mulinete YUKI

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Albert
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: mulinete YUKI

Mesaj de Albert »

Dan Mitranescu scrie:Albert, se pare ca din pozitie de clona esti un bun cunoscator al vanzarilor de lansete de peste 200 de euro din Romania. :wink: Este si greu sa il cunosti pe zero din pozitie de zero. :)
Mestere, te incurci in comentarii. Tu sustii ca stii tot ce misca in magazinele alea scumpe.Fara cifre, fara dovezi fara nimic.
Eu sunt doar un client. Real. Care a dat si va da cati bani vrea pe echipamentul lui. Ceea ce spun eu poate vedea oricine merge prin magazine.E la vedere.
Ce spui tu e apa de ploaie.E doar in capul tau.
Dan Mitranescu scrie:Da, eu v-am nenorocit escrocheriile si imi asum vorbele pe care mi le scoateti pe la colturi sau din pozitie de clone.
Ti-asumi un dreq. Aceleasi fumigene specifice. Fapte, dovezi ai? N-ai. N-ai avut niciodata dar prin repetare ai impresia ca discursul tau e real si adevarat.
Dan Mitranescu scrie:Important este ca v-am distrus de tot ! Sufera acum ! :D
Ce-ai distrus bre? Tu chiar ai impresia ca daca ai conta pe piata de profil ai mai fi existat cu copiutele tale?! Tu nici macar de gioarsele din Dragon si de prin tara branduite cu falã Hakuyo nu reusesti sa scapi d-apoi sa distrugi(durule :lol: ) ceva.
Dan Mitranescu scrie:Nu te cauta nimeni.
Zi zãu :lol: Cine-ar fi zis? La cat de priceput te dai si la d-astea deja ma asteptam sa fiu nevoit sa-ti dau o cafea. Cand colo, ce sa vezi...
Revenind: sa intelegi, eu n-am nimic cu ceea ce vinzi nici cu cei care cumpara de la tine. E treaba ta, sa fii sanatos. Doar ma amuz de cum promovezi marfa.
Tot incerci sa-ti depasesti conditia de fruntas la sat...dar viata la oras e diferita. N-ai cum sa stii, n-ai loc acolo.

osc1or
Veteran

Re: nu e YUKI E OREEL NEXT LCC 8000 LA 62 euro :D

Mesaj de osc1or »

gor965 scrie:
odsec scrie:OREEL NEXT LCC 8000 LA 62 euro :D
E scumpa la 62 de euro...uite-o la 47 euro (plus 3 rulmenti) :D :

http://danmitranescu.ro/82-1433/MULINET ... YF9000.php

Imagine

Imagine

Imagine

George, nu stiu de ce dar FL astea parca ar fi facute din alt plastic...
OREEL prezentate de odsec parca sunt din alt material, acelasi material de pe iuky.
As comanda 2 oreel d-alea doar de curiozitate dar nu prea ma pricep la comenzi online....
Critic echilibrat

gor965
Moderator

Re: nu e YUKI E OREEL NEXT LCC 8000 LA 62 euro :D

Mesaj de gor965 »

osc1or scrie: George, nu stiu de ce dar FL astea parca ar fi facute din alt plastic...
...
Daca te referi la cum arata in poze, e diferenta data de lumina (natural vs. studio). Altfel, la exterior toate cred sunt la fel, singurele diferente fiind la interior.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Albert scrie:
Revenind: sa intelegi, eu n-am nimic cu ceea ce vinzi nici cu cei care cumpara de la tine. E treaba ta, sa fii sanatos. Doar ma amuz de cum promovezi marfa.
Tot incerci sa-ti depasesti conditia de fruntas la sat...dar viata la oras e diferita. N-ai cum sa stii, n-ai loc acolo.
Cum se face ca "te amuzi" numai de mine ? :wink:
Uite cum promovez eu un produs :
http://www.crapmania.ro/forum/dan-mitra ... 83-45.html
http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 28489.html
Plus multe altele, cu fapte , nu cu vorbe si cu clone pe forumuri.

Si uite asta, ca sa stii cine imi copiaza promovarile :
http://www.carptr.com/forum/archive/ind ... -3472.html
... fara ca sa ai cumva voie sa "te amuzi" . :wink:

Legat de pozitionarea fiecaruia , pentru mine nu a contat niciodata de unde este omul, de la sat sau din oras, dar intre noi doi fie vorba, subconstientul ne dicteaza o ordine a valorilor de care nu am prea avut parte. Stiu ca ti se pare viata la oras cea mai cea, dar iti spune unul nascut si trait toata viata in zona 0 , ca nu are rost sa suferi pentru ca nu ai avut parte de locuit in centru. Te rog eu sa ma crezi ca "la tara", eventual pe malul unei ape, este infinit mai frumoasa viata. Eu m-am facut pescar pentru asta , tu alegi sa bravezi cu produse scumpe, crezand ca asta te plaseaza in centru. Fiecare cu ale lui ...

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Foarte frumos. Daca te opreai aici era ok. Dar nu, tu inventatorule, te-ai apucat sa "distrugi" piete, sa "nenorocesti" barnduri si produse sa certi oamenii ca dau banii pe ele. Asta e partea amuzanta. Ca tu chiar crezi ca poti face asta pe cand tot ce-ai realizat e sa vinzi niste lansete si niste copiute pentru bunastarea unui chinez. E ok, fiecare cu meseria lui, dar rezuma-te la atat.
Dan Mitranescu scrie:Legat de pozitionarea fiecaruia , pentru mine nu a contat niciodata de unde este omul,..
Hai bre ca te stiam 'ntelijent. Ma refeream la brandul Hakuyo nu la tine. Hakuyo fruntas la sat dar la oras n-are loc...suna altfel, nu?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Hai bre ca te stiam 'ntelijent. Ma refeream la brandul Hakuyo nu la tine. Hakuyo fruntas la sat dar la oras n-are loc...suna altfel, nu?
Hopa! Uite cum scoate sintaxa câte o butadă! :lol
Te mănâncă, nu jucărie. :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Albert scrie: Ma refeream la brandul Hakuyo nu la tine. Hakuyo fruntas la sat dar la oras n-are loc...suna altfel, nu?
am pus-o. ştie cineva cum se poate inscripţiona un băţ? de ex. să scriu shimano peste hakuyo mtx 14? sau măcar să elimin ce scrie pe beţe că mă fac de cacao după cum se vede treaba. :shock: :roll:

jugarucristian
CS SENZOR

Mesaj de jugarucristian »

Poti sa scrii orice altceva, dar nu shimano, se rup ca sticksurile si cine stie............. :lol: :lol: :lol:
C.S SENZOR TEAM

POMOL

Mesaj de POMOL »

Lucian SV scrie:
Albert scrie: Ma refeream la brandul Hakuyo nu la tine. Hakuyo fruntas la sat dar la oras n-are loc...suna altfel, nu?
am pus-o. ştie cineva cum se poate inscripţiona un băţ? de ex. să scriu shimano peste hakuyo mtx 14? sau măcar să elimin ce scrie pe beţe că mă fac de cacao după cum se vede treaba. :shock: :roll:

Poti sa scrii "Albert" vad ca rezista si asta!

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

POMOL scrie:Poti sa scrii "Albert" vad ca rezista si asta!
jugarucristian scrie:Poti sa scrii orice altceva, dar nu shimano, se rup ca sticksurile si cine stie............. :lol: :lol: :lol:
nu mă ajutaţi deloc. pe mine mă interesa cum să pictez şi voi îmi daţi exemple tâmpite cu ce să pictez! :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”