Albert scrie:Dan Mitranescu scrie:
Domnul albert , va rog sa discutam pe argumente, nu pe luare la misto , ca altfel va iau eu direct in stanga.
Am ras de afirmatia ta. Si rad in continuare. Nu mai gasesti nicaieri lansete mai scumpe de 200 de euro. Nicaieri in Rahova, ca-n Bucuresti te descurci. Te lauzi ca si cum ai inchis magazine si-au disparut produse.
Faptul ca eu am spus ca "am pus in cap piata lansetelor de peste 200 euro din Romania" este inteles de tine ca nu se mai gasesc lansete de peste 200 euro in magazine.Atat poti. Ce are una cu alta numai tu intelegi.
S u n t i n m a g a z i n e, d a r n u s e m a i v a n d ! Pricepi ?
Nu mai vorbeste nimeni de ele, baietii care ies la castinguri nici macar nu le mai baga in discutie. Nimic.
Nici macar ca sh nu le mai gasesti !
Numai tu si englezii care le fabrica le mai sustineti.
Si numai tu suferi ca nu se mai vand in Romania ! Iar pentru faptul ca eu ti-am adus aceasta suferinta, ai ales sa te transformi intr-o panarama de clona care ma urmareste si ma ataca pe forum, ca semn de razbunare.
Fara unul ca tine, nu puteam sa spun ce imi doream, iar asta este motivul pentru care te bag in seama ... Pricepi ?
P.S. HI-s 200 FALIMENT !!!!!

Din Anglia si pana in Rahova !
Pentru cei care vad dialogul meu cu acest domn distins Clonos Manglovici in afara subiectului, le cer numai putina atentie, poate legatura cu mulinetele de peste 200 euro exista.