jugarucristian scrie:martinik scrie:Ps....nu tb sa te simti jignit......respect!!!!
Asta cum ca iti dai tu seama cat de mare este pestele dupa trasatura, esti tare, eu unul nu imi dau seama

Nu sunt tare pt ca sunt multi care fac diferenta intre trasaturi asemeni mie......dragule, un crap sarit de 15 kg, intotdeauna va avea o alta trasatura fata de unul de 10 kg si asta datorita masivitatii si greutatii cu care se misca......sunt sigur ca si tu daca stai si-ti amintesti cum au tras cei mai mari crapi pe care i-ai prins, iti dai seama de diferenta.....
Stiu ca arunci foarte sus, tot respectul pt tine, dar, sunt mult mai dese situatiile cand, concentrat sa o pui la o palma de malul celalalt, realizezi prea tarziu ca vecinul prinde constant in 100 mt, unde are si sansa nadirii si avtj drill-ului mai scurt.
Intre pescari diferenta o fac maruntisurile, de care cei cu state mai vechi s-au lovit in timp......vezi tu, sa stii sa intorci pestele din directia lui spre siguranta, iti confera avtj timpului scurt in drill, ...... faptul ca tu ai 10 trasaturi si scoti 9 si vecinul are 13 trasaturi (ca arunca mai sus), dar scoate doar 7, este tot un avtj, pe care doar timpul petrecut pe balta te invata cum sa ti-l creezi.........sunt multe, foarte multe amanunte de care o sa te lovesti in cariera de pescar si daca acum crezi ca esti experimentat, crede-ma ca esti la jumate doar.
Iulica isi permite sa pescuiasca si la 30 mt, ca daca prinde pestele sa stea pe nada, el arunca 70 kg de bile in apa si daca este plan fundul baltii, isi aduce si pestele tau de la cei 170 mt unde lansezi tu.......... Daca intelegi aluzia..
Respect !!!