Florin Pata scrie:
Cred ca nu prea ne intelegem ! Cand exista un protest legal , exista lideri care isi asuma ceva , exista trasee aprobate , exista un motiv clar declarat al protestului altfel e haos !
.......
NU ! Nu este normal si nici exemplul nu e bun ! Daca merg pe exemplul tau ...nu e curtea ta ci o CURTE COMUNA in care sunt 20 de milioane de oameni ,o majoritate uriasa invita niste musafiri la o petrecere si cativa din curte vin cu parul sa le dea majoritatii musafirii afara
......
Pot iesi linistit absolut unde vreau si sunt destul de pregatit pentru orice "scantei" !
............
Cred ca nu ai inteles !
http://www.sanatateabuzoiana.ro/gasca-lui-stalin/
Asta e povestea si nu era o jignire !
Florine,
daca eu iti permit tie sa iesi la orice miting cand vrei tu,de ce ma obligi tu sa-mi iau aprobari ? ca sa nu mi le dea hotii tai? de ce vrei sa am lideri? ca sa-i poata hartui baietii tai cu ochii albastri? vrei sa am trasee bine stabilite doar ca sa ma evite javra cand iese din institutie?inteleg,tu vrei sa fie exact ca la congresele organizate de PCR...
Care majoritate?! voi,votantii PSD ati fost 3 milioane la aceste parlamentare,votantii lu Iohanis la prezidentiale au fost 6 milioane,iar noi toti suntem 18 milioane...fa regula de trei simple daca vrei in procente sa vezi ce guvern reprezentativ ai...si ca tot ai dat exemplul ala,daca intr-o curte comuna un vecin aduce manelistii si incinge un gratar la 2 noaptea,sun la politie,iar daca nici dupa ce-si iau amenda nu sepotolesc,da,ies cu paru!!!
Eu pentru scantei nu sunt la fel de pregatit ca tine pentru ca am copii de crescut,dar nu-i problema,daca-i nevoie ma "echipez" imediat!!! ... deja o dam in smardoisme si nu e cazul,nu crezi?!?
Treaba cu gasca e misto,esti siguri ca nu te incadrezi?!