De aici si pretul

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
din ce am văzut pe ultimele pagini ale catalogului pe 2017 (link pe pagina 2) au distribuţe şi persoane de contact în Maroc-Algeria, Spania-Portugalia şi Franţa-Belgia.CLAUMAR PESCAR scrie:Daca Yuki este un brand asa de mare, in ce mari magazine se gasesc produse Yuki? Sau le vinde un baiat pe Facebook, fara factura, fara Garantie, fara holograma....?
CLAUMAR PESCAR scrie:Daca Yuki este un brand asa de mare, in ce mari magazine se gasesc produse Yuki? Sau le vinde un baiat pe Facebook, fara factura, fara Garantie, fara holograma....?
hannibal scrie:Termenul de ''chinezarie'' este legat de produsele vandute in en-gros-uri gen Dragon si Europa, unde in general se vand produse de proasta calitate aduse de comerciantii chinezi.Acest termen a fost generalizat la o gramada de produse cu nume asiatic si nu numai, despre care oamenii si au facut o parere preconceputa, de lucru prost facut, in unele cazuri gresita. In materie de articole de pescuit care sunt catalogate ca chinezarii se afla multe nume, gen Hakuyo,Barracuda, FL,Oxygen, Rainbow,Pokee si altele. Dintre acestea cea mai cunoscuta si cu produse ok, raportate la pret este Hakuyo, care a castigat o faima printre pescarii autohtoni, prin produse bune la preturi corecte . Deci termenul de chinezarie este o eticheta pentru mai multe produse , nu numai pentru scule de pescuit despre care lumea considera ca sunt de slaba calitate. Acum toate firmele mari produc in China in fabrici si ateliere dar asta nu inseamna ca produsele lor se pot numi chinezarii. Si Samsung si Iphone fac teleoane in China si nu le poti numi chinezarii. Produsele chinezesti au o calitate indoielnica in general , dar nu si cele ale altor producatori care si-au adus acolo fabricile din cauza costului scazut de productie .
Ai de mine, cum ai falimentat tu engleji si distrus piete..totul c-un magazinas din Rahova. Premiul Nobel pentru comert are numele tau scris pe el 10 ani consecutivDan Mitranescu scrie:Tot de la treaba asta Hi-s 200 chiar a dat faliment si a dat si altceva in loc de garantiile alea pe viata, pe care le vehicula in promovarea produsului.
Si mai mult, am reusit ca in opt ani sa pun in cap piata lansetelor de peste 200 de euro. Imi cer scuze.