Mestere, te incurci in comentarii. Tu sustii ca stii tot ce misca in magazinele alea scumpe.Fara cifre, fara dovezi fara nimic.Dan Mitranescu scrie:Albert, se pare ca din pozitie de clona esti un bun cunoscator al vanzarilor de lansete de peste 200 de euro din Romania.Este si greu sa il cunosti pe zero din pozitie de zero.
![]()
Eu sunt doar un client. Real. Care a dat si va da cati bani vrea pe echipamentul lui. Ceea ce spun eu poate vedea oricine merge prin magazine.E la vedere.
Ce spui tu e apa de ploaie.E doar in capul tau.
Ti-asumi un dreq. Aceleasi fumigene specifice. Fapte, dovezi ai? N-ai. N-ai avut niciodata dar prin repetare ai impresia ca discursul tau e real si adevarat.Dan Mitranescu scrie:Da, eu v-am nenorocit escrocheriile si imi asum vorbele pe care mi le scoateti pe la colturi sau din pozitie de clone.
Ce-ai distrus bre? Tu chiar ai impresia ca daca ai conta pe piata de profil ai mai fi existat cu copiutele tale?! Tu nici macar de gioarsele din Dragon si de prin tara branduite cu falã Hakuyo nu reusesti sa scapi d-apoi sa distrugi(duruleDan Mitranescu scrie:Important este ca v-am distrus de tot ! Sufera acum !![]()

Zi zãuDan Mitranescu scrie:Nu te cauta nimeni.

Revenind: sa intelegi, eu n-am nimic cu ceea ce vinzi nici cu cei care cumpara de la tine. E treaba ta, sa fii sanatos. Doar ma amuz de cum promovezi marfa.
Tot incerci sa-ti depasesti conditia de fruntas la sat...dar viata la oras e diferita. N-ai cum sa stii, n-ai loc acolo.