au adus acolo fabricile din cauza costului scazut de productie .

Corect,mai putin pretul ,raport calitate pret ,pretul este ridicat.
In toata discutia asta nu sa vorbit nimic concret ,ca aia e chinezarie,ca hakuyo a inventat apa calda,ca diverse,toata lumea arunca cu piatra . A pescuit cineva cu yuki sau o detine din toate persoanele care scriu aici? De unde stiu daca e buna sau e rea? Sa vedem fapte nu vorbe. Eu nu- i cunosc pe cei ce comercializeaza aceste produse dar m- au facut curios. M-as bucura mult sa mai apara mult mai multe firme ca acest lucru este in avantajul pescarilor . Din ce vad yuki nu tinteste segmentul low cost ci undeva la jumatate,poate sa fie chinezarie dar daca e facuta corect este extraordinara,nu ramane decat sa auzim de la cei ce le folosesc.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Dan Mitranescu scrie:Tot de la treaba asta Hi-s 200 chiar a dat faliment si a dat si altceva in loc de garantiile alea pe viata :wink: , pe care le vehicula in promovarea produsului.
Si mai mult, am reusit ca in opt ani sa pun in cap piata lansetelor de peste 200 de euro. Imi cer scuze.
Ai de mine, cum ai falimentat tu engleji si distrus piete..totul c-un magazinas din Rahova. Premiul Nobel pentru comert are numele tau scris pe el 10 ani consecutiv :lol: Ah, si premiul Urzica iti va fi acordat in avans pentru toata iarna asta...asa proza umoristica dã calitate rar mai gasesti. :lol: :lol: :lol:

On-topic: ce-i yuki asta nu stiu si nici nu ma prea intereseaza. Pare fi ceva hakuyo mai scump si fara magazin fizic deci nu-s in target.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Fostul director de la Malaxa plătea bani grei să-și cumpere notorietatea. Alții o primesc gratis. Te-ai scos Mitrănescule! :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”