Monturile conform noilor "smecherii" au 8-12 cm.petre iulian scrie:"La capatul celalalt al monturii de 20-30 de centimetri ...."
------
cred ca glumesti cu 20-30 cm ......![]()
Cine a facut acest articol ?.... cred ca a ramas in urma rau de tot cu noile `smecherii
-----------florianb scrie:Ce fluorocarbon imi recomandati si mie (marca si grosime)?
Vreau sa incerc anul acesta si o montura cu fir rigid!
Dar si schimbi acele la 2-3 pesti...ori se indoaie varful,ori se bonteste,la ten nu mai zic,il iei obligatoriu la pilit...Alin Galbenu scrie:Varianta ieftina (si buna) Fudo ISER-TF este exact ce trebuie
-----------------florianb scrie:Merci mult Iulian pt raspuns!
Conteaza mult pt mine raspunsul legat de fire, de ace pt ca astfel stiu de unde sa apuc si eu (stiu ca exista multe modele de fire fluoro si de ace, tocmai de asta e bine sa primesti un sfat).
Sunt din Targoviste, mai greu cu Bucurestiul.
Inca ceva. Am tot fost anul trecut la pescuit pe Hermes-Peris si am observat la colegii de standuri ca cea mai folosita montura era cea helicopter, dar o varianta cu plumb in-line cu tija si dupa plumb acul legat cu un fluorocarbon de un vartej, si care era culisant pana intr-un opritor (circa 10 cm parca intre teava plumbului si opritor).
Ma puteti ajuta cu niste sfaturi cum sa fac corect aceasta montura?
Ma intereseaza daca montura se face pe inaintas mono sau textil, cat de lung se face forfacul, cat sa las distanta de culisare a acului, daca forfacul se face doar cu fluorocarbon sau se poate face si cu alte fire, orice alte detalii legate de aceasta montura?
Multumesc!