Campionatul AGVPS 2017

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Lucian SV
Puncte: 0

Re: Campionatul AGVPS 2017

Mesaj de Lucian SV »

Vladut Mateianu scrie:Majoritatea a decis deja. De restul vorbim dupa 1 martie.
Ps. Era buna si varianta cu 12 in finala, dar trebuia propusa la sedinta.
Dacă se înscriu mai mult de 25 de echipe e de la sine înţeles că ceea ce s-a stabilit pe 24.11.2016 cu privire la organizare şi desfăşurare nu mai este de actualitate. în această ipoteză se vor face noi propuneri care vor fi votate sau nu de echipele înscrise. mie aşa mi se pare corect.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Lucian SV scrie:
Vladut Mateianu scrie:Majoritatea a decis deja. De restul vorbim dupa 1 martie.
Ps. Era buna si varianta cu 12 in finala, dar trebuia propusa la sedinta.
Dacă se înscriu mai mult de 25 de echipe e de la sine înţeles că ceea ce s-a stabilit pe 24.11.2016 cu privire la organizare şi desfăşurare nu mai este de actualitate. în această ipoteză se vor face noi propuneri care vor fi votate sau nu de echipele înscrise. mie aşa mi se pare corect.
Asa este. Doar ca sistemul de desfasurare, in baza caruia se plateste taxa, NU poate fi modificat.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Dan Mitranescu scrie:...
Sunt doua semifinale din care se califica primele trei clasate.
Deci tot doua concursuri raman pe cap de lot....
Daca cumva o sa fie asa, nu ar fi bine sa se imparta (de exemplu: in functie de punctajul de la ultimul CN ) cluburile consacrate in 2 grupe? si la ele sa se adauge cele care nu au participat pana acum, prin tragere la sorti?
Adica: seria1 - locul 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13...+ tragere la sorti cluburi/asoc noi
seria2 - locul 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14...+ tragere la sorti cluburi/asoc noi
Asta ar echilibra seriile de calificari.

In mod normal agvsp ar trebui sa "produca" un document care sa acopere ambele variante de desfasurare ref numar echipe participante (nr cluburi < 25 - votat deja si nr cluburi > 25), sa prevada in el toate datele, implicatiile si regulile necesare desfasurarii CN-ului, sa-l trimita spre validare cluburilor, pe adresele oficiale de email. Cine este de acord - bine, cine nu - sa mearga la concursuri private :D
"Keep it simple!"

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

ps: Eu nu as plati nici un ban pana nu s-ar semna protocolul final de desfasurare al CN-ului pentru ambele variante. Cum sa platesc pentru o competitie care nu stiu cand si in ce conditii se va desfasura? E exact cum eu as scrie acum pe forum: concurs Lacul Morii, taxa 2.500 roni, regulament fips cips. Platiti banii in contul xyxy... si o sa anuntam dupa ce platiti cand si cum se va desfasura...
"Keep it simple!"

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Vladut Mateianu scrie: Majoritatea a decis deja. De restul vorbim dupa 1 martie.
1. Poti sa detaliezi ce a decis majoritatea?
2. Cum definesti "restul"?
"Keep it simple!"

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

RSC scrie:In mod normal agvsp ar trebui sa "produca" un document care sa acopere ambele variante de desfasurare ref numar echipe participante (nr cluburi < 25 - votat deja si nr cluburi > 25), sa prevada in el toate datele, implicatiile si regulile necesare desfasurarii CN-ului, sa-l trimita spre validare cluburilor, pe adresele oficiale de email. Cine este de acord - bine, cine nu - sa mearga la concursuri private :D
agvps "produce" ceea ce stabilesc participanţii, care sunt membri agvps sub o formă sau alta.
RSC scrie:ps: Eu nu as plati nici un ban pana nu s-ar semna protocolul final de desfasurare al CN-ului pentru ambele variante. Cum sa platesc pentru o competitie care nu stiu cand si in ce conditii se va desfasura? E exact cum eu as scrie acum pe forum: concurs Lacul Morii, taxa 2.500 roni, regulament fips cips. Platiti banii in contul xyxy... si o sa anuntam dupa ce platiti cand si cum se va desfasura...

care două variante? în momentul de faţă există doar una votată şi care de bine de rău e de actualitate! :wink:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

RSC scrie:
Dan Mitranescu scrie:...
Sunt doua semifinale din care se califica primele trei clasate.
Deci tot doua concursuri raman pe cap de lot....
Daca cumva o sa fie asa, nu ar fi bine sa se imparta (de exemplu: in functie de punctajul de la ultimul CN ) cluburile consacrate in 2 grupe? si la ele sa se adauge cele care nu au participat pana acum, prin tragere la sorti?
Adica: seria1 - locul 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13...+ tragere la sorti cluburi/asoc noi
seria2 - locul 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14...+ tragere la sorti cluburi/asoc noi
Asta ar echilibra seriile de calificari.
:D Este deja in lucru. :wink:

Lucian SV

Mesaj de Lucian SV »

Dan Mitranescu scrie: :D Este deja in lucru. :wink:
bănuiam eu că şi pescari au un clasament elo ca şahişti sau un rank atp ca tenismeni. :D liga campionilor e pistol cu apă. scuze pt. off topic dar nu m-am putut abţine. :mrgreen:

surgeon

Mesaj de surgeon »

Eu zic altceva...dacă tot hotarati pe forum si nu la sedinta...de ce nu faceti si grilele si grupele, organizati pe forum CN, ca oricum devine o Daciada. Dacă tot este hazard si anarhie, sa fie tragere la sorti...chestia cu grupele valorice este discriminatorie, deci va fi tragere la sorti. Cam cum separi tu valoric clubul lui Marian Constantin, la prima participare ca si club, în condițiile în care omul este campion național....sau cluburi ca GL care anul trecut nu au participat, dar au un titlu de vicecampion...sau cluburi noi ca Friends carp, care au pescari valoroși, care au fost la alte cluburi, si ai participări. Nu uitați că hotărârea de CN în două etape, a fost hotărâtă pe prezumția de 18 echipe...deci ceea ce spune Lucian este adevărat, acele hotărâri devin nule, prin faptul ca nu se întrunesc condițiile pentru care au fost luate. Vlăduț, pe balta esti un tip foarte simpatic, dar pe forum esti contra mereu...si spui NU la orice, de parca organizarea, hotărârile si desfășurarea acestui CN tin doar de tine...nu mai este asa...uite cate cluburi noi apar si au aceleași drepturi. Eu va urez o gândire limpede si curată!

Trimis de pe al meu HTC One M8s folosind Tapatalk
Sa va dea Dzeu sanatate!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@surgeon

Nu este asa. Dimpotriva, eu sunt printre putinii care sustin si incurajeaza cluburile noi ! Nu vreau modificari, vreau doar sa se respecte ceea ce s-a votat la sedinta.
Apropo, spune-mi te rog si mie de ce susti si propui varianta cu 3 etape ? Asa s-a discutat cumva la sedinta ? Nu de alta, dar hai sa stim cum sta treaba, cine isi vede de treaba si cine vrea mereu schimbari si derogari....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”