Poate nici nu este important acest aspect..... Cred ca o balta perfecta(dupa model Anglia) ar fi Hobaia, unde crapii sunt deja educati si se prind mai greu.....mai din talent as putea spune !
Anonim:
"Mike was there (Brasenose 1) last September and he was fishing the same as u know but his hookbait was very small, size 5-8 mm, hooks size 7 from Fox AP SSC, short hair. He fished for 12 hours and took 4 pieces over 20 lbs using 6-8 mm hlbt pallets with a small piece of plastic corn, 6mm boilies fm."
legenda: hlbt - halibut
fm - fishmeal
Anul urmator sper sa ne putem mandri si noi cu barajul de la Topolovatu Mare - jud. Timis, 22 ha, care in acest an, sunt promisiuni, ca va fi reamenajat.
in acest moment exista mai multe balti care doresc sa intre in cn decat numarul maxim de etape acceptate de cluburi, anume cinci.
mai mult, exista patroni de lacuri (piste bune si populate) care si-au exprimat intentiile de a sponsoriza apcr-ul. mv2, bunget, tancabesti.
cluburile care sustin lacuri la cn fac, la randul lor, eforturi mari in ceea ce priveste organizarea, logistica, etc.
prin urmare, asa cum am mai sustinut, toate lacurile bune ar trebui introduse in circuit si nu ar trebui sa existe refuzuri. mai cu seama adresate celor care intentioneaza sa sponsorizeze.
de exemplu, daca sunt 5 etape si 7 lacuri propuse s-ar putea face astfel -
etapa 1 - lacul I
etapa 2 - lacul II si III (echipele impartite jumi - juma)
etapa 3 - lacul IV si V ( echipele impartite jumi - juma)
etapa 4 - lacul VI
etapa 5 - lacul VII
este doar o sugestie de care rog cluburile sa tina cont la sedinta de la sinaia.
multumesc.
Mansa 1 ....6-9 mai BALTA Hobaia Mare ---X loturi....cate se inscriu
Mansa 2.....27-30 mai Balta Bunget ----10 loturi
Mansa 3....10-13 iunie Balta Tancabesti sosea ---7 loturi
Mansa 4 ....24-27 iunie Balta Lates ----5 loturi--varianta 1
.............................................Balta Floreasca.............varianta 2
..............................................Balta SACEL ........varianta 3
Finala
sunt 3 variante ---ANGLIA ,Chiroiu 4,Moara----3 loturi -8-11 iunie
Clubul Green Lake propune balta Chiroiu 4 in care standurile vor fi la o distanta de minim 60 metriii iar distanta intre sectoare de minim 200 metrii.Tot odata consider ca este o balta cu un specific englezesc si apropiata cu baltile in care se va desfasura CM .
Tancabesti Sosea nu a fost propusa de nimeni, deci momentan nu intra in calcule. Plus ca mai potrivita ar fi Tancabesti Spate ! Balta se aseamana mai mult cu cele din Anglia...
Despre baltile din Anglia, avem informatia ca au pesti de dimensiuni medii si nu foarte multi ! De asemenea, ei sunt prinsi de foarte multe ori si sunt greu de pacalit !
Nu credeti ca etapele din Romania ar trebui desfasurate pe balti cu acelasi specific ? Eu cred ca da.....