Liber la furat

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
eugen dragnea
pescar de competitie

Re: Liber la furat

Mesaj de eugen dragnea »

Florin Pata scrie:Uite aici o mica parte dintre solicitarile pentru care m-as imbraca acum sa merg la protest :
"Daniel Ghita · Ordonanța s a restras ( se retrage maine, se abroga).Acum ce facem? Iesiti maine in strada sa cerem, prin OUG sa interzica sa se defriseze legal sau ilegal Romania? Este vorba de siguranta nationala a Romaniei! Domnule Presedinte, o sa fiti prezent? Voi? Astept un raspuns simplu: DA sau NU? Nihil Sine Deo Comentariu postat de Marius Sorin Cune citez: "Ieșiți pentru adevărata corupție; 1 făcut public contractul Bechtel și suma fraudata; 2 retrocedările din România și în special din Transilvania, 3 privatizarea Petrom; 4 Rosia Montană; 5 Afacerea Microsoft, 6 Hidroelectrica, 7ANRP, 8 cele 20 miliarde de euro împrumutați în 2009, 9 externalizarea profiturilor multinaționalelor, 10 unde sunt banii datorați statului roman de anumite tari din perioada comunista, 11 tezaurul de la Moscova, 12 averea Gojdu Mai multi specialiști în domeniu ne pot lamuri toate aspectele și cum ar fi normal ,o dezbatere publică"
Probleme clare , mesaj unitar , solicitari concrete .....nu fiecare tipa ce il duce capul si fiecare foloseste protestele in interes propriu , Iohannis spune afara ca s-a iesit pentru el , Kovesi spune ca aia sustin DNA,ambasadele platite de multinationale spun ca ............................completati voi pe linia punctata !
EEEE asa mai merge...asa imi place...de la punctul 10 incolo ai cam luat-o pe aratura dar merge si asa! Important este ca ne putem plimba prin piata umar la umar...important este sa nu-si bage nimeni coada!
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

Florin Pata
Puncte: 0

Mesaj de Florin Pata »

danicos scrie:Oricum, daca aveti nelamuriri legate de corporatii sau de nemernicii care protesteaza in piata Victoriei, va rog fuguta la contramitingul de la Cotroceni si apoi repejor, in spate la Dedeman, ca se dau mici moka. Au fost cumparate cateva casolete, asa ca, vreo 3-4 mici de caciula tot ajung.
De 15 ani sunt corporatist deci ........ ! In legatura cu micii...cred ca o lanseta sau o mulineta de-a mea e mai scumpa decat tot echipamentul tau :lol: ! Capisci ?

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

pescarusull scrie:Ca sa fie liniste in tara borfasii trebuie sa-si ia labele de pe ea.
Chiar daca nu-mi convine, psd a castigat alegerile democratic, au dreptul la guvernare.
Doar ca au primit votul pentru a infaptui reformele promise in campania electorala.
Nu sa dea legi prin care sa scape ei personal si cei care au vandut aceasta tara bucata cu bucata
Nu e normal ca o sleahta de infractori, in frunte cu dragnea, sa legalizeze hotiile infaptuite pana acum de o mare parte din fosti si actuali "demnitari". Acestia exista in toate partidele, in toata clasa politica din acesta tara.
Romania nu este mosia infractorilor, indiferent din ce partid fac ei parte.
Sunt covins ca exista oameni de buna credinta si in psd, care vor sa faca treaba, dar ca sa se poata face un guvern cinstit, un guvern pro Romania, acesti golani trebuie sa plece. Sa plece din guvern, sa plece din psd, sa plece din politica romaneasca. De preferat la rahova.
Asta spun si eu dar se pare ca situatia e ca aia cu "Cine nu bea cu noi ...bea impotriva noastra :lol: !"
Am mai spus ca nu sunt de acord cu ordonanta dar nu sunt de acord sa pice guvernul ! Ordonanta s-a abrogat !

danicos
pescar de competitie

Mesaj de danicos »

Florin Pata scrie:
danicos scrie:Oricum, daca aveti nelamuriri legate de corporatii sau de nemernicii care protesteaza in piata Victoriei, va rog fuguta la contramitingul de la Cotroceni si apoi repejor, in spate la Dedeman, ca se dau mici moka. Au fost cumparate cateva casolete, asa ca, vreo 3-4 mici de caciula tot ajung.
De 15 ani sunt corporatist deci ........ ! In legatura cu micii...cred ca o lanseta sau o mulineta de-a mea e mai scumpa decat tot echipamentul tau :lol: ! Capisci ?
Esti amuzant si pueril. Fugi repede la mici!

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

eugen dragnea scrie:Florin Pata,

Intelege foarte clar:acest protest nu este ilegal,reprezinta o adunare spontana,citeste constitutia...au dreptul sa fie acolo chiar daca tie asta nu-ti convine.
Cred ca nu prea ne intelegem ! Cand exista un protest legal , exista lideri care isi asuma ceva , exista trasee aprobate , exista un motiv clar declarat al protestului altfel e haos !
Ai o problema grava daca esti suparat pe jandarmerie ca nu au luat la pulane demonstrantii...deja incepem sa ne suparam,NU mai este o discutie civilizata asta!
Putem sa ne suparam sau nu , problema care ma deranjeaza e ca exista dubla masura si in nici un caz nu doresc sa fie batut cineva ! Dubla masura inseamna anumite interese care sunt mai greu de inteles pentru unii !
Oamenii raman in strada pentru a da guvernul jos,este normal,este ca atunci cand o ceata de tigani iti sare gardul in ograda noaptea,tu suni la politie si iesi cu parul la ei,ii aresteaza si apoi dimineata te duci sa dai declaratii sa-i bage la zdup,nu te multumesti doar ca ai salvat oratanile din curte ca peste o saptamana vin iar saurii...asa este normal!
NU ! Nu este normal si nici exemplul nu e bun ! Daca merg pe exemplul tau ...nu e curtea ta ci o CURTE COMUNA in care sunt 20 de milioane de oameni ,o majoritate uriasa invita niste musafiri la o petrecere si cativa din curte vin cu parul sa le dea majoritatii musafirii afara :lol: "
Grija mare la termeni,OUG nu s-a abrogat,ea s-a prorogat,adica s-a trimis in parlament spre analiza,daca si de acolo trece,ceea ce este perfect legitim ca este parlament ales prin vot majoritar,vor suporta consecintele...
http://www.capital.ro/ordonanta-13-a-fost-abrogata.html
La marsul PSD poti sa iesi linistit,este dreptul tau...dar te duci in piata Constitutiei,in fata parlamentului pe care-l aperi,nu vi peste mine la Victoriei ca iese cu scantei...
Pot iesi linistit absolut unde vreau si sunt destul de pregatit pentru orice "scantei" !
Legat de sindromul gastelor lui Stalin...trebuie sa te hotarasti,ori spre est,ori spre vest...regleaza-ti tirul,istoria nu te asteapta,ea te judeca!
Cred ca nu ai inteles !
http://www.sanatateabuzoiana.ro/gasca-lui-stalin/
Asta e povestea si nu era o jignire !

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

[/quote]Esti amuzant si pueril. Fugi repede la mici![/quote]

De azi esti in lista mea de ignore ! Fiecare cat il duce capul !
Multumesc Crapmania pentru functie !

danicos
pescar de competitie

Mesaj de danicos »

Florin Pata scrie:
Esti amuzant si pueril. Fugi repede la mici![/quote]

De azi esti in lista mea de ignore ! Fiecare cat il duce capul !
Multumesc Crapmania pentru functie ![/quote]
Cred ca de la mici i se trage sau de la mulineta aia scumpa. Oricum, sanatate.

kelu84

Mesaj de kelu84 »

Culmea este ca nu am nicio rata, culmea este ca fac ore suplimentare Slava Domnului, si am participat la destule operatiuni voluntare de salvare si curatenie pe banii mei impins de propria constiinta fara sa mi se ceara asta. Nu cred ca mizeria din piata ramasa dupa protestatari are relevanta. Pe bune. Sa sustii un astfel de protest cu materiale promotionale iti pare o investitie in viitor? Mie sincer o investitie buna in viitor mi s-ar parea sa se militeze pentru liniste. Sindromul romanesc pur: "ma tu pari ca ai leafa mare, ma tu cu ce te ocupi?". Pe Daniel Ghita nu l baga nimeni in seama. Cine sa directioneze resurse pentru a stopa taierile padurilor??? Cand de acolo se mananca bani?
Tare mi-as dori ca toata aceasta discutie sa fie arhivata si repostata IN TOTALITATE peste cativa ani.

eugen dragnea
pescar de competitie

Mesaj de eugen dragnea »

Florin Pata scrie: Cred ca nu prea ne intelegem ! Cand exista un protest legal , exista lideri care isi asuma ceva , exista trasee aprobate , exista un motiv clar declarat al protestului altfel e haos !
.......
NU ! Nu este normal si nici exemplul nu e bun ! Daca merg pe exemplul tau ...nu e curtea ta ci o CURTE COMUNA in care sunt 20 de milioane de oameni ,o majoritate uriasa invita niste musafiri la o petrecere si cativa din curte vin cu parul sa le dea majoritatii musafirii afara :lol:
......
Pot iesi linistit absolut unde vreau si sunt destul de pregatit pentru orice "scantei" !
............
Cred ca nu ai inteles !
http://www.sanatateabuzoiana.ro/gasca-lui-stalin/
Asta e povestea si nu era o jignire !
Florine,
daca eu iti permit tie sa iesi la orice miting cand vrei tu,de ce ma obligi tu sa-mi iau aprobari ? ca sa nu mi le dea hotii tai? de ce vrei sa am lideri? ca sa-i poata hartui baietii tai cu ochii albastri? vrei sa am trasee bine stabilite doar ca sa ma evite javra cand iese din institutie?inteleg,tu vrei sa fie exact ca la congresele organizate de PCR...
Care majoritate?! voi,votantii PSD ati fost 3 milioane la aceste parlamentare,votantii lu Iohanis la prezidentiale au fost 6 milioane,iar noi toti suntem 18 milioane...fa regula de trei simple daca vrei in procente sa vezi ce guvern reprezentativ ai...si ca tot ai dat exemplul ala,daca intr-o curte comuna un vecin aduce manelistii si incinge un gratar la 2 noaptea,sun la politie,iar daca nici dupa ce-si iau amenda nu sepotolesc,da,ies cu paru!!!
Eu pentru scantei nu sunt la fel de pregatit ca tine pentru ca am copii de crescut,dar nu-i problema,daca-i nevoie ma "echipez" imediat!!! ... deja o dam in smardoisme si nu e cazul,nu crezi?!?
Treaba cu gasca e misto,esti siguri ca nu te incadrezi?!
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

pescarusull

Mesaj de pescarusull »

Rapandulele astea se pare ca tot umbla cu solticarii.
Indiferent de treaba cu ordonanta, guvernul asta aservit intereselor lui dragnea si acolitilor sai trebuie sa plece.
"Ma antrenez intens la capatul berii
Trag burta nu piept, mai am sapte serii"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”