Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Pai nu a auzit nimeni de tine in long castingul românesc !jugarucristian scrie:Exact asta este raspunsul pe care l-am primit si chiar asta o sa fac, poate asa au loc de mine.osc1or scrie:Se merge pe ideea 'nu-ti convine, stai acasa'.
Legat de intrebarea mea de la primul post, chiar nu se prinde cineva, ca tot este la liber cu raspunsurile?
Vino tu cu lanseta de serie si arunca 210 m așa cum te lauzi si ne dai si cu regulamentul in cap si cu câmpul!jugarucristian scrie:Ok,deci daca este public si tot simt toti sa se bage in seama si nu pot sa se abtina, sa isi dea toti cu parerea.
Chiar daca am rugat sa imi raspunda organizatorul si ati citit foarte clar asta.
Si legat de intrebarea ta, ca na'...acum sa raspundem...Raspunsul nu imi apartine.
Cica Abisfer nu este lanseta de serie pentru ca nu este facuta in fabrica.
Intrebarea mea este...unde o fi fost facut blank-ul ala, nu tot intr-o fabrica?
Avem voie cu lansete modificate....Abisfer este o lanseta modificata.
Niste tampenii de reguli care nu isi au rostul dupa ce a fost anuntat initial regulamentul.
NU SE SCHIMBA REGULILE IN TIMPUL JOCULUI.
A dracu trufia asta când mor lăudătorii.jugarucristian scrie:De mentionat ca la castingul de pe 27.12 au fost 4 aruncari consecutive de peste 200m, care mi-au apartinut, cea mai buna avand 210m.
Acestea fiind si cele mai bune din ziua respectiva.
Ansamblul folosit a fost Abisfer LR42+mulineta xtc+monofilament 0.235 ultraknot+plumb 126g
Hai sa îți spun care sunt diferențele dintre noi:jugarucristian scrie:Asa este, cand pleci cu coada intre picioare ca nu poti sa dai mai mult decat un pusti la antrenamente nu se pune, ai dreptate.
Culmea....dadeam cu beast master atunci
Tinand cont ca te antrenezi de ani buni si te duci la tot felul de concursuri de casting si eu am venit anul trecut prima data la astfel de iesiri
Poti sa mai spui ce vrei, chiar nu stiu de ce ai vrut sa mai mentionezi inca o data asta, ai spus pe grup odata si am inteles ca sunt un nimeni, dar de ce ai mai vrut sa mentionezi si aici....nu stiu.
Bafta la concurs!
Nu-mi amintesc toate bazaconiile care le debitezi.jugarucristian scrie:Altu' care le stie pe toate, ti-am mai spus eu tie ce-ti doresc.
Ai dreptate, sunt un sclifosit simandicos.
Nu stiu cu ce deranjeaza postarea aia, nu este lauda, dar pe topicul ala anuntam rezultatele de fiecare data.
Cum de ai vazut doar postarea aia?
Am 23 de ani, daca tot te intereseaza.
Chiar un nimeni nu e:Alexandru Mihai scrie:Pai nu a auzit nimeni de tine in long castingul românesc !jugarucristian scrie:Exact asta este raspunsul pe care l-am primit si chiar asta o sa fac, poate asa au loc de mine.osc1or scrie:Se merge pe ideea 'nu-ti convine, stai acasa'.
Legat de intrebarea mea de la primul post, chiar nu se prinde cineva, ca tot este la liber cu raspunsurile?
Drept urmare nu îți face griji, ne descurcam si cu tine si fără tine!
Când ai sa demonstrezi ceva intr-un concurs de casting ( nu pe câmp la antrenamente ) atunci o sa te luam in considerare.
Dl Gabi1 se pare ca parerile noastre se intersecteaza inca odata. Din fata tastaturii, toti sunt analisti. Nu cred sa va fi vazut vreodata pe camp cu noi, indiferent daca au fost 2 sau -12 grade afara(crede-ma ca au fost). Cum poti sa il faci sclifosit simandicos? Ca si-a expus parerea in stilu-i caracteristic?!! Doar tu ai mentionat, are o varsta! Nu cred ca noi eram COPTI la minte la varsta lui.gabi1 scrie:A dracu trufia asta când mor lăudătorii.jugarucristian scrie:De mentionat ca la castingul de pe 27.12 au fost 4 aruncari consecutive de peste 200m, care mi-au apartinut, cea mai buna avand 210m.
Acestea fiind si cele mai bune din ziua respectiva.
Ansamblul folosit a fost Abisfer LR42+mulineta xtc+monofilament 0.235 ultraknot+plumb 126g![]()
Dl.Jugaru, am senzația că sunteți un sclifosit simandicos, care are mereu dreptate. Știti cum spun cei din tribune: "într-o mână..."![]()
ps.Universul are 13 miliarde de ani. Tu câți ani ai? 18, 23, 27?