motiv rupere lanseta

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
viper28
Puncte: 0

Re: motiv rupere lanseta

Mesaj de viper28 »

Dan Mitranescu scrie:
viper28 scrie:Citesc si ma minunez cum mai marii reprezentanti ai maselor dau cu flit pescarilor de rand, pescari cu bugete mai mari sau mai mici. Cum poti sa spui ca o lanseta/varf nu ar trebuie sa se schimbe pe garantie? Atunci ce produs se vinde? Unul cu calitate indoielnica? Cum sa insinuiezi ca nu e ok sa schimbi un varf rupt, chiar daca acesta s-a rupt in aruncare, fiind mufat corect si nu s-a lovit de ponton/pamant?
Inteleg ca atunci cand cumperi un produs nou dai banii pe cercetare, materiale noi, cu proprietati net superioare celor vechi, dar in banii aia trebuie sa intre si o garantie care sa acopere eventualele defecte de fabricatie! Si tehnologia de la anvelope nu este valabila la produse (gen lansete intr-o anumite categorie pret/cost de fabricatie) care sa asigure o rata de 100% fara defecte de fabricatie. Sa fim seriosi in afirmatii si inainte de toate REALISTI. Am luat lansete noi si dupa ceva timp, cand am intampinat probleme mi s-a spus ca mandrina nu intra in garantie. Mandrina nu era partea componenta a unui produse care a fost platit INTEGRAL?
Postarea mea nu are nici un rol de a supara vreo persoana, pescar, producator sau magazin, ci pur si simplu uneori am impresia ca suntem chiar mintiti pe fata.
Te minte in fata cine iti spune ca-ti da garantie si nu iti da, nu cine iti spune ca"nu da garantie" si totusi o face.
Ce probleme ai avut cu mandrina si dupa cat timp. Cine nu a remediat problema in garantie. Ce model de lanseta ? Cat a costat reparatia ?
Am mentionat ca postarea mea are rol de parere personala si nu vreau sa denigrez imaginea unei firme, pescar, producator, etc. Mi se pare mai corect asa. Problema a aparut dupa 4 luni. Mentionez ca lanseta nu era MTX, acum cum ar banui unele persoane.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Uite Remus cum au trecut 5 ani ...:
Fişiere ataşate
continut_586.jpg
continut_586.jpg (119.59 KiB) Vizualizat de 1107 ori

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

viper28 scrie:
Am mentionat ca postarea mea are rol de parere personala si nu vreau sa denigrez imaginea unei firme, pescar, producator, etc. Mi se pare mai corect asa. Problema a aparut dupa 4 luni. Mentionez ca lanseta nu era MTX, acum cum ar banui unele persoane.
Banuiam ca nu erau MTX , ca de aia am si intrebat. :D
De intamplat se intampla pe toate modelele, ca noi avem si "reparatii" in portofoliu. In trecut au fost si pe MTx-uri probleme ( acum 3-4 ani ), dar nu am lasat nimic nerezolvat. Cand se intampla pe 4 din 4 clar este o problema cu lotul respectiv.
P.S. Daca consideri ca pot sa te ajut cu ele, sa nu eziti.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

REMUSGL scrie:
Vladut, cu tot respectul meu fata de tine ca si pescar si pentru tot ce ai facut in CarpFishing Romanesc, iti cunosc stilul de aruncare si performantele in casting si imi permit sa spun ca tu nu poti incarca un MTX SPOD ca sa il rupi ... Nu inteleg de ce ai intervenit la postarea mea care nu iti era adresata.
Aici am si vrut sa ajung. Sunt un aruncator de rand, la fel ca si 99,9% dintre pescarii de pe acest forum.
Important este ca lansetele sa reziste la lanseurile noastre, nu la cele ale 0,1% aruncatori de top....

Ps. Orice lanseta poate fi rupta in lansare, daca asta se doreste ! :!:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

osc1or
Veteran

motiv rupere lanseta

Mesaj de osc1or »

[Quote/]
Care sunt celelalte persoane care au rupt spoduri ? Una , doua, cinci , cate ? La mine nu au ajuns.
[/quote]

Eu mai stiu 2 persoane cu mtx spoduri si Clasuri rupte :)

Toate cele bune iti doresc Dane si tie acasa! Sarbatori fericite!

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Critic echilibrat

Remus Drobota

Mesaj de Remus Drobota »

Dan Mitranescu scrie: Indiferent cine vine la mine cu o lanseta rupta din zona mufarii, raspunsul este acelasi , indiferent de numele lansetei, daca stiu ca modelul este unul bine construit. Adica : "lanseta a avut probleme in zona mufarii, ori demufare accidentala, ori demufare fortata sau gresita la strangerea lansetei ". Spodurile MTX nu se rup de la mufare niciodata in conditii normale. Ti-am propus sa-ti demonstrez asta daca doresti.
Eu nu inteleg de ce vrei sa-mi explici mie cum sta treaba cu mufatul lansetelor ... cand tu nici macar nu ai avut binevointa sa te uiti sa vezi care este treaba cu lanseta si mi-ai trantit cuvintele acelea care nu le-am inventat ... si imediat mi-ai spus ca gasim noi un varf la un pret bun ...
Dan Mitranescu scrie: ( Un spomb plin are 170g, iar forta lui Iohann si a lui Dinescu, eu unul nu o mai stiu in tara asta. Ma bucur ca mi-ai spus dupa doi ani ca Iohann a rupt lanseta . :wink: )
Pai Iohann si Nicu sunt doua dintre putinele persoane care pot sa incarce un MTX SPOD, cu alte cuvinte au forta si stiu sa si arunce !!! Nu are nici o importanta cine a rupt lanseta atat timp cat eu am mufat lanseta si am vazut cum s-a rupt ...

Dan Mitranescu scrie: Ce spui ca am spus eu legat de pret si legatura lansetei cu concursurile, nu este adevarat. Nu vad sensul. Ma acuzi de ceva ce nu pot sa demonstrez, dar nu ma regasesc in acele cuvinte.
Nici nu ma asteptam sa iti aduci aminte acele cuvinte, dar bine ca stii cand s-a rupt spodul ...
Iar incerci sa o dregi cu fraze frumoase in stilul tau caracteristic...
Dan Mitranescu scrie: Legat de prietenie, asa vad lucrurile : Eu sa iau de bun ce-mi spui, fara sa mai am suspiciuni, tu sa iei de bun ce-ti spun, fara sa mai ai suspiciuni. Indiferent de situatie. Eu te-am crezut ca ai rupt tu lanseta, tu nu ma crezi ca este de la o gresala din zona mufarii. Ce sa zic , mai mult decat sa rupem 100 de lansete mufate corect, sa vezi de unde se rup, nu am ce sa fac...
Si atunci cum iti explici Dane ca nu am rupt nici un MTX 14 in 6 ani de zile si nici un Class in 2016 si 2015 de cand am inceput sa mai pescuisc si cu singurul Class care il am. Care este oare explicatia ? Eu nu stiu sa arunc ? Eu nu stiu sa mufez o lanseta ?
Dan Mitranescu scrie: Mai da-mi cateva exemple de spoduri rupte, in afara de Dinescu si Iohann ( ti-ai si gasit cu cine sa te plangi ca se rup lansete :D ).
Care sunt celelalte persoane care au rupt spoduri ? Una , doua, cinci , cate ? La mine nu au ajuns.
Incet incet mai apara si uite si cateva Class-uri...
Dan Mitranescu scrie: P.S. te-am intrebat ceva : Cu ce lanseta te antrenezi acum pentru casting , daca spodul te-a dezamagit si consideri ca se rupe prea usor ?
Ma antrenez cu Free Spirit LRS 50 3.9 - este lanseta cu care a aruncat Ludmil Dimov - 222.34 m.
Sunt foarte incantat de ea ... o am de 3 saptamani si am facut 4 iesiri la aruncari cu ea si am doar cuvinte de lauda la adresa ei momentan.
Dan Mitranescu scrie: P.P.S. si legat de prietenie... Asa cum se observa si de aici, niciodata nu ai stiut ca Spodul MTX costa 350 lei ... :wink:
Eu am pus special 300 ron ca atunci cand l-am cumparat MTX spod costa 280 ... sau ceva de genu ... Spodul si Class-ul s-a scumpit brusc exact dupa casting-ul din 2014 ( sau 2013 numai stiu exact)
Dan Mitranescu scrie: Te-ai suparat pe mine in urma concursului de casting pe faptul ca am respectat regulamentul, cand toata lumea mi-a sarit in cap ca aruncarea ta a fost ratata si eu a trebuit sa validez asta. De atunci mi-ai intors spatele. Ai gresit, parerea mea.
Aici incerci sa imi scazi credibilitatea aruncand cuvintele astea care nu sunt adevarate ... frumoasa tehnica :lol:

La concursul de casting nu m-am suparat nici o clipa pe tine ... eram suparat pe Maxx si pe Dinescu ca ei au insistat sa arunc cu MTX Class-ul ala care era undeva in sant aruncat si m-am grabit de gura lor ... Dar nici o clipa nu m-am suparat pe tine si nici acum nu sunt suparat pe tine !!!

Aceste randuri nu sunt un atac sau vreo frustrare dea mea ... eu am scris doar adevarul despre o intamplare si cum ai tratat un client si un prieten atunci cand o lanseta care clar o problema a cedat exact intr-un moment nepotrivit ... si sunt perfect la subiectul topicului cand vorbim de garantii si de brandurile care ofera sau nu garantie !!!
Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

Remus Drobota

Mesaj de Remus Drobota »

Vladut Mateianu scrie:
REMUSGL scrie:
Vladut, cu tot respectul meu fata de tine ca si pescar si pentru tot ce ai facut in CarpFishing Romanesc, iti cunosc stilul de aruncare si performantele in casting si imi permit sa spun ca tu nu poti incarca un MTX SPOD ca sa il rupi ... Nu inteleg de ce ai intervenit la postarea mea care nu iti era adresata.
Aici am si vrut sa ajung. Sunt un aruncator de rand, la fel ca si 99,9% dintre pescarii de pe acest forum.
Important este ca lansetele sa reziste la lanseurile noastre, nu la cele ale 0,1% aruncatori de top....

Ps. Orice lanseta poate fi rupta in lansare, daca asta se doreste ! :!:
Pai 99.9% nu pot incarca un MTX SPOD care este cea mai rigida lanseta pe care am pus mana...
Mi-au trebuit vreo 3 saptamani de sesiuni de 2 ore sa am constanta in aruncare cu ea ... cam 3 din 5 aruncari reusite ...
Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

Remus Drobota

Mesaj de Remus Drobota »

Dan Mitranescu scrie:Uite Remus cum au trecut 5 ani ...:
Dane ma starnesti tare :lol:
Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

nicuB

Mesaj de nicuB »

Dan Mitranescu scrie:Mai da-mi cateva exemple de spoduri rupte, in afara de Dinescu si Iohann ( ti-ai si gasit cu cine sa te plangi ca se rup lansete :D ).
Off topic: As fi curios daca Iohann sau Dinescu pot rupe un spod Anaconda extreme spod. Trimit spodul in Bucuresti daca vor sa-l incerce. Daca reusesc sa-l rupa, bravo lor, n-am nicio pretentie....

Remus Drobota

Mesaj de Remus Drobota »

REMUSGL scrie:
La concursul de casting nu m-am suparat nici o clipa pe tine ... eram suparat pe Maxx si pe Dinescu ca ei au insistat sa arunc cu MTX Class-ul ala care era undeva in sant aruncat si m-am grabit de gura lor ... Dar nici o clipa nu m-am suparat pe tine si nici acum nu sunt suparat pe tine !!!
Trebuie sa mai adaug ceva aici sa nu se interpreteze gresit.

Eram suparat pe Maxx si pe Nicu atunci pe moment, dar apoi am stat si am calculat si am realizat ca eu am gresit ca am aruncat cu lanseta aceea fara sa schimb inaintasul si sa o testez inainte sa arunc.

Ps Supararile au fost la nervi si au trecut demult deci Live long and prosper !!!
Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”